Winactie afgelopen: Papa's wereld trui van Teezily

De winter staat voor de deur, tijd om weer naar warme kleding te gaan kijken. Voor je kleintje, maar ook voor jezelf. Papa’s wereld helpt misschien jouw kledingkast wel een stukje, want je maakt nu kans op een lekkere warme hoodie met speciale opdruk.

Al voordat ik Papa’s wereld startte leek het mij leuk om eens een serie shirts voor (aanstaande) vaders te ontwerpen. In de vele babywinkels barst het van de ‘baby inside’en ‘baby loading’ shirts voor de toekomstige mama, maar niets voor de papa’s. Inmiddels zijn er al wat partijen op ingesprongen op het internet die gebruik maken van een verkoopcampagne op Facebook.
Je eigen modelijn
Iedereen kan zijn eigen opdruk te koop aanbieden via partijen als Teezily. Je maakt een ontwerp, kiest een trui of shirt, bepaalt de verkoopprijs en maakt vervolgens reclame. Als ontwerper kies je zelf vanaf hoeveel bestelde exemplaren de verkoop kan beginnen. Hierbij bepaal je zelf in hoeveel tijd dit aantal gehaald moet worden. Reclame maken doe je zelf, bijvoorbeeld door Facebook advertenties. Is het aantal gehaald, dan worden de items daadwerkelijk geproduceerd. Als verkoper bepaal je de verkoopprijs door zelf een bedrag bovenop het basisbedrag te plaatsen. Het extra bedrag is jouw winst en wordt uitgekeerd. Teezily produceert jouw producten in en rondom Parijs. Vanaf hier wordt het verzonden naar jouw klanten.
Een warme hoodie
Afgelopen week stond de postbode voor mijn deur met twee pakketjes. In de verpakking de hoodies die ik uitgekozen en ontworpen had. Eentje voor mijzelf en eentje voor…. jou? Als opdruk koos ik een spreuk uit de ‘Papa zijn is‘ serie. Zelf vind ik het nogal leuk als mijn shirts en truien reacties uit lokken met een lach als resultaat. Snel trok ik de trui aan en het zat als gegoten. Lekker warm, heerlijk zacht. Je rook nog een beetje de productiemiddelen, maar die zijn er na de eerste wasbeurt af.

Winnen
wpid-wp-1447750455858.jpg

Wil jij, net als ik, zo’n geweldige XXL hoodie? Voor jezelf, voor je partner of misschien zelfs wel voor je vader? Doe dan mee met deze winactie.
Wat moet je doen?

 • Lees deze blog.
 • Iedereen heeft van die dingen waarvan hij/zij zegt nooit te zullen doen. Nu er kinderen in het spel zijn doe je het zonder na te denken. Vertel wat jij nu zonder blikken of blozen doet.
 • Plaats je verhaal via de blog, Facebook of Instagram.
 • Om meer kans te maken deel je deze actie via de sociale media.
 • Om nog meer kans te maken tag je personen waarvan jij vindt dat ze de hoodie verdienen.
 • Deelnemen kan t/m 30 november
  De prijswinnaar krijgt op 1 december bericht. Hopelijk is de trui dan op pakjesavond nog in huis.

Winnaar bekend
Weten wie deze gave trui gewonnen heeft? Kijk dan snel naar deze blog.

Deze blog bevat een gesponsord artikel door Teezily.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Whahahah geniale tekst!!! 😉 Ik doe graag mee voor mijn mannetje… Lijkt me een heeerlijk warme trui! Wat ik nu aan het doen ben??? Lekker ff computeren, het huis weer helemaal schoon en netjes en ik zit me nu schuldig te maken aan iets wat ik eigenlijk niet meer wou doen, een engerieblikje drinken… Arrghhhhh slecht hahaha….
  Goed, dat was mijn biecht, nu maar duimen voor zo’n gave hoodie!
  Groetjes

 • Wat zou ik nooit doen? Zo een moeder worden die overal alles bang voor is! Ja, ik ben er zo een. Ik hoop dat het snel weer voorbij is deze overbezorgde fase. Mijn vriend heeft er veel minder last van. Hij pakt het nuchter op en verdient deze Hooide!

 • Haha super leuke tekst, en heel herkenbaar! Wat wij zonder blikken of blozen doen wat we eerst mega vies vonden wat andere ouders soms doen? Ons zoontje is nu snotverkouden, we waren op een verjaardag en onze lieverd kon niet slapen door een dichtzittende neus. Zonder aarzelen mijn mond op zijn neus gezet en vacuum gezogen zodat de snot eruit komt, en uiteindelijk alles in mijn mond hahaha! Maar hij sliep daarna wel als een roosje verder! 😉

 • Geweldige trui. Zo herkenbaar! Ik heb zoveel gezegd wat ik nooit zou doen en anderen advies gegeven toen ik nog geen kinderen had
  *samen slapen
  *borstvoeding langer dan een jaar
  *wasbare luiers
  En ik doe het allemaal.
  En het lekkerste momentje is soms telefoon mee naar toilet, deur op slot en in alle rust nieuws bekijken. … op het kleinste kamertje 😂