Zwanger & Co, de nieuwe bioscoopfilm over familie én familie-uitbereiding

zwanger en co, baby, gezinsuitbreiding, bioscoop, film

Gisteren werd de trailer gereleased van Zwanger & Co; de nieuwe feelgoodfilm van regisseur Johan Nijenhuis. Het is de eerste keer dat er beelden te zien zijn van de nieuwe bioscoopfilm over familie én familie-uitbereiding met o.a. Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Beppie Melissen, Thom Hoffman, Matteo van der Grijn, Maaike Martens en Carolina Dijkhuizen. De film draait vanaf 7 juli in de bioscoop.

Over Zwanger & Co

Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Haar familie groeit in rap tempo en de aankomende ouders worden flink op de proef gesteld. Veertigplussers Annet en Theo proberen met de nodige hulp nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens ongepland zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg gemist heeft. Merel besluit uiteindelijk om voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft, en de hormonen door haar lijf gieren, is daar opeens de charmante ambulancebroeder Luuk die haar leven op zijn kop zet. 

Over de makers

De film is naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), er is aan geschreven door Aliefka Bijlsma (Marokkaanse Bruiloft) en Jacqueline Epskamp (Weg van Jou) wordt geproduceerd door Ingmar Menning (De Luizenmoeder) en geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint-Hildegard). De productie komt mede tot stand met bijdragen van het Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds. Dutch FilmWorks brengt de film uit in de Nederlandse bioscopen. Zwanger & Co is powered by Kek Mama, TLC, Maza en Beter Bed.


Bovenstaande tekst is een persbericht van Dutch FilmWorks en is aangevuld door Papa’s wereld met diverse informatieve links.

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *