Winactie: Met één click voel je The Force (gesloten)

Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, Yoda en de robots C-3PO en R2-D2. Wie die namen hoort kan maar aan één ding denken: Star Wars.  De eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad in een fantasy ruimtejasje. Deze hele strijd speelt zich af in de ruimte op verschillende planeten en ruimteschepen. De strijd tussen de Jedi en de Sith. Door de decennia heen hebben de films een vaste schare fans gekregen en blijft het aantal liefhebbers groeien. Zelfs de kids zijn er helemaal dol op. Hebben ze de films niet gezien, dan wel The Clone Wars. De animatie serie die een geheel nieuwe doelgroep aan weet te trekken. 

Iedereen heeft wel wat met Star Wars
Het grappige is dat iedereen wel iets met de film heeft, al is het maar dat ze een quote kennen uit de film. Wie kent er het hijgende geluid nou niet van Darth Vader: “Luke, I am your father.” Veel van de karakternamen zijn ook wel bekend. Denk maar eens aan Afbeeldingen van de soldaten van de Sith kant, de Stormtroopers, zijn tegenwoordig ook overal te vinden. De films en hun karakters hebben in al die tijd enorm veel inspiratie geboden aan producenten. Talloze souvenirs zijn over de toonbank gegaan. Van de films zelf tot complete kostuums, van shirts tot koffiemokken. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er is wel een variant te vinden met een Starwars thema. Zeker sinds Disney de rechten van het merk enkele jaren terug overnam.

Bali Clicks Original
Een van de producenten die actief is bij het vervaardigen van merchandise is Bali Clicks Original. Het concept van Bali Clicks Original is vrij eenvoudig. Je stelt bijvoorbeeld een leren armband samen en kiest daarbij een click met een afbeelding erop. Ben je deze click na een tijdje zat, dan vervang je deze door een ander. De clicks werken als een soort van drukknopen en kunnen dus telkens vervangen worden. Zo creëer je telkens je eigen look. Naast een hele reeks aan standaard clicks heb je ook de mogelijkheid om via een generator clicks te bestellen met eigen afbeeldingen.

 

Bali Clicks Original
Bali Clicks Original heeft sinds een tijdje rechten verworven om Star Wars thema’s te gebruiken op haar sieraden en aanverwante producten. Op de webshop zijn onder andere al heel wat lederen armbanden met print te vinden. Armbandjes met en zonder mogelijkheid tot het plaatsen van clicks. Natuurlijk hebben de clicks het Star Wars thema en heb je de mogelijkheid om voor zowel de Jedi als de Sith kant te kiezen. Ben je niet partijdig, dan kies je ze gewoon allebei en wissel je af en toe eens een click. De sieraden worden allemaal met zorg gemaakt en gaan een hele lange tijd mee. Voor de actuele collectie en prijzen kijk je op de website van Bali Clicks Original

Winactie
Ik weet dat er onder de lezers van Papa’s wereld veel liefhebbers van Star Wars zittten, dus heb ik een leuke verrassing geregeld. Van Bali Clicks Original mag ik niet één armbandje weggeven, maar vijf! Allemaal hebben ze een andere print, sommige met en sommige zonder click. Kans maken op één van deze armbandjes? Zo doe je mee:

 • Geef aan voor welke armband je mee wilt doen.
 • Voor wie wil je deze armband graag winnen en waarom?
 • Antwoorden kunnen gegeven worden onder deze blog, via de Facebookpagina van Papa’s Wereld of op Instagram.
 • Delen van deze actie hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd. Dit geldt ook voor het plaatsen van een like.
 • Deelnemen kan tot maandag 9 oktober 2017 20:00 uur.

De armbandjes
Klik op de afbeeldingen voor grotere versies.

Uitslag
De uitslag van deze winactie is bekend. Kijk snel hier.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Leuke actie daar doe ik aan mee. Ik zou graag armband nr4 willen winnen voor mijzelf. Ik ben wel bezig de kids star wars dan te maken en het begin is er, lightsaber vechten en een mandalorian kostuum dragen vinden ze al erg leuk, maar ik ben toch echt de grootste fan in huis.
  En daar gaan mijn kansen😉, je quote is fout. Darthvader zegt niet ” Luke, I am your father” maar “No, I am your father” .

   • Ik wil heel graag mee doen voor armbandje 4 death star ik zou echt heel graag zo.n bandje willen winnen voor me zelf waarom ? Ik ben echt heel erg fan bloed fanatiek zelfs heb star wars chestpiece tattoo met yoda darth vader en the rebel logo en ben een verzamelaar van star wars popen voertuigen noem maar op ik doe zelfs obi wan KENOBI cosplay met lightsaber van 425 EUR ik eet slaap adem star wars het zit in mijn DNA GEEN DAG STAR WARS IS EEN DAG NIET GELEEFD. MAY THE FORCE BE WITH YOU

 • Ik doe graag mee voor het lederen armband met death star gravure… mega gaaf… heb een collega die helemaal gek is van star wars… daar scoor ik wel punten mee hihihi

 • Nummer 3 Luke Skywalker is super , ik geef ze aan mijn beste vriendin zijn man , want ze heeft een zoon genaamd Luke , want haar man is erg dol op SF films vooral Star wars en star trek, echt waar

 • Ik denk dat mijn kleinzoon heel blij zou zijn met de lederen armband nr. 3, met de gravure van Luke Skywalker.
  HIj heeft heel wat poppetjes van Star Wars op zijn kamer.
  Voor hem doe ik graag mee.

 • ik zou graag de Lederen armband met Han Solo-gravure – Drukknop sluiting – Maat XL winnen voor mijn zoon Sam want hij is heel erg fan van star wars; hij leest boeken erover en kijkt de films wel honderd keer opnieuw. Ook heeft hij alle seizoenen van the clone wars gekeken. voor hem doe ik zeker heel graag mee.

 • Armband nummer 5 meer het star wars logo. Een goede vriend van ons is helemaal gek op star wars. Op zijn bruiloft eindigde hij pratend met de politie over het geluidsoverlast met een Darth vader helm op zijn hoofd. (Nou moet ik zeggen dat hij ook in erg beschonken toestand was, ik ben bang dat zijn vrouw de huwelijksnacht met Darth vader heeft door gebracht). Anyway, alles wat we van star wars kunnen vinden soorten we op gedurende het jaar en krijgt hij met zijn verjaardag. Dit zou een leuke toevoeging zijn. Kijk zag geen Darth vader erbij zitten, dus het logo is ook al erg cool.

 • 4) Lederen armband met Death Star-gravure – Magneetsluiting – Eén click met Galacti Republic logo – Maat L
  zou ik graag winnen voor mijn buurman Wim, hij is mega fan en staat altijd klaar voor ons.

 • 4) Lederen armband met Death Star-gravure – Magneetsluiting – Eén click met Galacti Republic logo
  – Maat L

  Deze zou ik graag winnen voor mijzelf, geen moeilijke en zielige verhalen, ik vindt hem gewoon mooi 😉

 • Ik doe graag mee voor mijn zoon Nicky en mijn man Gijs :), ze zijn allebei gek op Star Wars.
  Ik doe graag mee voor armband nummer 1, zou geweldig zijn om ze te verrassen 🙂