Win kaartjes voor de Negenmaandenbeurs 2022

negenmaandenbeurs 2022, winactie, vrijkaartjes

Van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 mei 2022 vindt de 36e editie van de Negenmaandenbeurs plaats en jij kan er bij zijn! In samenwerking met de Negenmaandenbeurs geeft Papa’s wereld maar liefst drie winnaars twee vrijkaartjes weg. Zwanger of zitten jullie nog in de luierfase? Lees dan snel door voor meer informatie over de beurs en ontdek hoe jij kans maakt op deze kaartjes.

Vier dagen lang alles voor ouders (in spe)

De Negenmaandenbeurs is het grootste consumentenevenement in Nederland over zwangerschap en baby’s. Deze speciale mei-editie biedt ouders (in spe) volop informatie en inspiratie. Met ruim 250 merken en een uitgebreid programma van masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen worden bezoekers van A-Z klaargestoomd voor het ouderschap. In het kader van de 20e Baby Innovation Award zijn de beste babyproducten van 2022 en 2021 op het gebied van innovatie en design te bewonderen tijdens de Negenmaandenbeurs.

Officiële opening Negenmaandenbeurs 2022

De Negenmaandenbeurs van 2022 opent op woensdag 11 mei, om 10.30 uur. In samenwerking met Mama Deli en Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje zal een bekende moeder op spraakmakende wijze het startsein geven voor de Negenmaandenbeurs. Wie dat is wordt nog even geheim gehouden.

Negenmaandenbeurs 2022

Praktische informatie Negenmaandenbeurs 2022

Datums en openingstijden Negenmaandenbeurs 2022

 • woensdag 11 mei – 11:00 / 18:00 uur
 • donderdag 12 mei – 11:00 / 21:00 uur
 • vrijdag 13 mei – 11:00 / 21:00 uur
 • zaterdag 14 mei – 11:00 / 18:00 uur

Tickets Negenmaandenbeurs 2022

Waar is de Negenmaandenbeurs 2002

RAI Amsterdam
Entree F
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Reizen en parkeren

Station RAI ligt op loopafstand van RAI Amsterdam. Via trein, bus en metro is het prima bereikbaar.

Kom je met de auto, dan zijn er genoeg parkeerplaatsen bij de RAI zelf (handig om tussendoor gekochte spullen op te slaan). Het parkeertarief bedraagt € 4,50 per uur, met een maximum van € 28,00 per dag. Koop je vooraf de parkeerkaart online en betaal € 22,00 voor een hele dag. Scheelt toch weer een paar luiers.

Sleur je vent mee naar de Negenmaandenbeurs

Goed, het blijft een dingetje. Een man die naar de Negenmaandenbeurs gaat. Veel (aanstaande) mama’s zien het als een leuk uitje samen met hun moeder of vriendinnen. Je helemaal gek shoppen aan baby- en kinderspullen en je laten onderdompelen in visitekaartjes, speelgoed, rompertjes en allerlei workshops. Maar mannen, willen jullie nu echt niet weten wat er aan technische snufjes te vinden zijn? Welk autostoeltje het beste bij de nieuwe gezinswagen past en welke kinderwagen de tofste features heeft? Ja, ook voor mannen is er genoeg te zien en beleven. Het is niet voor niets dat ik voor Papa’s wereld al enkele jaren de Negenmaandenbeurs bezoek, ook gewoon leuk voor een man. Dus vrouwen van Nederland, sleur de papa eens mee over de beursvloer. En nee, niet alleen maar om ze als pakezel te gebruiken. Misschien ontdekken jullie samen wel de perfecte kinderkamer in een van de showrooms.

Maarten (Papa’s wereld) & Rob (Papablogger) tijdens Negenmaandenbeurs 2020

Spot Papa’s wereld op de Negenmaandenbeurs

Voor de vijfde maal wordt er een speciale bloggerstour georganiseerd op de openingsdag. Dit jaar sluit ik daar voor de vierde keer bij aan. Op woensdag 11 mei ben ik van ’s ochtends tot ’s avonds op de beurs te vinden met een vol programma waarbij we de verhalen van verschillende standhouders gaan beluisteren. Nog meer inspiratie opdoen voor artikelen die op Papa’s wereld zullen verschijnen.
Zie je mij deze dag rondlopen in Papa’s wereld shirt, spreek me gerust aan voor een praatje.

Kaartjes voor Negenmaandenbeurs 2022 winnen

Wil jij graag naar de Negenmaandenbeurs? Doe dan mee met deze winactie van Papa’s wereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Maar liefst drie winnaars worden blij gemaakt met twee vrijkaartjes. Naar de Negenmaandenbeurs gaan doe je immers niet alleen.
* Jij kiest zelf op welk van de vier dagen je gaat

Om kans te maken op deze leuke prijs zijn dit de spelregels:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs en wie jij graag mee wilt nemen naar de Negenmaandenbeurs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot maandag 02 mei 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je twee toegangskaartjes via Papa’s wereld per mail.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.


Deze tekst bevat delen uit een persbericht, informatie van Negenmaandenbeurs.nl en is aangevuld met eigen teksten van Papa’s wereld.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik doe graag mee met deze actie, want ik wil graag naar de negenmaandenbeurs met mijn oudste dochter, die net zwanger is. Lijkt me een heerlijk uitje!

 • Ik wil graag vriendlief en aankomende papa verrassen met een uitje naar de 9maanden beurs. Op het moment leven wij gescheiden van elkaar, aangezien papa het huis aan het verbouwen is en ik liever niet in de stof zit. Vakantie of weekendje weg zitten er helaas niet in doordat de verbouwing waarschijnlijk tot aan de bevalling duurt. Ik heb nu met zijn werk geregeld dat hij een dagje vrij is zodat we een uitje naar de 9 maandenbeurs kunnen doen.. ons laatste uitje met z’n 2e voordat de baby in Oktober komt.

 • Mijn vriendin en ik verwachten ons eerste kindje. Het zou heel leuk zijn om de kaartjes te winnen zodat we de entreekosten besparen om de babyuitzet bij elkaar te shoppen!

 • nou zou daar heeeeel graag heen gaan met mijn schoondochter, die zwanger is van haar 1ste kindje, zou geweldig zijn als ik deze kon winnen en cadeau doen aan haar zodat we samen naar de beurs toe kunnen gaan.

  • Hoi Marie-Louise,
   Als je mee doet aan een winactie, kijk dan even bij de voorwaarden.
   Deelname was tot 2 mei 20:00 uur. Helaas doet jouw inzending daarom niet mee.
   Vriendelijke groet,
   Maarten