Winnaars Speelgoed van het Jaar verkiezing bekend

Bijna twee maanden lang hebben speelgoedfabrikanten en uitgevers in spanning gezeten. Een vakjury had hun speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019. Het was aan het publiek om hun stem uit te brengen op wat zij het beste/leukste speelgoed vinden. Vandaag werden in Nemo Science Museum de winnaars bekend gemaakt.

Reviews

Begin september plaatste ik een blog met daarin alle categorieën en genomineerden voor de verkiezing. De categorieën zijn ingedeeld op leeftijdsgroepen en bevatten speelgoed wat daarvoor geschikt is. Tijdens de influencersdag ontvingen wij enkele testproducten en daardoor schreven wij reviews van Lynx en Tropical ZOO.

Gestemd

Sinds de start van de stemperiode hebben 9000 mensen hun stem uitgebracht. Dat zijn er 3000 meer dan tijdens de editie van 2018. Ook Papa’s wereld bracht een stem uit, en er zijn toch een aantal favorieten die gewonnen hebben. Chazia Mourali heeft vandaag in Nemo Science Museum in Amsterdam de winnaars bekend gemaakt van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar.

De winnaars zijn:

0 t/m 3 jaar: ZoomiZooz Klim Verken Boomhuis (VTech)

4 en 5 jaar: Smart Farmer (Smart)

6 en 7 jaar: Lynx (Identity Games)

8 en 9 jaar: De Newbury Spookschool (Lego)

10 en 11 jaar: De Kwakzalvers van Kakelenburg (999 Games)

12 t/m 17 jaar: Rolit (Goliath)

18 plus: Escape Room The Game: 2 Players (Identity Games)

Deze blog bevat affiliatelinks.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *