Warm de winter door met HemdVoorHem

SquareLite_20181213214910322.jpgBuiten tikken de regendruppels tegen de ruiten terwijl het seizoen voor witte vlokken is aangebroken. De Sint heeft geen last gehad van ijzel op het dak, maar gaat dat ook gelden voor de arreslee van de Kerstman? De beide heren brengen cadeautjes mee en worden daarbij goed geholpen door degenen die de gelukkige het beste kennen. Dat is maar goed ook, want het verhaal gaat dat het voor mannen het moeilijkst is om iets leuks uit te kiezen. Mag ik je in dit verhaal daar een stukje bij helpen? Bij het kiezen van een cadeau voor dé man?

Dé man?

Voorop gesteld, ik geloof niet dat dé man bestaat. Er bestaan een heleboel mannen met allemaal hun eigen wensen en ideeën met de daarbij horende cadeauwensen. Yup, er bestaat totaal geen blauwprint van dé man. Maak ik het je nu makkelijker? Dat dacht ik ook al.

Kleding bepaalt mijn houding

Weet je, ik denk dat een heleboel mannen het leuk vinden om er een beetje leuk bij te lopen. Goed in de kleding, kapseltje op orde en wellicht nog met een lekker geurtje ook. Vaak loop ik er gewoon bij in een doodnormale spijkerbroek en een simpel t-shirt. Aan mijn haar besteed ik hooguit een minuutje per dag om het een beetje in model te brengen, al doet mijn petje het meeste werk. Toch is het zo dat als ik een nette broek aantrek met een mooi overhemd erbij, mijn houding als vanzelf veranderd. Het probleem is dat ik niet zo heel modebewust ben en het daarom ook wel leuk vind om in een stijl aangekleed te worden. Ze zeggen niet voor niets: Kleren maken de man.

SquareLite_20181213215316648.jpg

Lekker warm over straat

hemdvoorhem_sjaal

Nu het buiten een stuk kouder is geworden, kleed ik me vaak wat warmer aan. Een lekkere dikke jas, handschoenen en een knalgele muts (die Chantal haat) zodat ik in het donker zichtbaar ben. Vanaf nu is mijn outfit een item rijker geworden. Dankzij HemVoorHem sla ik nu telkens een mooie sjaal om mijn nek die me beschermt tegen de koude wind die boven mijn jas blaast. Ik moet zeggen dat ze een mooie uitgekozen hebben die zeker in mijn smaak valt. Wat ik extra leuk vind is dat het een modieus uiterlijk heeft waardoor ik het ook nog gewoon binnen kan dragen als accessoire op een leuk overhemd of bij een polo.

Onder de boom

HemdVoorHem heeft een uitgebreide collectie herensjaals om uit te kiezen. Om het helemaal makkelijk te maken voor onder de Kerstboom, worden ze naar je gestuurd in een mooie stevige doos. Een echte geschenkverpakking. Een sjaal alleen niet genoeg als presentje? Dan zitten er ook leuke combinaties tussen met een mooie muts, parfum of een lekker biertje. Een sjaal niet jouw keuze, kijk dan eens bij de andere cadeau opties, want daar zit vast iets geschikts tussen.

hemdvoorhem_logo

Deze blog bevat gesponsorde inhoud.
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *