Winactie: Nieuwe afleveringen Ben 10 op Cartoon Network

Als ik vroeger thuis kwam van school, schakelde ik de televisie in en viste ik een stroopwafel uit de kast. Cartoon Network ging aan en dan keek ik naar series als Johnny Bravo, Cow and Chicken en The Powerpuff girls. Goed, ik ben wat ouder geworden en een geheel nieuwe generatie schakelt nu in op diezelfde zender waar nieuwe tekenfilms een thuis hebben gevonden. Zo ook Ben 10 die vanaf vandaag weer avonturen gaat beleven in nieuwe afleveringen.

Gloednieuwe Ben 10 afleveringen

Ben Tennyson is een jongen van 10 jaar oud. Nadat hij een mysteries horloge, een Omnitrix, vindt, krijgt hij de mogelijkheid om in allerlei verschillende aliens te transformeren. Elk monster heeft zijn eigen persoonlijkheid en krachten. Hoewel Ben 10 wel van een geintje houdt met zijn nieuwe mogelijkheden, weet hij ook dat er verantwoordelijkheden bij komen kijken. In de nieuwe afleveringen wil Ben dankzij zijn jaloezie koste wat kost Kevin 11 overtreffen. Zo is er een sociale media-kwestie tussen Ben, Gwen en Kevin dat al snel uitmondt in een ware oorlog en geeft Kevin Xingo een energiestoot waardoor hij hem vrijlaat.

Kijken

De nieuwe afleveringen zijn vanaf vandaag (7 oktober 2019) te zien op Cartoon Network. Kijk ze doordeweeks om 20:15 uur.

TV-première voor Victor en Valentino

Cartoon Network introduceert de gloednieuwe serie Victor en Valentino. Een avontuurlijke komedie over twee halfbroers, die de zomer bij hun oma doorbrengen in het plaatsje Monte Macabre. In dit kleine, mysterieuze stadje komen mythen en legenden uit de folkore van Midden-Amerika tot leven. Victor en Valentino komen allerlei wezens vanuit de oude folkore en onderwereld tegen tijdens hun verkenning van Monte Macabre. Ze komen op plekken die alleen in legendes bestaan en in mythes staan omschreven! Het is hun nieuwsgierigheid dat ervoor zorg dat de bovennatuurlijke elementen zich ontmaskeren.

Kijken

Bekijk de gloednieuwe serie Victor en Valentino vanaf 28 oktober dagelijks om 16:20 uur, alleen bij Cartoon Network!

Nieuwe afleveringen ‘Wat beren leren’

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties. In een van de nieuwe afleveringen vieren we Panda’s verjaardag. Grizz en IJsbeer organiseren speciaal voor Panda een meet-and-greet met zijn favoriete K-pop-band: Monster X. Vier Panda’s verjaardag mee en bekijk ook de andere gloednieuwe We Bear Bears afleveringen. Vanaf 14 oktober doordeweeks om 09:20 uur, alleen bij Cartoon Network.

Winnen

Namens Cartoon Network mag ik een leuk setje met goodies weggeven. Vertel mij hieronder de blog, via Facebook of Instagram welke serie van Cartoon Network jij graag kijkt (of keek).
Geef jij een tag dan geef ik jou een extra winkans.
Doe mee tot vrijdag 25 oktober 2019 – 20:00 uur.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *