Winactie: Kraamvisite pakket 3 (gesloten)

Wat is die knuffel lief hè die knuffel? Die zit gewoon in ons derde Kraamvisite pakket. Want kom je op kraamvisite bij Papa’s wereld, dan geven wij de cadeautjes weg in plaats van dat we ze ontvangen.

Drie keer prijs

Deze week zal er drie maal een kraamvisite pakket verloot gaan worden. Het derde en laatste pakket maken we vandaag bekend. De pakketten zijn met zorg samengesteld en zijn een combinatie van allerlei cadeautjes en goodies die we gekregen hebben tijdens verschillende evenementen zoals de Negenmaandenbeurs en Blogger by Nature.

Kraamvisite pakket 2

Dit pakket bevat:
Tiny Love knuffel
Cybex Milestonecards
Kidsme! Food Feeder
Nûby speentje
Nûby lepelsetje
Bambino sokjes
Wehkamp bandana
Lief! rompertje met broekje
Kruidvat borstel & kam
Difrax flesje

Winnen?

 • Vertel voor wie jij dit pakket wil winnen.
 • Plaats een reactie hieronder of op Facebook.
  Allebei mag natuurlijk ook.
 • Deelnemen kan tot woensdag 9 oktober 2019 – 20:00 uur.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Gefeliciteerd Jessica Frauenfelder, jij wint dit Kraamvisite pakket.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Superschattig! Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. En de spulletjes die te klein zijn of we niet meer gebruiken kan ik aan mijn schoonzus geven die een kleintje verwacht

 • Ah ja leuk!! Vriendinnetje van mijn collega is in de steek gelaten door d’r man en kan nu dus alles gebruiken voor ’t kleine mannetje dat ze verwacht! Ze zou hier heel blij mee zijn! 😁

 • Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Joas die gister is geboren ♡ hij was Eigelijks 9 oktober uitgerekend hihi♡ dus dit pakket zou super leuk zijn 😍👶🍀

 • TOF 😃🥳! Wat een gaaf pakket, ik wordt voor het eerst vader over 2 maanden en dit pakket is helemaal top zeg 🖤😎! Super veel leuke spullen zitten erin voor de kleine 😁🎉👌!! Ik waag graag een kansje voor ons gezinnetje wat binnenkort uit 3 mensen bestaat 😊!! #wienietwaagtwienietwint

 • Nog een super leuk pakket, daarmee kun je zeker wel op kraambezoek komen 🙂

  Ik doe mee voor mn beste vriendinnetje die een meisje verwacht begin december.
  Ik vind het altijd leuk om mensen te verrassen met een boel leuke cadeautjes en deze spulletjes komen héél goed van pas straks voor mijn kleine nieuwe vriendinnetje.

 • Dat knuffeltje wat ontzettend leuk. Mijn vriendinnetje bevalt over 3 weken en het wordt een jongetje. En dit is wel echt een geweldig kraampakket om aan haar te geven voor haar babyboy. Ik doe ontzettend graag mee🍀🍀❤️❤️🙏🙏

 • Ik doe graag mee voor een papa to be ♡ . Hij krijgt zijn eerste kindje, en het zal heel leuk zijn als deze papa in de dop ook iets leuks heeft om uit te pakken .

 • Soms is de weg naar het wondertje toe zo lang en verdrietig! Dus na 4 jaar teleurstellingen verwerken ben ik zo intens blij voor mn lieve collega en vriendinnetje Anna! Eindelijk in verwachting en iedereen mag het weten. Zo gegund! Uit eigen ervaring weet ik dat het pas echt lijkt zodra de spulletjes voor de baby komen. Dus ik gun haar dit pakket mega!

 • Die knuffel is echt TE schattig. Ik loot graag mee voor mijn Facebook loze dochter. Nog 15 dagen is de datum dat ze uitgerekend is. Op de verjaardag dat haar dochter 5 wordt 🥰🥰 Ik loot graag mee voor de kleine boy!

 • #wienietwaagtwienietwint🍀 heel graag voor mijn allerbeste vriendinnetje haar babyboy ❤️🙏. Voor het eerst wordt ik tante en wil natuurlijk het liefst heel veel leuke cadeautjes aan de kleine geven dus dit pakket omzoh geweldig zijn 😍😍❤️ ik loot heeeeeel graag mee

 • Ja dit wil ik winnen voor de ‘bonus’ tante van mijn kids, mijn lieve vriendin die eindelijk zwanger is. Die willen wij overladen met cadeau’s

 • Dit gun ik mijn broertje die eind dit jaar papa gaat worden van z’n eerste zoontje!!! 👶Zo leuk, word ik voor de 1e x tante! Wil de kleine beste verwennen met dit pakket, Fingers crossed 🍀

 • Wij hebben zelf net ern zoon gekregen en gaan binnenkort op kraamvisite bij een ander jongetje. Ik zou de cadeautjes graag over beide jongens verdelen.

 • Geweldig pakket voor mijn neef!
  Na een traject van UI-U en vele bezoeken aan het LUMC zijn ze eindelijk zwanger. Ze weten sinds kort dat het een jongetje is. Hiermee zou ik ze ongetwijfeld verrassen. En het is een mooi starterspakket voor elke kersverse papa en mama!