Veel winters tv-plezier op Boomerang in december(winactie)

boomerang tv, bugs bunny, winactie

Buiten is het koud! De thermometer geeft graden onder nul aan. Zodra je buiten komt beginnen je vingers te bevriezen. Binnen laten we de verwarming zoveel mogelijk uit om gas te besparen. Tijd om gezellig onder een dekentje op de bank bij elkaar te kruipen. Samen kijken naar winterse tekenfilms op Boomerang. Deze december staat Boomerang in het teken van winterplezier en kerstspecials. Bekijk de planning van deze maand en maak kans op een hartverwarmende prijs.

Looney Tunes Cartoons

looney tunes cartoons

Je favoriete karakters zijn terug met gloednieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Maak je klaar voor knotsgekke, over de top avonturen van Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Porky Pig en vele anderen!

Je ziet Looney Tunes Cartoons vanaf 5 december elke dag om 15u00 op Boomerang. De herhalingen kijk je elke avond om 20u00. 

Kerstmis special

bugs bunny, looney tunes, winter

Verzamel je volledige familie voor de TV om te genieten van de mooiste kerstavonturen van je favoriete Boomerang karakters. In de kerstmarathon zien we onder andere Thomas & Friends, Kingdom Force, Baby Looney Tunes, Lucas de Spin, Mush Mush en de zwammetjes en Pat de Hond. 

De Kerstmis special is vanaf 5 december elke dag om 8u00 te zien tijdens het Cartoonito blok op Boomerang.

Scooby Doo en Tom & Jerry winterplezier

scooby doo

Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films.
Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende. Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op en daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.
Of volg het oneindige kat en muis spel van Tom & Jerry. Waarin Jerry, Tom tot waanzin drijft.

Je favoriete figuren zijn elk weekend terug om 16u00 bij Boomerang.

Cartoonito

cartoonito, boomerang

Cartoonito is Boomerang’s nieuwste programmablok gericht op de allerkleinsten. Tijdens Cartoonito ontmoet je elke dag de speelse gezichten van je favoriete karakters. Kijk naar series zoals Thomas de stoomlocomotief en Mush Mush en de zwammetjes. 

Cartoonito is het preschoolblok van Boomerang, elke dag te zien tussen 08u00 tot 14u00.

Win een Boomerang pakket

Wil je helemaal in de stemming komen voor een middagje cartoons kijken, dan kan een compleet Boomerang pakket niet ontbreken. In samenwerking met Boomerang mag Papa’s wereld het volgende pakket versturen naar een gelukkige winnaar:

  • Tom & Jerry Tas
  • Boomerang broodtrommel
  • Boomerang pen
  • Tom & Jerry Colouring sheet

Kans maken op dit prijzenpakket? Hieronder staat precies wat je hiervoor moet doen:

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot vrijdag 23 december 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je de prijs via het pr-bureau over de post. Papa’s wereld zal in een mail naar je adres vragen en deze doorsturen.

Deze blog bevat aangeleverde tekst door Boomerang.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *