Yes! Monster Jam komt weer naar Arnhem

Monster Trucks, Monster Jam, Monster Jam 2024 Arnhem

In december 2022 waren ze voor het laatst in Nederland, maar ze komen terug! Hét evenement met ronkende motoren dat over de hele wereld heen trekt. Rondscheurende monstertrucks die salto’s over een ramp heen maken, rondrijden op twee wielen en de ene na de andere stunt uithalen, Het is weer tijd voor Monster Jam in Arnhem. Op 11 en 12 mei 2024 kun je in het GelreDome te Arnhem weer volop genieten van onder andere Grave Digger, El Toro Loco en Megalodon. Lees snel meer over dit waanzinnige evenement.

Monster Jam 2023, we waren erbij

Vorig jaar maakten ik en de jongens voor het eerst live kennis met de monstertrucks in het GelreDome terwijl we naar een spektakelshow keken. We waren uitgenodigd om te komen kijken net als de prijswinnaars van Papa’s wereld die op de tribune tegenover ons zaten. Gelukkig waren we goed voorbereid, want met oorkleppen op zaten de jongens met open monden te kijken naar alle stunts. En hoewel de trucks erg spectaculair waren, op de motoren zaten ze helemaal te wachten. Hoge sprongen, loskomen van het zadel, over de kop. Het kon niet gekker dan dit. Monster Jam was een ervaring die ze zeker nog een keer willen meemaken. En wie weet gaat dat in 2024 wel gebeuren?

Weer terug in 2024

Het GelreDome wordt in mei 2024 in recordtempo omgetoverd tot de wereld van Monster Jam met een speciaal aangelegd parcours. Het publiek kan dan de 5000 kilo wegende trucks bewonderen en volgen in hun Race-, Skills en Freestyle wedstrijden. Niet alleen bakbeesten met vier wielen maar ook de FMX freestyle motorcrossers stelen de show en laten hun tricks en spectaculaire sprongen zien aan het publiek. Fans van alle leeftijden kunnen deel uitmaken van alle actie door te stemmen op de winnaar van de Skills Challenge en Freestyle-competities via hun smartphone tijdens het event.

Speciaal getrainde coureurs

Monster Jam-coureurs zijn getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse die niet alleen de fysieke kracht en het mentale uithoudingsvermogen beheersen die nodig zijn om te concurreren, maar ook de essentiële behendigheid om machines van 12.000 pond te besturen die backflips, verticale tweewielvaardigheden en racen kunnen uitvoeren met snelheden tot 120 kilometer per uur om adembenemende, live motorsportactie te produceren die over de hele wereld te zien is.

Monster Jam Pit Party

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen.

Monster Jam 2024

  • Zaterdag 11 mei en zondag 12 mei, 2024
  • GelreDome, Arnhem
  • Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl
  • Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show

Copyright foto:
(c) 2023 FMS, Inc.

Deelnemende Monster Trucks onder voorbehoud

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *