Winactie: Powerpuff girls en Teen Titans Go! bij Cartoon Network

SquareLite_201881123631513.jpg

Nostalgie is Cartoon Network voor mij. Wat heb ik er veel naar gekeken toen ik nog een stuk jonger was. Filmpjes als Johnny Bravo, Cow & Chicken, Dexter en The Powerpuff Girls versleet ik dagelijks. Een filmpje voordat ik naar school ging, in de lunchpauze en na school ook nog eventjes. Hoewel mijn moeder liever had dat ik naar andere filmpjes keek, vond ik deze echt geweldig. Samen met mij zijn de filmpjes een stuk ouder geworden, sommige zijn zelfs vergeten, maar andere hebben een tweede leven gekregen op de zender.

Powerpuff Girls

powerpuffgirls

Wie kent ze niet? Drie kleine meisjes met enorm grote ogen die superschurken verslaan met hun krachten. Door een experiment dat verkeerd ging door element X werden de Powerpuff Girls geboren. Snelheid, vliegen, harde meppen. Ze zien er lief uit, maar maak ze niet kwaad. Hun thuisbasis, de stad Townsvilla, lijkt een oase van rust en harmonie. Blossom, Bubbles en Buttercup komen er de meest vreemde schurken tegen, waaronder de aap met gigantische hersenen: Mojo Jojo. In het derde seizoen van deze vernieuwde serie komt hun oudere zus Bliss terug naar Townsville. Hier gaat ze naar school en ontdekt hele vreemde dingen.

Zit klaar voor het derde seizoen van De Powerpuff Girls, vanaf 20 augustus om 20:10 uur.

Teen Titans GO!

teentitansgo

In Teen Titans Go! volgen we de tieners Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven in hun dagelijkse leven en zien we hoe ze hun normale leven combineren met dat van superheld. Ze wonen met z’n allen in één huis zonder volwassene erbij en dat geeft al genoeg problemen. Andere problemen zijn er als ze de wereld moeten redden. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.
Wanneer de wereld begint te verdwijnen zullen de Titans hun makers bij Warner Bros. Studios moeten confronteren. Ze leren hoe moeilijk het is om een cartoon te maken als ze proberen Michael Jelenic en Aaron Horvath te animeren. Mis de première van deze speciale aflevering van Teen Titans Go! niet. zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO!

Schrijf het in je agenda, tel af en zit op vrijdag 31 augustus klaar voor de 200e aflevering van Teen Titans Go!

Winactie

SquareLite_201881123631513.jpg

Van Cartoon Network mag Papa’s wereld twee leuke prijzen weggeven aan de lezers:
Setje 1: Teen Titans Go set: Tasje, kaartje, keycord

Setje 2: PowerPuff Girls set: Notebook + kaartje.
Wil jij kans maken op één van deze setjes, doe dan mee aan deze winactie.
Wat moet je doen
* Geef aan welk van de twee setjes je het liefste wilt winnen, dit kan via een reactie onder deze blog, op de Facebookpagina van Papa’s wereld of het Instagramaccount.
* Vertel welke tekenfilm van Cartoon Network jij vroeger graag keek en waarom.

* Het bericht van de winactie liken op Facebook en Instagram levert extra kans op.

* Reageer t/m zondag 19 augustus 20:00 uur.

* Lees hier voor meer voorwaarden

Gefeliciteerd!
Frans Jurriens wint het Teen Titans Go pakket
Caroline van Asbroeck wint de Powerpuff Girls.
Er wordt contact opgenomen.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *