Zo haal jij alles uit je iPhone 12!

iphone

De keuze voor een iPhone 12 is een goede keuze. Als jij deze keuze hebt gemaakt, wil je graag het uiterste uit deze telefoon halen. Maar, hoe je dit doet, weet je eigenlijk niet zo goed. Deze blog zal je daar verder over inlichten, door drie tips te geven voor het gebruik van je iPhone 12. Lees dus snel verder!

1. Breng orde aan in je applicaties

Je zal ongetwijfeld veel applicaties op je telefoon gebruiken; sommige met een vergelijkbare functie, sommige met compleet verschillende functies. Het kan handig zijn om deze applicaties te ordenen, en in te delen op de functie hiervan. Applicaties als Instagram, Twitter en Facebook kan je bij elkaar in een social media mapje zetten, net als alle spelletjes die je bij elkaar zet. Zo is het voor jou makkelijk om applicaties te vinden, vooral als deze net nieuw is. Je weet op dat moment wel wat de functie van die app is, dus ook in welk mapje deze is geplaatst.

2. Stel je favorieten in

Een iPhone heeft sommige functies voor jou ingevuld, zoals je mail of je internet. Zij bieden op deze velden zelf een service aan, die bij de aanschaf van jouw telefoon al is geïnstalleerd. Als jij deze applicaties niet wil gebruiken, en liever een alternatief gebruikt, kan je dit in je instellingen aanpassen. Via de Play Store is het mogelijk om bijvoorbeeld Google Chrome, of Gmail te downloaden. In de instellingen van je telefoon kan je aangeven dat je deze applicaties wil gebruiken, in plaats van de voor geïnstalleerde applicaties van Apple.

3. Bescherm je telefoon

Een iPhone is niet bepaald goedkoop, dus jij moet er voorzichtig mee omgaan. Een telefoon kan best makkelijk vallen; je wilt voorkomen dat hier barsten in komen. Je zult dus een hoesje voor je iPhone 12 moeten aanschaffen. Het kan leuk zijn om deze zelf te ontwerpen. Hiermee kan je zelf kiezen wat jij op de achterkant van je mobiel wilt hebben staan: een foto met iemand als herinnering, of juist een mooie tekst. Wil jij zelf een iPhone 12 hoesje maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Hoesjemaken.nl. Deze website maakt het erg makkelijk om zelf een leuk hoesje te ontwerpen. Zo ziet jouw telefoon er leuk uit, en wordt deze goed beschermd.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *