Winactie: 5 jaar Papa’s wereld papa-kind box (gesloten)

Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat de allereerste blog op Papa’s wereld is verschenen. Sindsdien zijn er meer dan 600 artikelen online gekomen over ouderschap, kinderen, spelen en nog veel meer. Vijf jaar Papa’s wereld vraagt om een klein feestje en dat doe ik met een speciale winactie.

Succesactie in herhaling

In de week van 1 oktober 2019 verlootte ik niet één, niet twee, maar drie kraamvisite pakketten om te vieren dat na hard werken Papa’s wereld 2.0 online kwam. Een vernieuwde website met nieuw logo en veel meer mogelijkheden. Deze uitgebreide pakketten met rompertjes, flesjes en veel meer andere nieuwe babyspullen waren een enorm succes. Het leuke is dat ik nog zoveel voorraad had liggen, dat we gewoon nog een pakket gaan weggeven.

Met een papa-thema

Ondanks dat tegenwoordig alles zo genderneutraal gedaan moet worden, besloot ik bij de vorige pakketten en jongenspakket te maken, eentje voor meisjes en een luxe pakket. Voor deze winactie heb ik een pakket samengesteld die papa-georiënteerd is. Er zijn zoveel zwangerschapsboxen die enkel voor moeder en kind zijn, dat het eens tijd is voor een papa-kind box. Met allerlei cadeautjes vanaf de Negenmaandenbeurs en Blogger by Nature kon ik een gevarieerd pakket samenstellen. Er zit zelfs een heel speciale Papa’s wereld goodie in.

De inhoud

Nieuwsgierig naar wat er in deze papa-kind box zit? Ik ga het gewoon vertellen. Daar komt het lijstje:

Winnen!!!

Dit toffe pakket wil toch elke (aanstaande) vader wel winnen? En ben jij geen man, dan weet jij vast wel een geschikte kerel die deze papa-kind box verdient.

 • Geef een reactie op de blog, instagram of Facebook.
 • Delen en taggen worden zeker gewaardeerd.
 • Meedoen kan tot maandag 20 januari 2020 – 20:00 uur
 • Laat me ook even weten welke blog jou van de afgelopen vijf jaar het meest is bijgebleven en waarom.

Winnen
Voordat je mee doet, lees even de voorwaarden.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik kwam je blog een paar weken geleden pas toevallig tegen toen ik aan het zoeken was naar wat er van de papa verwacht wordt als de kraamzorg rondloopt. Want ik heb zo’n lieve vent rondlopen die zich daar echt druk om kan gaan maken als hij zich overbodig gaat voelen. En jouw blog bevestigde mijn vermoeden: dat verwacht wordt dat de kraamzorg ouderwets de ’taken van de vrouw’ overneemt. Nou, zo gaat het bij ons in huis dus ook helemaal niet! Mijn man doet net zo veel (en nu met 37 weken zwanger véél meer) als ik doe. Ik heb met hem besproken dat we dat zéker ook tegen de kraamzorg moeten vertellen en dat ík in ieder geval niet zonder zijn hulp kan en wil. Graag loot ik voor hem mee voor dit pakket omdat ik nu al zeker weet dat hij een super papa gaat worden.

 • Mijn neefje die onlangs is bevallen van zijn eerste kindje kan dit wel goed gebruiken. Het zou super leuk zijn om hem dit cadeau te kunnen geven. Hij is nu al een topvader dus duim voor hem!

 • Wat een leuke winactie! Zo’n box zou ik heel graag aan mijn schoonzoon Maarten willen geven. Hij heeft ons al een prachtige kleinzoon gegeven en een 2e kleinkind is op komst. Geweldig!!!

 • Wat een fantastisch pakket, deze papa-kind-box.
  Hier doe ik graag aan mee voor de zoon van mijn beste vriendin.
  Die heeft een paar maanden geleden een dochter gekregen.
  Hem maak ik hier vast blij mee.
  De blog die mij het beste is bijgebleven is die van: Kleuters midden in de nacht op straat.
  Dat gejammer van katten herinner ik mij ook nog heel goed.
  Op een nacht werd ik wakker en hoorde een baby huilen op straat. Ik maakte mijn man wakker en zei, ik ga even bij de voordeur kijken wat dat kan zijn. Het klonk echt als babygehuil.
  Bleek ook een kat te zijn die die geluiden maakte. Later hoorde ik twee te keer gaan, vlogen ze elkaar in de haren waarschijnlijk. Naar geluid is dat altijd.
  Ik waag graag een kansje.

 • Mijn zwager komt hier wel voor in aanmerking. Hij neemt zijn taak nu al erg serieus 😉
  Mij is het meest bij gebleven denk ik de blog over ‘De heldin van de ontruiming’. Ik heb als BHV-er op school ervaringen met ontruimingen en daarom trok de titel sowieso mijn aandacht. Na het lezen was ik zeker ontroerd, echt een heldin dat meisje. Knap ook dat iedereen zo rustig bleef.

 • Leuk! Wij wagen graag een kansje. Ik doe mee voor mijn man Wouter. Hij is nog een jonge vader (26), Ons zoontje is net 4 maanden dus de afgelopen maanden waren vooral de vader worden blogs interessant! We gaan heel hard duimen 🙂

 • Hoi,
  Op dit moment zijn twee vriendinnen van mij zwanger, en die aanstaand papa’s gun ik dit pakket van harte!
  Om eerlijk te zijn las ik je blog vandaag pas voor het eerst, dus ik zou liegen als ik een blog zou verzinnen die me het meest bij is gebleven. Ik ben bonus-moeder, maar heb sinds kort een baby, dus dit is allemaal een beetje nieuw voor me!