Winactie: Vernieuwde Wacky Races bij Boomerang

Muttley de hond met een hees en geniepig lachje. Dick Dastardly die de andere racers dwars probeert te zitten. Auto’s in de meest vreemde vormen met de meest gekke functies, met recht dat deze serie Wacky Races genoemd wordt. Deze tekenfilm van Hanna-Barbera was vroeger één van mijn favorieten en wordt nu in een remake uitgezonden op Boomerang.

Wacky Races in een vernieuwd jasje

Warner Bros. Animation heeft Penelope Pitstop en Peter Perfect teruggebracht naar het scherm. In de vernieuwd geanimeerde tekenfilms zijn er een aantal nieuwe racers bijgekomen. Dick Dastardly en zijn handlanger Muttley in de Mean machine zijn natuurlijk gebleven. Telkens proberen zij de race te saboteren om zo proberen te winnen. Met de komst van nieuwe racers zijn er natuurlijk ook nieuwe voertuigen. Tel daar nieuwe locaties bij op en je hebt enorm veel mogelijkheden voor nieuwe race-avonturen. Spannende, humoristische races waarbij de motoren op volle toeren draaien.

Wanneer en waar te zien

Gloednieuwe Wacky Races afleveringen zie je vanaf 21 oktober doordeweeks om 12:50 uur, bij Boomerang!

Meer nieuwe series

Wacky Races is niet de enige serie op Boomerang met nieuwe afleveringen. ‘Scooby-Doo en Raad de Clou‘ heeft op 7 oktober zijn tv-première gehad. Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist. Te zien iedere doordeweekse dag om 18:30 uur.

Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.
In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta.

Winactie

Wij mogen namens Wacky Races / Boomerang het volgende prijzenpakket weggeven:
* Boomerang Broodtrommel
* Looney Tunes etui set
* Boomerang Magneet
* Boomerang Sleutelhanger

Wat moet je ervoor doen:

Vertel ons hieronder de blog, via Facebook of Instagram welke serie van Boomerang jij graag kijkt (of keek). Geef jij een tag dan geef ik jou een extra winkans. Doe mee tot vrijdag 25 oktober 2019 – 20:00 uur.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *