Winnaars 20e editie Baby Innovation Award 2022 bekend en te zien op Negenmaandenbeurs

baby innovation awards 2022, winnaars

De Baby Innovation Awards 2022 die dit jaar zijn toegekend blinken uit door creativiteit en vernuft en passen helemaal in het moderne leven van baby’s en hun ouders. Voorafgaand aan de opening van de Negenmaandenbeurs vond maandag 9 mei jl. de uitreiking plaats tijdens de bijzondere editie van de Amsterdam Baby Week Industry Dinner. Op de feestelijke avond maakte de organisatie van de jaarlijkse Baby Innovation Award verkiezing de winnaars bekend in acht categorieën.

Over de verkiezing

De Baby Innovation Award is een jaarlijks terugkerende verkiezing, georganiseerd door vakmedium BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. De scores van de vakjury en van de Mamajury-dag bepalen de uitslag van de categorieprijzen.

De winnaars zijn:

baby innovation awards 2022, winnaars met bloemen en trofee

Mobility

Cybex Anoris T i-Size
Deze autostoel biedt met zijn revolutionaire Airbag-technologie veiligheid voor het kind, ongeacht of het naar voren of naar achteren is gericht.
Verkoopadviesprijs € 699,95
Meer informatie

baby innovation awards 2022, cybex, autostoeltje, kinderzitje

Travel & Safety

Maxi-Cosi Connected Home
Een luchtbevochtiger, een camera via de Smartphone, een sooth light & sound en een ledstrip voor onder het babybedje: vier apparaten op één apparaat voor een ‘smart nursery’.
Verkoopadviesprijs van € 39, tot 99,-.
Meer informatie

Feeding

Babe pure babyfood, Kesbeke 
100% voedzaam, vegan, smaakvol en als eerste babyvoedingsproduct 12 maanden lang houdbaar buiten de koeling. Verse eigenschappen en voedingswaarden blijven intact door milde hittebehandeling via pasteurisatie.
Adviesverkoopprijs € 3,89 per 200 gram.
Hier verkrijgbaar

babe babyfood, baby innovation awards 2022

Care

Softtub, Tub of the World
TEVENS WINNAAR GREEN AWARD
Duurzaam babybadje met een minimale voetafdruk. Bespaart per keer meer dan 75% water ten opzichte van andere babybadjes. Het is volledig recyclebaar, klein, opvouwbaar met een zachte, antislip binnenzijde.
Verkoopadviesprijs € 54,95.
Hier verkrijgbaar

Furniture & Decorations

Me in a Nutshell, KipKep
De ouderwetse stamboom in een nieuw jasje. Op een MiaN poster of dekentje krijgen personen met en zonder bloedband, samen één plek. Een algoritme maakt van ieder persoon een unieke ringenset. De MiaN app laat zien wie bij welke ringenset hoort.
Verkoopadviesprijs van € 59,95 tot € 139,95.
Meer informatie

baby innovation awards 2022, me in a nutshell

Toys & Gifts

Moes Sealife, Moes Play
TEVENS WINNAAR DESIGN AWARD
Duurzaam speelgoed bestaande uit herkenbare figuren uit de dagelijkse omgeving van het kind. Ontworpen om de creativiteit en motoriek van het kind te stimuleren. Multifunctioneel, zonder handleiding, ‘open ended’ play.
Verkoopadviesprijs € 99,95.
Meer informatie

Consumer Award

De winnaar van de Negenmaandenbeurs Consumer Award wordt bekendgemaakt op de laatste dag van de beurs, te weten 14 mei. Bezoekers kunnen online en op de beurs hun stem uitbrengen. Deze scores en die van de Mama-jurydag bepalen samen de winnaar van de Consumer Award.

Alle genomineerden en winnaars zijn te zien op de Negenmaandenbeurs van 11 tot en met 14 mei.


Bovenstaande tekst is afkomstig van het persbericht van de Baby Innovation Awards. Papa’s wereld heeft redactioneel de tekst en volgorde aangepast en aangevuld.

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *