Volg ons over de Negenmaandenbeurs

Nog een paar dagen en de Negenmaandenbeurs van 2019 gaat van start. Enkele dagen lang is de RAI in Amsterdam het walhalla voor zwangere vrouwen en de hel voor de aanstaande vaders die ze meeslepen op jacht naar de nieuwste snufjes en allerlei proefpakketten. Niet alleen moeders in spe zullen de vloer van de beurs bewandelen, maar ook een hele groep papa- en mamabloggers. Ik nodig je uit om met ons mee te kijken.

Bloggerstour 2018

Vorig jaar werd ik uitgenodigd om mee te gaan tijdens de bloggerstour over de Negenmaandenbeurs. Een dag lang perspresentaties en praatjes bijwonen samen met concullega’s. Een hele speciale dag aangezien het de eerste keer was dat ik veel blogsters ontmoette waar ik al langer contact mee had. Die dag liet ik mezelf onderdompelen in allerlei nieuwe en bekende producten en ging ik zwaarbeladen naar huis met promotiemateriaal, daar ben ik gewoon heel eerlijk in. Als enige man tussen al die vrouwen rondlopen was voor mij niet vreemd, maar het voelde wel een beetje speciaal. Die ene papablogger.

Lees nog even terug

Bloggerstour 2019

Op woensdag 20 februari 2019 opent de Negenmaandenbeurs en duurt dan tot en met zondag 24 februari. Op de openingsdag zijn we weer present met een delegatie aan papa- en mamabloggers. Ja, je leest het goed: papabloggers. Dit jaar schuift er een tweede man aan: Rob van Papablogger.nl. We zullen als complete groep naar persmomenten gaan en naar vooraf afgesproken praatjes. We laten ons weer onderdompelen in het nieuwste van het nieuwste op babygebied.

Volg onze avonturen

Wil je een goed en gevarieerd beeld hebben van onze avonturen? Volg ons dan allemaal in de blogs en (live) op social media:

Vanaf woensdagochtend 09:00 uur begint ons dagprogramma. We nodigen jullie van harte uit om mee te kijken en te reageren. Tot dan!

Het verslag van 2019 kwam uit in 4 delen:

Lees alle delen uit deze serie:
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *