Zondag Pret dag: de leukste zandsculpturen om te bouwen op het strand

cartoonito zondag pretdag zandkastelen

Op Cartoonito komt er een nieuw zomers avontuur dat je niet wilt missen! En om dat te vieren bereid ik je graag voor op een zonnige en creatieve dag met je kleintjes, geïnspireerd door de gloednieuwe serie “Zondag pretdag!” Dompel je onder in een wereld van zandsculpturen en strandplezier terwijl je de serie bekijkt en je eigen fantasierijke creaties maakt. Heb je wat hulp nodig? Hieronder vind je een aantal tips:

Creatief Bouwen met Zondag Pret dag

In de serie Zondag pretdag! draait alles om het bouwen van zandsculpturen op het strand en het enorme plezier dat je eraan beleeft. Doe inspiratie op met de avonturen van de personages terwijl ze hun eigen meesterwerken creëren in het zand. Van kastelen tot exotische wezens, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies je avontuur

Bewonder de prachtige zandsculpturen tijdens Zondag pretdag! en beslis samen welk kunstwerk jullie favoriet is om na te maken op het strand tijdens een warme zomerdag. 

Laat de creativiteit stromen

Moedig je kinderen aan om hun fantasie te gebruiken terwijl ze hun eigen draai geven aan de zandsculpturen. Beginnen met bouwen en kijken wat het uiteindelijk wordt bevordert het creatieve vermogen van de kinderen. Misschien willen ze een geheime grot bouwen voor de personages, of een magisch kasteel waar ze kunnen wonen! Sluit niets uit.

Samen bouwen

Samenwerken is een belangrijk onderdeel van het bouwen van de zandsculpturen. Samen kom je tot goede oplossingen en kun je elkaar helpen een uitdagend onderdeel van het kunstwerk stevig in elkaar te zetten. Dit is een geweldige kans om één op één tijd door te brengen terwijl je samen iets moois bouwt.

Fotomoment

Vergeet niet om foto’s te maken van de zandsculpturen om de herinneringen vast te leggen.

Waar wacht je nog op?

Doe je zonnebrandcrème op, pak een emmer en schep, en ga op avontuur met Zondag pretdag! creëer onvergetelijke herinneringen met je kleintjes terwijl je samen de wonderen van het bouwen van zandsculpturen ontdekt.

Zondag pretdag op Cartoonito

cartoonito zondag pretdag, silly sundays

Vergeet niet om de serie Zondag pretdag te bekijken nu te bekijken op Cartoonito en je te laten inspireren door de avonturen van de personages.

Veel plezier en veel bouwplezier!


Dit artikel is aangeleverd namens Cartoonito.

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *