Winactie: Winters bioscoopavontuur met Buurman & Buurman

SquareLite_20181121225230399.jpg

A je to! De winter komt er al goed aan. Buiten wordt het steeds kouder. Goede reden om eens lekker warm naar de bioscoop te gaan. Zeker als de gezworen kluskameraden Pat en Mat (Buurman & Buurman) op het scherm te vinden zijn in hun derde film. Vanaf deze maand kun je deze film gaan bekijken. In deze blog vertel ik je in het kort het verhaal en geef ik je de kans om kaartjes en iets anders leuks te winnen.

Buurman & Buurman

De serie Buurman & Buurman komt oorspronkelijk uit Tsjecho-Slowakije en gaat over twee nogal onhandige en creatief klussende buurmannen. De stopmotion filmpjes worden in verschillende landen uitgezonden, waaronder in Nederland. Het grootste verschil met andere landen is dat Nederland het enige land is waar Pat en Mat stemmen hebben gekregen. Hun gebabbel wordt uitgesproken door Kees Prins en Siem van Leeuwen. Het bekende “A je to!” komt uit het Tsjechisch en betekent zoiets als “En dat is het!” (Bron Wikipedia)

Klunzige Feestdagen

Mat en Pat maken zich in hun derde bioscoopfilm klaar voor de Feestdagen. Zoals altijd gaat dat niet zonder slag of stoot. Voor alles wat ze bedenken ontstaat er weer een probleem die op een creatieve manier opgelost gaat worden. Tenminste… opgelost? Het versieren van een kerstboom of het bakken van koekjes zorgt al voor genoeg uitdagingen, maar het wordt pas echt opletten als ze voor elkaar cadeautjes willen maken.

Buurman & Buurman Winterpret

Vanaf 28 november zijn de buurmannen weer te zien in de Nederlandse bioscopen in de film ‘Buurman & Buurman Winterpret’. Just Entertainment zorgt voor de distributie van de film.
Voorpremière: 28 november 2018
Première: 6 december 2018
Leeftijd: alle leeftijden
Speelduur:  +/- 60 minuten

SquareLite_20181121225230399.jpgWinactie (gesloten)

Wil jij heel graag deze film zien? Ik mag 2 tickets voor deze film weggeven. Deze kaartjes zijn inwisselbaar bij alle bioscopen in Nederland waar de film draait.
Deze hoofdprijs niet gewonnen? Dan maak je altijd nog kans op één van de twee Doeboeken van Buurman & Buurman.

Wat je moet doen:

 • Volg Papa’s wereld op Facebook en/of Instagram
 • Vertel op Facebook, Instagram of hieronder de blog wie jij graag mee wilt nemen naar de bioscoop.
 • Wil je niet meedoen voor de kaartjes, maar enkel kans maken op een Doeboek? Dat kan ook, maar vermeldt dat dan even in je antwoord.
 • Stuur je deelname in tot zaterdag 1 december 2018 20:00 uur
 • Lees de voorwaarden en overige spelregels.

Winnaars:
Doeboeken:

 • Jonna van heijst
 • MrsLaan

Bioscoopkaartjes:

 • Katrijn Heiremans
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik doe heel graag mee met de winactie! Luuk is een supergrote fan van buurman en buurman. Hij kent de hele box uit zijn hoofd….

  De laatste tijd voel ik me niet zo goed en moet hij vaak rekening met me houden. We doen dus helaas weinig leuke dingen samen. Ik zou Luuk dan ook heel graag willen verrassen met dit grote cadeau! Om samen toch weer eens iets leuks te doen, even aandacht voor hem ipv hoe mama zich voelt…

 • Het lijkt me erg leuk om met onze twee jongens voor de eerste x naar de bioscoop te gaan voordat hun kleine zusje komt. Niek moet ook altijd erg lachen om de stunts die de buurmannen uit halen.

 • Dat zou ik onze jongens gunnen! Na 2 ziekenhuis opnames van onze jongste hebben zij allebei het afgelopen jaar toch maar weer gefixt… Trots op onze jongens! A je to! #fan #buurmanbuurman

 • A je to! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij ligt altijd in in de deuk om de buurmannen. Een filmuitje is geweldig maar ook met een doeboek zal hij heel blij zijn.

 • Hoi hoi Wat Leuk😃 waag graag een kansje wij zijn nog nooit naar de bioscoop 🎦 geweest😄 ons dochtertje Jill 😍 zou dit echt geweldig ze kijk vaak Buurman&Buurman via youtube kanaal wij gaan duimen zouden leuke cadeau zijn voor Jill 😍 volg jou op alle kanalen facebook Jessica Jill John Leidner

 • Jaa leuk, ik zou er een kaartje bij kopen en dan gezellig met onze tweeling cas en saar gezellig naar buurman en buurman gaan. Beide vinden dit helemaal geweldig

 • Hier een Super klusser thuis zitten van 6 jaar die maar wat graag klust met zijn vader en opa! Eens kijken of we deze klus ook fiksen voor hem, A je To! 😍Fingers crossed 🍀

 • Wat een super leuke actie.
  Zoontje en zijn vader zijn dol op buurman en buurman. Zijn samen ook vaak met buurman en buurman. Ik zou het fantastisch vinden om ze dan samen naar de film te sturen.
  En laten we eerder zijn, dan kan deze mama ook even iets voor zichzelf doen (hihi).