Winactie: Crate Creatures Surprise! (gesloten)

SquareLite_20181019215838383.jpg

Vorige week was ik samen met de kids aanwezig bij het MGA XL Unboxing Event van MGA Entertainment. Op deze speciale middag maakten we kennis met allerlei speelgoed dat we enkel nog maar kenden van de reclames. Eén van de favorieten van de jongens was Pudge van de Crate Creatures Surprise! In deze blog laat ik je kennis met hem maken en geef ik je de kans om er eentje te winnen.

Crate Creatures Surprise!

Een monstertje zit opgesloten in een kist en het is aan jou om het te bevrijden. Of het is aan jou om het op te sluiten. Breek met je koevoet het kettingslot open, wrik de deksel los en het wilt meteen ontsnappen. Grijp je Creature eruit en begin te ontdekken wat het allemaal kan. Trek aan zijn tong en ontdek de eerste geluiden die het kan maken. Hoe lang je aan de tong trekt bepaalt ook hoelang zijn schreeuw wordt. Tegelijkertijd begint het lijf te trillen en knipperen er lichtjes in de ogen. Met meer dan 45 geluiden heeft het monster een flink scala, maar je kunt ook nog jouw eigen geluid toevoegen. Druk op de buik en spreek een tekst in zolang de ogen gloeien, bij het afspelen wordt je stem monsterlijk vervormd. Zo bepaal je zelf wat het zegt, tenminste zolang je niks anders inspreekt.

SquareLite_2018101921580122.jpg

De eerste karakters

Elk van de huidige Crate Creatures heeft zijn eigen voer, krat en geluiden. Hoewel je met één creature al een heel stuk speelgoed in handen hebt, kan ik me voorstellen dat je dan ook nieuwsgierig bent wat de andere kunnen. Met vier karakters start deze eerste wave van Crate Creature Surprise! Later zullen meer monstertjes hun weg naar de winkelschappen vinden. Deze kun je nu in huis halen:

Unboxing?

Hoewel dit speelgoed valt onder de unboxing toys, is het een beetje een aparte categorie. In plaats van allerlei zakjes te openen om te ontdekken welk karakter je vindt, weet je bij Crate Creatures al welke je in huis haalt. Waarom het dan wel valt onder unboxing? De kist waarin het zit is onderdeel van de beleving. Met een kabel en veiligheidsslot wordt het monstertje telkens opnieuw opgesloten in zijn kratje, waardoor je het speelgoed telkens weer met een koevoet uitpakt. Dat je van te voren weet welke Creature je uitpakt is wel heel erg prettig, want voor een adviesprijs van €39,95 koop je iets liever niet dubbel.

20181010_154631.jpg

SquareLite_20181019215838383.jpgWinnen

Wil jij in bezit komen van Pudge? Dan geef ik jou de kans om er eentje te winnen. In samenwerking met MGA Entertainment mag ik er eentje weggeven en dit is wat jij er voor moet doen:

  • Vertel mij welke tekst jij zou inspreken bij Pudge.
  • Plaats jouw antwoord als reactie op deze blog.
  • Stuur je antwoord in vóór zaterdag 27 oktober 2018 20:00 uur.
  • De winnaar wordt op zondag 28 oktober 2018 bekend gemaakt.
  • Meer voorwaarden

Door een foutje stonden de datums van de winactie verkeerd, deze zijn aangepast naar het juiste weekend.

Winnaar

Gefeliciteerd Jarine, jij wint deze Crate Creature voor jouw kleine monster.
Neem je contact met me op voor de verzending?

Deze blog bevat een gesponsorde product
Deze blog bevat affiliate-links
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *