Winnaar 'Raad het geslacht' is bekend

winactie_geslachtHet is bekend, baby twee is een jongetje. Afgelopen maandag maakten we het bekend middels de blog Twintig weken echo: Hallo baby twee! Men vergeet nog wel eens dat het eigenlijk een medisch onderzoek is en de geslachtsbepaling slechts een leuke bijzaak. Enkele weken hebben mensen ons verteld wat hun vermoedens waren. Wat ik zelf wilde vertelde ik in deze blog.
Gezinnen waren soms verdeeld en gingen de strijd met elkaar aan. Ze waren het niet altijd helemaal met elkaar eens.  In totaal zijn er 48 inschrijvingen geweest die verdeeld waren in 25 keer een jongen en 23 keer een meisje. De reacties kwamen binnen via alles social media kanalen, via sms, WhatsApp en werden enthousiast rechtstreeks verteld. Allemaal zijn ze opgeslagen in een documentje per geslacht. Vandaag zijn alle deelnemers die een jongetje raadden op briefjes geschreven. Liam had de eer om bekend te maken wie de winnaar is geworden van de persoonlijke magneetbuttons.
Weten wie gewonnen heeft? Kijk dan snel naar het filmpje.
Let vooral op de aankondiging over wat Liam denkt dat hij krijgt.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LR6qofU-QVY]

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *