Winactie Hubelino Pi: Compatibel knikkerbaan voor de oudere kids (gesloten)

Een aantal jaar terug bracht het Duitse Hubelino een knikkerbaan uit waarvan de baandelen pasten op de bekende Duplo-blokken. Hier thuis hebben we daar al een hele lange tijd plezier van. Regelmatig wordt de bak met bouwblokken omgekiept zodat een uur later de knikkers door de baan heen kunnen rollen. Afgelopen jaar brachten Hubelino een nieuwe lijn uit voor de iets oudere kinderen: Hubelino Pi. We mochten een set uittesten en vertellen je graag over onze bevindingen. Als klap op de vuurpijl, maken we er ook nog eens een winactie van.

De eerste compatibele knikkerbaan

Even terug naar de oorspronkelijke Hubelino knikkerbaan. Wat een revolutie was dat, knikkerbaandelen die je zo op de Duplo kon klikken. En het paste ook nog. De mogelijkheden van het bouwspeelgoed voor de jongste kinderen kreeg ineens een nieuwe dimensie erbij. Vanaf toen kon je twee soorten speelgoed met elkaar combineren en de meest fantastische creaties maken. Hier thuis kochten we een grote set voor Liam met zijn verjaardag. We deden dat als gezamenlijk cadeau met de andere gasten. Iedereen kreeg een deel van de baandelen ingepakt als cadeautje, zodat hij toch van iedereen die binnenkwam iets kreeg. Vanaf het moment dat Kyran oud genoeg werd, begon ook hij de knikkerbaan in elkaar te zetten. Nu nog steeds wordt het regelmatig uit de kast gepakt om er mee te spelen.

Pi, knikkerbaan voor de kleine steentjes

Een aantal maanden terug zag ik via de Instagram stories van Mamaliefde dat Hubelino een nieuw product had. Ze presenteerden dit op de Spielwarenmesse in Neurenberg. De knikkerbaan kwam er nu ook voor de wat oudere kinderen. Een versie die past op de Lego-bouwsteentjes. Onder de naam Hubelino Pi worden kinderen uitgedaagd om creatief te bouwen waarbij de magnetische knikkers een stuk sneller door de baan gaan dan hun kunststof voorgangers. Die snelheid zorgt ervoor dat de knikkers nog al eens uit de bocht kunnen vliegen waardoor je jouw ontwerp moet bijstellen of de onderdeeltjes beter moet aandrukken. Het leuke van de snelheid is dat je de knikkers echt door de baan heen ziet razen. Wij testten set M waar het kanon niet in zit, maar die zit wel in de XL of in de kanonuitbreiding. Dit element zorgt helemaal voor snelheid. Als de magnetische knikker aan de ene kant het kanon aantikt, schiet aan de andere kant een tweede knikker weg.

Gave bouwelementen

Voor Hubelino Pi werden er een heel stel nieuwe bouwelementen bedacht. De baandragers om horizontaal of in de hoogte te kunnen bouwen, bevatten openingen. Hier passen de knikkers doorheen, dat geeft extra mogelijkheden bij het bouwen van een baan. Het tweede speciale bouwblokje heeft een kliksysteempje aan de onderkant. Dit blokje zorgt ervoor dat je de baandelen ook op de kop kunt plaatsen. Twee baandelen op elkaar vormen een buis waar de knikker doorheen kan. De belangrijkste bouwelementen zijn natuurlijk de baandelen zelf. De felgele knikkergootjes zijn er in verschillende vormen. Bochten, bochten met een twist of een element dat de knikker laat hobbelen. Genoeg keuze om de meest gave constructies te bedenken.

Volgens het boekje

Zoals bij het meeste bouwspeelgoed heeft ook Hubelino Pi een bouwboekje. Hierin staat het voorbeeld om de knikkerbaan die op de doos staat na te bouwen. Aan de zijkant van de pagina staat telkens welke onderdelen je nodig hebt om die pagina na te kunnen maken. Erg fijn, want zo kun je de stukken er al bij pakken en weet je dat je alles gehad hebt voordat je aan de volgende bladzijde gaat beginnen. Nadeel is dat de tekening niet meedraait voor bouwgemak. Tijdens het bouwen hebben we daarom regelmatig wat stukken op de verkeerde plek geplaatst. Constructiedelen stonden in de tekening zodanig achter elkaar dat je de noppen niet kon tellen of het was niet helemaal duidelijk welk baandeel er nu geplaatst was. Dit is nu echt een puntje wat nog aangepast mag worden. Om de bouwtekeningen te kunnen begrijpen, moet je dus al iets ouder zijn. Goede reden voor ouders om mee te kunnen bouwen met hun kind(eren).

Vooral veel speelplezier

Het bouwen van de voorbeeldbaan is voor de jongens misschien nog net iets te moeilijk, maar met hulp van papa en mama komen ze er wel. Aanwijzen waar het moet staan en hun klikken het wel vast. De knikkers door de baan heen jagen is nog wel het allerleukste om te doen. Stiekem de baan afbreken en er gekke constructies van maken is een goede tweede op de schaal van leukheid. Eén ding is zeker, hier gaat nog heel vaak mee gespeeld worden. Ben nu al benieuwd naar welke combinaties er komen met de andere bouwblokken.

Waar te koop?

Hubelino Pi is onder andere verkrijgbaar bij Hubelino en Robbie’s Toys.

Winactie

Wil jij thuis ook aan de slag met Hubelino Pi? Helemaal enthousiast geworden en wil je ook de meest fantastische knikkerbanen gaan bouwen? Papa’s wereld mag een set weggeven: Hubelino Pi bouwset M.

Wat moet je ervoor doen?
* Vertel mij waarom jij deze set graag wil winnen.
* Geef antwoord op de volgende vraag: Wat maak je met twee baandelen op elkaar?
* Delen van deze blog levert extra kansen op.
* Meedoen kan door antwoord te geven via mail, onder deze blog, via Facebook of Instagram.
* Deelnemen kan tot vrijdag 22 november 20:00 uur.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Deze blog bevat gesponsorde producten.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat een gave prijs! Onze Lucas en Milan hebben hem al bij hun neefje Oscar gezien en willen nu van hun zakgeld de baan gaan kopen. Ze weet nog niet dat de prijs van de baan ‘ietsje hoger’ is dan het bedrag in de spaarpot 😅 Dus nog even doorsparen….. of winnen bij papa’s wereld.nl, zou helemaal te gek zijn voor de december cadeau maand!! De twee banen op elkaar kunnen een buis vormen waar de knikker doorheen kan rollen.🤞🏻🍀

 • Met twee banen kun je een buis vormen om de knikker er doorheen te laten rollen. Wat een geweldige hoop bouwplezier zullen we hier aan gaan beleven. Ik maak heel graag kans voor mijn zoon. Zo te lezen staat een baan ook niet een twee drie in elkaar….goe voor heel wat koude winterdagen spelen

 • Mijn zoon en dochter spelen dit graag bij hun neefje thuis. Die heeft een prachtige Hubelino knikkerbaan. Ik gun hen daarom dit mooie speelgoed om thuis ermee te spelen. Twee baandelen op elkaar vormen een buis waar de knikker doorheen kan. Super leuke winactie!

 • Antwoord op de vraag een tunnel voor de knikker! Wat een gave prijs zeg, echt iets voor Jonathan om samen met z vrienden te doen! Ik hoop dat wij hem hiermee kunnen verrassen

 • Wat super leuk! Wij zagen de vorige versie van de knikkerbaan voor het eerst toen Sem en Luuk de duplo al weg hadden gedaan, dus daar is het nooit van gekomen. Wel hebben we weleens eens knikkerbaan gemaakt van rollen toiletpapier aan elkaar (tegen een deur aan geplakt met plakband, ook een leuke speeltip voor komende winter trouwens 😉). Ik denk dat Sem en Luuk uren plezier zouden hebben van deze knikkerbaan. Fingers crossed dus! Met de baandelen op elkaar maak je trouwens een tunnel.

  Groetjes Angela

 • Met twee banen kun je een buis vormen om de knikker er doorheen te laten rollen.
  wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleinzoon maar met dit schitterende exemplaar
  hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar
  zijn schoen staat al klaar, drop hem maar

 • Wauw wat een toffe winactie! Het lijkt me zo SUPERtof om samen met mijn kindjes hiermee aan de slag te gaan, met de oudste lekker bouwrn en fan kan de jongste de knikkers erin laten gaan vinden ze zeker weten te gek!! #fingerscrossed en het antwoord op de vraag is: Met twee banen kun je een buis vormen waar de knikker doorheen kan rollen.

 • Wat leuk! Hopelijk maken mama’s ook een kans! Momenteel speelt onze zoon nog met de gewone Hubelino knikkerbaan, maar ik denk wel dat ie aan een upgrade toe is! <3

 • Graag win ik die voor onze kleinzoon te kunnen happy te maken.
  De twee banen op elkaar kunnen een buis vormen waar de knikker doorheen kan rollen.
  Dat is plezant voor de kleine mannen.

 • Graag wil ik een kans maken voor mijn kleinkinderen, wat een fijn speelgoed is dit! Zo kunnen ze leuke creaties maken als ze op bezoek zijn!
  Winactie Hubelino Pi: Compatibel knikkerbaan voor de oudere kids – Papa’s wereld
  Een aantal jaar terug bracht het Duitse Hubelino een knikkerbaan uit waarvan de baandelen pasten op de bekende Duplo-blokken. Hier thuis hebben we daar al een hele lange tijd plezier van. Regelmatig wordt de bak met bouwblokken omgekiept zodat een uur later de knikkers door de baan heen kunnen rolle…
  papaswereld.nl

 • Leuk, een soort vervolg op Hubelino! Wij bouwen intussen veel met Lego, het lijkt me leuk om dat uit te breiden met de knikkerbaan.
  Met twee baandelen op elkaar maak je een buis zoals een zwembad glijbaan.

 • Goedenmorgen
  Wat een leuke actie zeg.
  Met de twee baandelen op elkaar kun je een buis vormen waar de knikker door heen rolt 😊. Mn meisje heeft deze hoog op der verlanglijstje staan. Ze is na de sint jarig en ze is pas een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed,dit zou wel een leuke verrassing zijn🍀 en zelfs papa vind dit stiekem ook nog wel leuk🤭😊

 • Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij is gek op knikkers en op bouwen. Dus deze combi zou helemaal geweldig zijn voor hem!
  Met twee baandelen op elkaar maak je een buis waar de knikker doorheen kan.

 • Het antwoord op de vraag is een buis. Een knikkerbaan staat erg hoog op het feestdagen verlanglijstje. Er zijn weinig dingen waar mijn dochter van 5 jaar met ASS veel mee speelt. Duplo, knikkers en Playmobil zijn echter wel een groot succes. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik helemaal niet wist dat dit bestond, wat een fantastische uitvinding! Winnaar of geen winnaar, ga deze tip zeker onthouden. Succes iedereen 🙂

 • Een hele mooie actie! Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij speelt bij opa en oma altijd met een oude knikkerbaan, het bouwen van telkens een nieuwe baan vindt hij nog het leukst. Lego daar speelt hij uiteraard ook graag mee. Deze set is naar mijn idee de perfecte combinatie! Een top cadeau ook voor de decembermaand.
  Je krijgt als je twee baandelen op elkaar doet een buis waar de knikkers doorheen kunnen.

 • Een tunnel/buis/doorgang hoe je het wil noemen als er maar veel knikkers door heen kunnen rollen. Dat is iets wat mijn neefjes heel graag willen zien en doen. De een is wat handiger dan de ander , maar zo kunnen ze elkaar mooi helpen iets op te bouwen. Doe heel graag mee aan deze super winactie .

 • Wat een leuke set! Opa wil hiermee heel graag samen met kleinzoon Tijn een fantastische knikkerbaan bouwen. Hij zou baandelen zo op elkaar bouwen dat er een dichte trap ontstaat. Tok, tok, tok, hoor je de knikker er dan doorheen gaan 😎 Hoe cool is dat!

 • met 2 baandelen maak je een buis waar de knikker doorheen kan. ik doe graag mee voor onze Jarno. we hebben de hubelino voor de jongere kids en daar heeft hij veel plezier aan beleeft tot nu toe maar hij is wel toe aan meer uitdaging; ook zeker voor zijn motoriek. ik doe graag mee voor hem.

 • Met twee banen kun je een buis vormen om de knikker er doorheen te laten rollen. Wat een geweldige set is dit, Dat zou voor veel plezier zorgen tijdens de komende wintermaanden.

 • Wauw hier wordt ik echt enthousiast van!! Jeetje wat een gave baan! Graag om onze Luc en Amber wat meer uitdaging te bieden. Ze vinden alles zo saai en makkelijk! Nou dat zal met deze colle baan niet het geval zijn!! De Lego wordt vaak aan de kant gelegd maar kan hiermee volop gecombineerd worden!

 • Oe Maarten geweldig!
  Ook wij volgen deze baan al een tijdje. Als gastouder kon ik nooit een knikkerbaan hebben en nog altijd vraagt Féline erom. Nu ze bijna 7 is lijkt deze mij perfect voor haar zeker omdat ze nu veel meer met lego speelt.
  Met twee banen op elkaar maak je een buis waar de knikker doorheen kan rollen. Super leuk!
  Like deel etc ga ik doen!

 • Wat een leuke en leerzame set, ik doe graag mee voor mijn 3 lieve bouwers. Met zijn drieën moet het lukken om door de lastige bouwtekening heen te komen:-). En als het dan lukt, zullen ze erg trots zijn!
  Met 2 banen op elkaar maak je een buis, dat is helemaal leuk voor de knikkers.
  Ik weet zeker dat ze hier dolblij mee zijn dus we duimen!

 • Wat leuk zeg! Mijn dochters zijn dol op bouwen, al is de oudste de Duplo inmiddels al wel een beetje ontgroeid. Dus deze Pi set zou haar (en haar zusje) vast heel veel plezier en een nieuwe uitdaging geven! Lekker de hoogte in bouwen, en tof dat je met de delen zelf buizen kan maken!

 • Wat een leuke prijs Maarten! Die hoop ik graag te winnen voor de (kleine) kerels hier in huis en natuurlijk ook stiekum een beetje voor mijzelf.
  Twee baandelen op elkaar maakt een tunnel, waar de knikker doorheen kan rollen.

 • Ik zou deze heel graag willen winnen voor onze Elise en Bram. Het bouwen van de baan zouden ze al super vinden en dat het te combineren is met de lego zouden ze helemaal geweldig vinden. Dan hebben ze het beste uit 2 werelden, en een knikkerbaan en de lego

 • Mijn meiden hebben úren speelplezier beleefd aan de “normale” Hubelino maar zitten alweer even in de Lego-fase. Hubelino Pi in de zak van Sinterklaas aantreffen zou echt super vet zijn voor m’n meiden💖🎁😍
  Met 2 delen op elkaar kun je overigens een tunnel vormen

 • Met twee meiden thuis is er veel roze, is de Lego van Friends en wordt er veel gedanst en geknutseld. Met knikkers, ballen en bouwen wordt het ook voor papa wat minder zoetsappig 😉. Daarom willen we graag de Hubelino Pi baan winnen. Hubelino kennen we al, maar dit grote broertje nog niet. Ik kan niet wachten om met de meiden een mooie snelle baan te bouwen, inclusief twee stukken op elkaar voor zo’n mooie buis (👍🏻). We duimen!

 • Wat gaaf. Waarom zouden wij willen winnen. Hier in huis zijn ze helemaal gek van dingen bouwen. helemaal met lego.
  Stiekem vinden papa en mama het ook erg leuk. nu het buiten kouder gaat worden is dit een leuke bezigheid tijdens het opwarmen van het buiten spelen of op een dag met slecht weer.
  2 banen op elkaar vormt een buis waar de knikker door heen kan rollen.
  degene die deze set wint is een geluksvogel.

 • Leon en Kasper willen dolgraag zo’n knikkerbaan die ze kunnen combineren met hun Lego, Als je 2 banen op elkaar plaatst maak je een buis waar de knikkers door kunnen rollen

 • Oehh superleuk! 😍
  Ik doe graag mee voor deze geweldige knikkerbaan! Twee baandelen op elkaar word een buis waar de knikkers door kunnen. Zou mooi zijn als Sinterklaas cadeau!

 • 2 baandelen op elkaar worden een buis

  Doe heel graag mee voor onze 2 dochters en mijn gastkinderen, hier zouden ze volgens mij heel veel plezier aan beleven

 • Wat leuk dat je hiermee met twee delen een buis kan maken!
  We hebben onlangs kennisgemaakt met de Duplo-knikkerbaan van Hubelino, maar onze zoon is al overgestapt van Duplo naar Lego. Ik was dan ook verrast dat Pi er nu is!
  Hoop dat ze het op school ook gaan kopen, want dit is echt boven ons speelgoedbudget. Winnen zou dan ook erg leuk zijn.

 • Dit zou erg gaaf zijn voor onze zoon met autisme. Hij vindt knikkerbanen super leuk. Maar om dat te maken, vindt hij erg moeilijk.
  Twee baan delen worden een buis waar de knikker door heen kan.

 • Ik ben zeker enthousiast over zulk leuk speelgoed. Antwoord: twee baandelen op elkaar vormen een buis waar de knikker doorheen kan.

  Dit lijkt me nu echt speelgoed waar zowel mijn dochter van 7 als zoon van 9 samen leuk mee kunnen spelen (en geloof me er is niet veel speelgoed dat, dat voor elkaar krijgt….)
  Heel fijn dat er nu een knikkerbaan is die met gewone Lego-stenen te gebruiken is, want de duplo is hier al jaren de deur uit. Ik ga duimen dat met Sint of Kerstmis de kinderen zo’n leuke set cadeau krijgen. Mocht het bevallen (wat te verwachten is) kan mijn zoon voor zijn verjaardag in maart aanvullingen vragen als cadeau.

 • Dag 👋🏻
  Als eerste, toffe website, ik ken de site niet, maar via een link op Facebook kwam ik jouw site tegen 👌
  Antwoord op je vraag; 2 baandelen vormen een buis en waar de knikkers doorheen kunnen.

  We hebben een hoop hubelino in huis en Duplo overigens, maar ook hier worden de jongens wat ouder en vinden ze deze uitdagende set vast super tof!
  We zouden de set dus heel graag winnen. Daarnaast lijkt de set mij ook heel leuk voor de kleuter die al wat verder is. Ik ben leerkracht in groep 2 en ik kan hier vast een hele hoop kids blij mee maken.

  Nu maar duimen draaien 😊
  Groetjes nienke

 • Wat een super gave prijs. Ik zou dit heeel graag willen winnen voor mijn neefje die binnenkort 2 jaar wordt.. misschien nog een beetje jong om zelf volop te bouwen maar dan zal hij er wel extra lang plezier van hebben!
  De twee banen op elkaar zullen een buis vormen!

 • Wat is er nou leuker dan op pappadag samen met je zoontje (3,5 jaar) lekker mannen dingen te doen. Knikkerbanen bouwen staat zeer hoog op de bucketlist! Heerlijk samen bouwen! Als je twee baandelen op elkaar hebt, dan vormt dat een buis waar de knikker doorheen kan.

 • leuk blog Maarten! Het antwoord : baandelen op elkaar vormen een buis waar de knikker doorheen kan. Emma is een heel stoer meisje met gelukkig het technisch inzicht van haar mama (ing) zij gaat dit fantastisch vinden, zo knutselen dat de knikkers de bocht uit vliegen 🙂

 • Mijn zoontje zoekt graag een nieuwe uitdaging met de lego. Zo’n knikkerbaan is natuurlijk erg leuk en je kan je eigen ontwerp erbij maken. Buizen van twee delen op elkaar maakt het extra leuk. En zo helpt mijn oudere zoon zijn vierjarige broertje met iets nieuws.

 • Het antwoord op de vraag is: Twee banen op elkaar zullen een buis vormen.
  Mijn manneke is gek op bouwen. Liefst uren op een dag. Hij doet pogingen om zijn knikker door iets te laten rollen maar dat mislukt altijd. Met dit zal het hem eindelijk een keer gaan lukken. Ik kan niet wachten om die glimlach op zn gezicht te zien als het lukt.

 • Hallo maarten, wat een fijne en uitgebreide review, ik had al eens gehoord van de Pi maar wist niet dat je door twee baandelen op elkaar te zetten een tunneltje kan maken, dat is soms super handig, want als je knikker te snel gaat kan hij daar niet uit de bocht vliegen.
  Langzaam aan begint de duplo toch plaats te maken voor lego en dus zou de hubelino pi een geweldige aanvulling daar op zijn. Oliver kijkt dolgraag filmpjes van GBC’s van lego, dus hoe vet zou het zijn als hij deze ook zelf kon gaan maken( met papa’s hulp natuurlijk) en dan de hubelino -pi daarbij te combineren.

 • Ik doe mee voor Opa, die zo ontzettend graag dit wil bouwen met zijn kleinkinderen, deze zijn vaak hier of opa is bij de kleinkinderen.
  Met twee baandelen maak je een buis. echt leuk om dit te mogen winnen en een kans te maken. Opa zal hier echt met de kleinkinderen van genieten, ( de kleinkinderen en Papa zeker ook )

 • Alle 3 kids (boys 7,9 en dame 12 jaar) hebben veel lego en bouwen daarmee vooral hun eigen creaties. Sinds we verhuisd zijn kunnen de jongens vooral slecht hun draai in spelen vinden. Vriendjes vinden het te ver om te komen, dus afspraakjes gaan vaak niet door en ze moeten veel zichzelf vermaken. We zijn daarom opzoek naar iets wat hun weer zal prikkelen. Deze bouwset hadden we al wel eens gezien en ik verwacht dat dit zeker hun een prikkel zal geven om samen met hun lego weer tot spelen te komen en de tofste creaties te maken.
  Met 2 delen op elkaar ontstaat een buis, die hoort zeker bij een knikkerbaan.
  Samen kijken hoe hard ze knikker zullen gaan en hoe nog sneller kan. Met hun inzicht gaat dat vast lukken.

 • Wauw wat een gave prijs!!
  Met de 2 baandelen op elkaar, vorm je een buis, waar de knikker doorheen kan rollen.
  Mijn oudste meisje is dol op constructiespeelgoed.
  Na een dag vol prikkels, kan ze hier heerlijk mee ontladen. Zo mooi om te zien hoe ze hier helemaal in op kan gaan! Dit zou ze echt geweldig vinden en zo blij mee zijn! 😍❤

 • Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Daley. Hij vind dingen bouwen helemaal geweldig en dan ook nog zo’n coole knikkerbaan samen met papa en mama maken zouden we allemaal super leuk vinden. Het antwoord op de vraag is: met twee banen kun je een buis vormen om de knikker er doorheen te laten rollen.
  Je zou een gezin heel erg blij maken met deze mooie prijs! Fingers crossed

 • antwoord op de prijsvraag is een buis.
  ik zou deze graag willen winnen voor mijn kinderen. Ze zouden er uren lang speelplezier mee kunnen hebben en natuurlijk doen papa en mamma lekker mee bouwen.

 • Wat een fantastische prijs. Mijn jongste dochter is dol op bouwen en heeft jarenlang de dublo versie van hubelino op haar verlanglijstje gezet. Jammergenoeg was er nooit budget voor, want poeh wat een prijs. Inmiddels is de duplo ingeruild voor lego en weet ik zeker dat ze deze versie ook dolgraag zou willen hebben. Nu maar hopen dat we de gelukkige zijn 🙂 .

  • In mijn enthousiasme vergeet ik antwoord te geven op de vraag. Maar 2 stukken op elkaar maakt een buis en dus een soort tunnel 🙂

 • Dit is super leuk. Bouwen en ontdekken is niet alleen leuk maar ook goed voor de ontwikkeling.
  De 2 banen op elkaar kunnen een buis vormen waar de knikker doorheen rolt.

 • Met een buis!
  Wat een gave knikkerbaan zeg! Ik hoop dat ik de voorbeeldbaan van de instructie kan maken, iets met technisch inzicht… (of gebrek er aan dus). Ons zoontje zal ‘m zelf nog niet volledig kunnen opbouwen, maar anders maken we er wel wat van. Vast uren speelplezier hiermee 🙂

 • Woh Wat een fantastische leuke prijs is dit, deze Hubelino Pi bouwset M. Hiermee weet ik een geweldig lief jongentje super blij mee te maken. Bjorn heeft zo leuke Hubelino bouwset al bij een vriendje gezien en was daar helemaal weg van, Het zou daarom alleen al prachtig zijn om hem te kunnen verrassen met dit geweldige leuke cadeau.
  Met twee banen op elkaar kun je een buis vormen om de knikker er doorheen te laten rollen.

 • Ik zou deze baan graag winnen voor mijn toppers in het speciaal onderwijs. Nu de regenachtige maanden weer zijn begonnen zijn we vaker binnen in de pauzes. Het lijkt mij heerlijk en leuk om dan samen met mijn leerlingen een baan te bouwen en de gekste ideeën te verzinnen! En een heel leuk idee die ik in dit stuk las….Als ik win verstop ik in het laatje van ieder kind een stukje van de baan! Laat ze maar lekker ontdekken en proberen!

  Als je twee baandelen op elkaar plaatst krijg je een buis (een soort glijbaan!).

  Groetjes van een enthousiaste juf

 • Antwoord is een buis. Doe heel graag mee. Mijn zoontje en dochter zullen dit allebei heel leuk vinden dan hebben ze ondanks het grote leeftijdsverschil iets wat ze samen kunnen spelen♡

 • Erg leuk voor de jongens, doe erg graag voor ze mee, ziet er prachtig uit.
  Antwoord op de vraag:
  Met twee banen kun je een buis vormen om de knikker er doorheen te laten rollen.
  Groeten,
  Karel

  (Edit Papa’s wereld: twee antwoorden van zelfde deelnemer samengevoegd.)

 • 2 baandelen op elkaar maken een buis!

  Ik zou het graag winnen voor mijn 2 kinderen. Ze spelen graag met hubelino en de duplo blokken, maar zijn verder de DUPLO wel ontgroeid en klaar voor de kleinere steentjes..

 • Fantastisch fantasierijk speelgoed voor Suusje, Sem en Hugo. Mijn deelname is verzonden. Graag loot ik mee want dit is zelfs voor ons als ouders nog leuk!

 • Ja wij zouden graag aan de slag willen met deze stoere hubelino knikkerbaan voor lego. Dol dat ik ben/was vroeger op lego en een grote zware tas heb met allemaal knikkers van vroeger. Ik zou mij weer even klein voelen als ik deze knikkerbaan gaan ga opbouwen met me draakjes van neefjes. Kan hij als onze zoon er groot genoeg voor is ook nog goed gebruikt worden. Heel gaaf!

  En dubbele banen worden een spannende dichte buis. Zoals je die boven aan de knikkerbaan ziet op het plaatje.

  #fingerscrossed

 • 2 banen op elkaar vormen een buis.
  Ik loot zeer graag mee omdat mijn kids enorm van knikkeren houden. En deze knikkerbaan Zou het echt afmaken🙂

 • De droom van ieder kind! Wauw! Zeker wel van onze 2 jongens! Duimen dat zij deze mooie baan mogen maken en met 2 banen op elkaar kun je een buis maken en de knikker kan daar doorheen rollen!

 • Wauw, dit zou mijn zoon zo gaaf vinden! Hij doet niks anders dan Lego bouwen, elke dag weer, alles uit elkaar, alles in elkaar, hij heeft zelfs het boekje soms niet eens meer nodig. Deze set zou hem die nieuwe uitdaging geven die hij nodig heeft. En twee baandelen op elkaar vormen een buis waar de knikker doorheen kan.

 • Wow, dit zou een gaaf kado zijn voor onze kleinkinderen, Djem, Felin, Floris, Ruben, Julia en nog eentje die binnen nu en 2 weken geboren gaat worden. Heerlijk bij opa en oma spelen en dan een 2 banen op elkaar die een tunnel/buis maakt zodat de knikkers hierdoor kunnen rollen. Wat zullen wij blij zijn met zo’n gaaf kado!! Dus heel graag

 • Super voor Djem en Felin,vinden de humbolino helemaal geweldig,net als hun vader,samen kunnen ze er leuk aan bouwen,
  De twee delen aan elkaar vormen een buis waar de knikkers door rollen.
  Hopen dat ze tot de gelukkige gaan behoren,we duimen👍👍

 • Ik zou graag winnen voor mijn jongens, dit geeft ze zeker weten uren speelplezier. Met 2 baandelen op elkaar heb je een buis waar de knikker door kan

 • Onze 4 kinderen bouwen en spelen graag met de duplo en hubelino die wij al hebben … en dit is een groot succes. De oudste 2 hebben nu ook al lego en daar zou de Hubelino Pi dus helemaal leuk voor zijn. Daar kunnen we dan ook weer jaren plezier aan beleven.
  Als je 2 baandelen op elkaar plaatst ik het een buis waar de knikkers doorheen kunnen rollen.

 • Waarom? Omdat wij met ons budget nooit zoiets gaaf voor onze kinderen zouden kunnen kopen. Omdat zij ook een geweldige december maand verdienen en net zo verwent moeten worden als andere kindjes en omdat ze dit echt mega mega gaaf vinden!! Duimen dat zij met 2 buizen op elkaar een tunnel kunnen maken en de hele dag met deze knikkerbaan mogen spelen!

 • Dan kan oom Erik (groot lego fanaat) uren samen spelen met zn neefje Luuk.
  Twee baandelen op elkaar vormen een buis waar de knikker doorheen kan. 

 • 😍
  dit vind mn meisje helemaal geweldig 😍😍😍😍 ze heeft er pas volop mee gespeeld bij haar vriendinnetje en staat nu natuurlijk op nr 1 op haar lijstje😍😍 zezou er dolblij mee zijn 🍀🍀🍀 18-12 is ze jarig dit zou ze het allermooiste kadootje vinden😍🍀
  De twee baandelen vormen op elkaar een buis 🍀🍀

 • Geweldige variatie op het gewone spelen met Lego. Zo’n knikkerbaan geeft het weer een hele nieuwe dimensie. Daarmee zouden ze zich komende kerstvakantie zeker niet hoeven te vervelen! Ik maak graag kans op die rakkers van mij daarmee te verrassen.