Winactie: WK voetbal Panini stickers 2022 verzamelen

panini, wk stickers 2022

Elke voetballiefhebber heeft ergens in zijn kast wel een stickeralbum staan met daarin alle verzamelde plaatjes van elke voetballer. Bij elk groot toernooi brengt Panini wel een speciaal album uit dat voetbalfans van over de hele wereld razend enthousiast maakt en naar de winkel laat rennen voor extra pakjes stickers. In de voetbalkantine wordt er druk geruild met de plaatjes en niet enkel door kinderen. Druk ruilen, want het hele album moet compleet. Het nieuwe WK 2022 stickeralbum laat de rage weer bloeien. Lees snel meer over het stickeralbum en maak kans op een exemplaar met extra pakjes stickers.

Stickers verzamelen blijft een rage

Of het nu Freek Vonk stickers zijn bij de Albert Heijn of de regionale Nijmegen plaatjes bij de Jumbo, stickers verzamelen blijft enorm in trek. Van jong tot oud is in de weer met het scoren van stickers en vaak helpt de omgeving mee door hun plaatjes door te geven. Facebookgroepen worden opgericht om albums compleet te maken en brengen mensen in contact voor die laatste ruilactie die nog nodig is. Lijstjes met ontbrekende nummers worden gedeeld en op het schoolplein gaan de plaatjes van hand tot hand. Net zo lang totdat iedereen zijn stickeralbum vol heeft.

Voetbalstickers voor de echte voetbalfan

De eredivisie, het EK en het WK, alle drie hebben ze wel hun eigen albums gehad door de jaren heen. Voor de grote toernooien geldt zelfs dat er elke editie een nieuw stickeralbum bij elkaar gespaard kan worden. Ook het WK 2022 dat in Qatar gehouden wordt is door Panini voorzien van een geheel nieuw stickeralbum dat volgespaard kan worden. Snel klaar zijn met sparen zal niet gebeuren, want met maar liefst 32 voetbalteams die elk 19 stickers te verzamelen hebben, ben je wel even bezig. Elk team bevat 18 spelers, officiële kleuren en badges. Daarnaast zijn er nog enkele speciale stickers te verzamelen. De collectie bestaat uit totaal 638 stickers, waaronder 50 speciale stickers.

Stickers en statistieken

Het album van de FIFA World Cup Qatar 2022™ Stickercollectie is niet enkel een boek om je stickers in te verzamelen, maar staat ook boordevol weetjes over dit WK of records van spelers door de jaren heen, welke route de teams hebben afgelegd naar de eindronde en over de stadions waarin wordt gespeeld. Kortom een stickerboek dat meer is dan een stickerboek

Winactie WK 2022 Panini stickeralbum

Voor het schrijven van deze blog ontving ik een perspakket met daarin het stickeralbum en enkele losse pakjes met stickers. Graag maak ik er iemand blij mee die een grotere voetbalfanaat is dan wij zijn. Het ontvangen perspakket wordt daarom weggegeven middels een simpele winactie. Win jij deze actie, dan ontvang je zowel het stickeralbums als de losse pakjes, waarvan er eentje geopend is voor de foto. Ik verklap je alvast dat het logo van het Nederlands elftal er al tussen zit. Lees snel de voorwaarden om mee te kunnen doen.

Voorwaarden winactie

  • Laat een bericht achter onder deze blog en vertel welke speler van dit WK jouw favoriet is. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot zondag 20 november 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je de prijs via Papa’s wereld. Je ontvangt een mail waarin we je onder andere vragen naar je adres voor verzending.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *