Wat zijn de beste telefoons om spelletjes op te spelen

beste telefoons om spelletjes te spelen

Iedereen speelt wel eens een spelletje op zijn telefoon, of dit nu Candy Crush, Pokémon Go of een heel ander spel is. Tegenwoordig wordt het ook steeds normaler om een gaming telefoon te hebben. Deze telefoons geven je een game ervaring van de beste kwaliteit en hebben dezelfde functies die gewone smartphones hebben. Het scherm, geheugen en de processor van de telefoon zorgen ervoor dat je de beste ervaring krijgt.

Als je dus graag spelletjes speelt op je telefoon, kan de onderstaande lijst je helpen met het kiezen van de beste telefoon voor jou. We hebben naar de specificaties gekeken die perfect zijn voor gamen om deze lijst samen te stellen. Zo kun jij de perfecte telefoon vinden voor de spelletjes die jij graag speelt, van app op je telefoon tot goed betalende online gokkasten

Waar moet je op letten bij een gaming telefoon?

Als je op zoek bent naar een goede gaming telefoon zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten. Je hebt deze specificaties natuurlijk niet allemaal nodig, maar hoe meer je er hebt, hoe beter je telefoon is.

  • Een processor van een hoog niveau
  • Koelsysteem: de CPU van de telefoon wordt trager als deze begint op te warmen. Vloeistofkoeling of een ander koelsysteem helpt met het reguleren van de temperatuur zodat de telefoon langer blijft werken.
  • Batterij: een goede batterijduur die met ongeveer 4000 mAh begint is belangrijk.
  • RAM-opslag: de telefoon moet minstens 6GB aan werkgeheugen hebben om de games goed te laten werken.
  • Scherm met een snelle verversingssnelheid: de meeste telefoonschermen hebben een verversingssnelheid van 60 Hz, maar er zijn gaming telefoons met een verversingssnelheid van 90 Hz of zelfs 120 voor betere animaties.

Goede gaming telefoons voor jou uitgezocht

De onderstaande telefoons zijn de beste smartphones om spelletjes op te spelen. Of je nu elke dag speelt, of het meer als hobby hebt, ze zullen je zeker goed van dienst zijn. De belangrijkste factor tijdens het kiezen van een telefoon voor gaming, is het soort spelletjes dat je speelt. Als je bijvoorbeeld veel games in 2D speelt, heb je misschien geen gaming telefoon nodig. Denk dus goed na over wat je nodig hebt voordat je een nieuwe telefoon aanschaft.

iPhone 11 Pro Max

iOS is een van de beste platforms voor gaming op telefoons. Hoewel alle grote titels beschikbaar zijn op Android heeft iOS nog steeds de beste onafhankelijke titels. Alle iPhone 11 modellen hebben dezelfde specificaties, dus ze kunnen allemaal goed worden gebruikt voor gaming, maar de 11 Pro Max heeft het grootste scherm met de langste batterijduur.

Razer 2

Als je geen fan bent van iPhones, is de Razer 2 een zeer goede Android-telefoon. De telefoon heeft een snelle processor, een grote 4000mAH-batterij, Dolby Surround Sound luidsprekers en een koelsysteem om oververhitting te voorkomen. Maar wat de telefoon echt perfect maakt om spelletjes mee te spelen, is de verversingssnelheid van 120 Hz. Dit zorgt voor een ultravloeiende game-ervaring.

Black Shark 2 Pro

Deze telefoon heeft twee LED-achtergrondverlichtingsstrips en geweldige specificaties, zoals een Snapdragon 855 Plus-processor, snelle UFS 3.0-opslag, vloeistofkoeling en de keuze uit 8 GB or 12 GB RAM. Bovendien is het scherm geoptimaliseerd voor gaming met een lage responstijd.

Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 heeft een innovatief koelsysteem en is geoptimaliseerd voor games met een eenheidsmotor. De telefoon heeft bovendien stereoluidsprekers met Dolby Atmos-geluid en tot wel 12 GB aan RAM-geheugen.

Pocophone F1

De Pocophone is een goedkope telefoon met geweldige specificaties. Hij heeft een high-end Snapdragon 845 CPU met tot wel 8 GB aan RAM-geheugen en maximaal 256 GB aan opslagruimte. De batterij kan snel worden opgeladen waardoor je langer kunt spelen en het vloeistofkoelsysteem zorgt ervoor dat de telefoon niet te warm wordt.

Asus ROG 2”

De Asus ROG 2” heeft een goede Snapdragon 855 Plus CPU, een AMOLED HDR-scherm van 120 Hz, dubbele luidsprekers en een RAM geheugen van maximaal 12 GB en 1 TB aan opslagruimte. Deze functies worden ondersteund door een batterij van 6000 mAh die binnen 30 minuten tot 40% kan worden opgeladen. Het enige nadeel dat deze telefoon heeft, is dat hij vrij zwaar is.

Red Magic 3

De Red Magic 3 is één van de beste gaming telefoons op de markt met een vloeistofkoelysteem met een ventilator dat ervoor zorgt dat de processor langer op een hogere snelheid kan werken. Bovendien heeft de telefoon 12 GB aan RAM, een batterij van 5000 mAh en een 6,65-inch HDR-scherm. 


voorkom spijt, stop op tijd

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *