Zelf een perfect kinderfeestje voor meisjes organiseren

zelf perfect kinderfeestje voor meisje organiseren

Je dochter is jarig, dus dat moet zeker gevierd worden! Dit doe je natuurlijk met een bijpassend kinderfeestje. Het perfecte meisjes kinderfeestje begint natuurlijk met haar favoriete thema, de juiste versiering en een leuke activiteit die ze met al haar vriendjes en vriendinnetjes kan gaan doen! We gaan je enkele tips geven voor het organiseren van het perfecte meisje kinderfeestje.

Het thema kiezen

Kinderen zijn dol op feestjes met een thema. Voor het perfecte meisjes kinderfeestje kun je al je creativiteit laten gaan. Zo zal bij de meeste meisjes een prinsessenfeest een groot succes zijn. Voor een dag mag ze met al haar vriendinnetjes een prinses voor een dag zijn! Zijn er ook vriendjes die ze wilt uitnodigen? Ook een stoere ridder is natuurlijk welkom. Daarnaast is een piratenthema perfect voor een stoere meid of kies voor haar favoriete tekenfilmfiguur! Wat het thema ook is, met een themafeestje kan iedereen verkleed komen en is de sfeer meteen gezet. Je kunt hier natuurlijk verder alles op aanpassen en het thema overal in verwerken. Zorg voor snacks in het thema en ook een activiteit die bij het thema past. Het zorgt er echt voor dat de mogelijkheden voor een kinderfeestje oneindig zijn!

Lekkere snacks

Kinderen houden over het algemeen erg van snacks, dus ook deze kunnen zeker niet ontbreken op een kinderfeestje! Ieder kind vind het erg leuk om dit zelf te maken. Zo zal bijvoorbeeld het versieren van een eigen koekje of cakeje altijd een groot succes zijn! Verder kunnen de snacks aangepast zijn op het thema. Limonade met glitters en suikerspin voor een prinsessenfeest, koekjes in thema van haar favoriete tekenfilmfiguur of juist een schatkistje met wat chocola of gezonde druiven voor een stoerder piraten thema!

De activiteit

Het belangrijkste van het feestje is natuurlijk de activiteit. Dit kun je zelf zo gek maken als mogelijk is. Niet iedereen heeft een groot budget om ergens heen te gaan, maar er zijn altijd genoeg mogelijkheden! Zo zal bijvoorbeeld een indoor speeltuin altijd goed zijn of zoek of er een leuke djembe workshop in de buurt is!  Met een kleiner budget kun je dit ook thuis doen. Door iedereen zijn eigen kroontje te laten knutselen of een speurtocht naar een echte piratenschat te organiseren, zullen de kinderen zich makkelijk de gehele middag kunnen vermaken! Of je dochter nu groot of klein, stoer of juist lief is en een piraat, popster of juist prinses wilt zijn, er is voor ieder meisje op deze manier een geweldig kinderfeestje te organiseren.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *