Winactie: Liedje Met Naam speciaal voor jou alleen (gesloten)

SquareLite_20181028221031434.jpgIk kan het me nog goed herinneren dat ik vroeger een single kreeg met mijn verjaardag. Je weet wel, zo’n kleine plaat voor op de pickup. Een hoesje met heel veel ballonnen en ‘gelukkige verjaardag Maarten’. Ik was er zo verbaast over, mijn naam die op dat hoesje stond. Toen mijn ouders het plaatje afspeelden werd mijn naam ook nog eens gezongen. Volgens mij viel mijn mond zowat op de grond. Een liedje speciaal voor mij alleen. Het leuke is dat dit idee nog steeds bestaat, met een leuk nieuw verjaardagsliedje of een lieflijk slaapliedje. Ik vertel je er graag over en geef je de kans om een speciaal liedje te winnen.

Liedje Met Naam

Als er een liedje gezongen wordt is het wel heel bijzonder als jouw naam er in voorkomt. Of dit nou in een verjaardagsliedje of een slaapliedje is. Dat liedje is er speciaal en helemaal alleen voor jou. Wat nou zo leuk is, is dat het liedje ook echt helemaal speciaal alleen voor jou kan zijn Als je kijkt op de website van Liedje Met Naam vind je een heleboel namen, maar als de door jouw gewenste naam er niet bij staat, dan zorgen ze ervoor dat die er zo snel mogelijk komt. Zelf als je een verandering in de uitspraak wilt. Best handig, want hoeveel verschillende uitspraken van de naam Liam ik al niet gehoord heb de laatste vijf jaar.

Verjaardagsliedje

Ook zo genoeg van ‘Lang zal ze leven in de gloria’? Tijd voor een nieuw verjaardagsliedje en wel eentje met je eigen naam er in. Dat is echt een liedje dat niet iedereen heeft, dus dat maakt je verjaardag wel extra bijzonder. Zo’n liedje is al een cadeautje op zichzelf. Voor degenen die het liedje niet kennen is er een makkelijk trucje, bij het liedje wordt namelijk ook een PDF meegeleverd met de tekst. Zo kan iedereen al snel meezingen.

Wil je het complete voorbeeld horen? Klik dan even hier.

Slaapliedje

Naar bed gaan is een moment van rust. Een moment waarop er nog even voorgelezen wordt of een klein liedje gezongen als onderdeel van een heel ritueel. De dag wordt afgesloten en het is tijd om de oogjes dicht te doen. Fijn om dan naar een klein liedje te luisteren dat er helemaal speciaal voor jou is. Geen schreeuwende muziek, geen rare fratsen, maar een klein rustig liedje voor het slapen gaan. En hoe fijn is het als er gezongen wordt dat er morgen weer een nieuwe dag is.
Nog voordat Liedje Met Naam contact met mij opnam voor een samenwerking, was ik al bekend met hun site. Dit liedje sprak me toen heel erg aan en liet het zelfs aan mijn vrouw horen.
Overigens is deze ook erg leuk als kraamcadeautje. De nieuwe wereldbewoner raakt zo direct bekend met muziek en krijgt telkens de eigen naam te horen.

Wil je het complete voorbeeld horen? Klik dan even hier.

Opzoeken, bestellen, downloaden

Een verjaardag- of slaapliedje met een zelfgekozen naam in huis krijgen is heel makkelijk. Plaats in de zoekbalk de naam en je ontdekt al snel of deze in de uitgebreide catalogus zit. Kies of je een slaapliedje wilt of een feestelijke verjaardag en plaats het in je winkelmandje. Heb je betaald, dan krijg je de download-link in het scherm staan en per mail toegezonden. Zo kun je het liedje overal afspelen waar je maar wilt. Op de telefoon, via je tablet, over de speakers van de televisie.
Staat de naam die jij wilt er niet bij, dan kun je een verzoek insturen en wordt het snel voor je geregeld.

Winactie (gesloten)

SquareLite_20181028221031434.jpgWil jij kans maken op een verjaardag- of slaapliedje met een door jou gewenste naam? Dan heb ik leuk nieuws voor je, want ik mag maar liefst 10 liedjes uitdelen. 5 stuks via Facebook en 5 stuks via Instagram.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg Papa’s wereld op Facebook en/of Instagram
  • Volg Liedje Met Naam op Facebook en/of Instagram
  • Vertel mij in een reactie op de winactie-berichten op social media waarom jij kans wilt maken op een liedje en welk liedje dat dan mag zijn.
  • Stuur je antwoord in vóór zaterdag 3 november 2018 20:00 uur. Winnaars worden uiterlijk maandag de 5e bekend gemaakt. Winnaars ontvangen via Papa’s wereld een speciale downloadcode voor een liedje naar keuze.
  • Meer voorwaarden lees je hier.

Winactie is gesloten, alle winnaars hebben bericht gehad.

Deze blog bevat gesponsorde inhoud.

 

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *