Winactie: Kraamvisite pakket 2 (Gesloten)

We geven gewoon nog een cadeautje weg. Een compleet kraamvisite pakket om de nieuwe Papa’s wereld te vieren. Een tas vol benodigdheden voor de pasgeboren telg.

Drie keer prijs

Deze week zal er drie maal een kraamvisite pakket verloot gaan worden. Vandaag maken we het tweede pakket bekend. De pakketten zijn met zorg samengesteld en zijn een combinatie van allerlei cadeautjes en goodies die we gekregen hebben tijdens verschillende evenementen zoals de Negenmaandenbeurs en Blogger by Nature.

Kraamvisite pakket 2

Dit pakket bevat:
Lief! shopper
Lief! rompertje met lange mouwen en benen
Ekoplaza mijlpaalkaarten
Zeeman rompertje korte mouwen
Difrax speentje
Difrax flesje
Kidsme! Food Feeder
Poppy to Pumpkin slabbetje
Kruidvat lepeltjes
Kruidvat borstel & kam
Bambino sokjes

Winnen?

 • Vertel voor wie jij dit pakket wil winnen.
 • Plaats een reactie hieronder of op Facebook.
  Allebei mag natuurlijk ook.
 • Deelnemen kan tot maandag 7 oktober 2019 – 20:00 uur.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Gefeliciteerd Monica Vredeburg, jij wint dit Kraamvisite pakket.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Normaal geef ik veel weg, maar dit keer gun ik het mezelf. 14 weken zwanger van een heel groot wondertje. Zo ontzettend dankbaar. Dit zou erg goed van pas komen. En als ik voor mezelf niet mee mag doen, doe ik mee voor mijn lieve vriendinnetje die bijna is uitgerekend.

 • Ook dit pakket zou ik graag willen winnen om kado winnen om kado te geven aan mijn vrouw . We verwachten een zoontje en ik ben super trots op mijn vrouw.

 • Ik doe heel graag mee voor een vriendin. Als ik win zou ik graag een grote pampertaart maken en deze leuke spulletjes erop leggen. Dubbel plezier! 😀

 • Wat onwijs leuk zeg dat dit wordt weggegeven!
  Mijn beste vriendinnetje is begin december uitgerekend en dit zou een heel fijn cadeau zijn!

 • Jaaa super leuk!! Zowel mijn schoonbroer en zijn vriendin als 2 vrienden verwachten in oktober en november een kindje!! Zelf worden we in januari voor het eerst papa en mama! Genoeg cadeautjes om uit te delen, aardig zijn kost niets!

 • Sofie Dupoint
  Sofie Dupoint Super graag maak ik kans! Ik ben nu 6,5 maand zwanger en rond aan het kijken en zoeken naar leuke spulletjes voor de kleine. Dit pakket is helemaal super !! En ook nog in het roze ook ( we krijgen een meisje!!! ) Ik zou er super blij mee zijn, dit wordt mijn eerste kindje en ik vind het leuk om zo kennis te kunnen maken met verschillende merken! Alles is nieuw voor mij dus dit zou een super mooi begin zijn! <3

 • TOF voor mijn beste vriendinnetje Jeannette Kolk en haar vriend ! Na een lange weg van ruim 2 jaar is ze eindelijk in verwachting van een klein meisje 🎉🎈🎊! Het Poppy to Pumpkin slabbetje hebben wij thuis ook en is zo lief….Dit gun ik haar ook enorm Papa’s wereld … Dit pakket zou wel zorgen voor ontzettend veel plezier en voorpret , wij doen mee voor haar 🍀🤗👼!!

 • Ik ben zo verliefd op dit pakket ♡
  En weet de juiste persoon om haar met dit pakket te verrassen.
  Dit ziet ze niet aankomen 🙂
  Fingers crossed !

 • Lijkt me erg leuk om te winnen. Mijn vriendin is ion verwachting van ons eerste kindje. We hebben er heel veel geduld voor moeten hebben voordat het raak mocht zijn. Ik zou niet alleen mezelf hier mee verrassen maar ook de aanstaande mama. We weten sinds een paar weken dat we een meisje krijgen , dus dit roze kraampakket zou helemaal top zijn!

 • Ik zou dit pakket heel graag voor mijn vriendin & haar vriend willen winnen. Ze wilden heel graag naar de 9 maanden beurs maar konden er door omstandigheden niet naar toe. Met dit pakket zijn ze er toch nog een beetje geweest. En ik denk dat dit hele toffe spulletjes zijn voor de kleine dame die met kerst wordt verwacht!