Winactie: Een nieuw avontuur in de Video van Sint

video van sint 2022, sinterklaas, persoonlijke boodschap, winactie

De goede Sint kan op pakjesavond helaas niet iedereen een bezoek brengen, maar daar heeft hij wat op gevonden. Terwijl zijn pieten overal de cadeautjes voor de deur zetten of op een andere plek verstoppen, kunnen de kinderen naar een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas kijken. Via een download of op DVD bespreekt de Sint de hobby’s van de kinderen en andere gezinsleden en ondertussen speelt er een compleet avontuur. Benieuwd wat er dit jaar staat te gebeuren en wil je kans maken op een code? Lees dan snel verder voor meer informatie en een winkans.

Sinterklaas op jouw beeldscherm

Hoe bijzonder is dat? Sinterklaas weet alles over de kinderen en de anderen die aanwezig zijn op het pakjesfeest. Zelfs over oma en opa of over de ooms en tantes. In een spannend nieuw avontuur kun je tot maar liefst 10 personen invullen om een persoonlijke Video van Sint te maken. Zo wordt het wel een heel bijzondere pakjesavond. Kijk hieronder in het filmpje naar de uitleg van dit bijzondere Sinterklaas cadeau.

Video van Sint uitgelegd

Wat is er NIEUW in Video van Sint 2022?

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”
 • Ruimte voor 10 personen per bestelling
 • Keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld
 • Klant kan 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek
 • De klant kan 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto
 • Dit jaar weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ (leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht)
 • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”

Wat is hetzelfde gebleven in Video van Sint?

 • DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
 • Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde
 • Prijs gelijk aan vorig jaar
 • Download – binnen 1 uur te bekijken
 • DVD – Verzending binnen 24 uur via Post.nl (dus niet binnen 24 uur bezorgen) Voor België bezorging 3 – 4 werkdagen.

Extra’s bij te bestellen

 • Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en 1 spoed-envelop
 • Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje.
 • 5 Karaokeliedjes met Danspiet
 • 5 Verhaaltjes van Sint (download)

Filmpje downloaden of via de post ontvangen

Nadat je alle fragmenten gekozen hebt, alle informatie hebt ingevuld en foto’s geüpload hebt, plaatst de computer van Video van Sint de video’s erbij. Binnen een uur heb je het complete filmpje op je computer staan of je kunt ervoor kiezen om het op te laten sturen. Dit wordt dan binnen 24 uur gedaan. Wel even rekening houden met drukke verzendschema’s van postbezorgers waardoor je op een vertraging van leveren moet rekenen. Heb je haast, kies dan gewoon voor een download.

Onze ervaring met Video van Sint

video van sint, sinterklaas, persoonlijke boodschap, winactie, review

Vorig jaar maakten wij voor het eerst een Video van Sint voor onze jongens. Het maken zelf was zo gedaan. Hoewel, ik beluisterde ook een heel stel fragmenten puur voor de lol om te weten wat de Sint dan zou vertellen. Dit kan soms heel hilarisch zijn. Trouwens wel handig om te weten is dat je tijdens het maken van de video niet de filmpjes al te zien krijgt, maar enkel het geluidsfragment. Terwijl de jongens sliepen, zat ik op mijn kantoortje met oordopjes in alles in elkaar te zetten. De download plaatste ik daarna in een verborgen mapje diep verscholen op mijn laptop. Ondanks dat de jongens niet aan mijn laptop mogen komen, wilde ik het zekere voor het onzekere nemen.
Op de avond dat wij pakjesavond vierden verhuisde ik de laptop naar beneden en koppelde ik deze aan de tv voor groter beeld. Al snel werden de jongens het filmpje ingezogen en vielen de monden open toen ze hun eigen foto’s zagen verschijnen met daarbij hun naam, die Sinterklaas ook nog eens uitsprak op de juiste manier. Wauw, dit was wel heel bijzonder. Hoe wist Sinterklaas al die dingen over hun? De toon voor een gezellige sinterklaasavond was gezet.

Win een Video van Sint code

video van sint 2022, sinterklaas, persoonlijke boodschap

Wil jij een persoonlijke boodschap laten inspreken door Sinterklaas? Ik mag namens Video van Sint twee codes weggeven voor een gratis download of een DVD met het filmpje. Ik mag dus maar liefst twee winnaars blij maken deze keer. Kans maken op Video van Sint is niet moeilijk, kijk even hieronder in het stappenplan wat je ervoor moet doen:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot vrijdag 25 november 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij winst ontvang je via Papa’s wereld een code waarmee je gratis een Video van Sint kan maken. Je gebruikt de code nadat je de video hebt samengesteld en vult deze in bij het afrekenen.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Dit zou echt heel leuk zijn. Ik lees dat er dit jaar ook een houtenpuzzel besteld kan worden, die de weg wijst naar de pakjes. Hoe leuk is dat!! Ik doe graag mee voor onze 3 kids, de jongste gelooft nog, ben bang voor het laatste jaar. Zou zo leuk zijn om deE mooie tijd af te sluiten met een video van Sint🤞

 • Dit is zo leuk! Voorheen kwam Sinterklaas altijd op bezoek via de buurtvereniging. Alleen vanaf dit jaar niet meer. Dit zou echt een leuk alternatief zijn. Net zo persoonlijk lijkt mij.

 • Zo een video van de Sint maakt het extra magisch voor de kinderen. Ik denk dat mijn kinderen het heel spannend en leuk zouden vinden. Daarom doe ik dan ook graag mee.

 • Ik doe heel graag mee voor onze dochters. Zonder de dvd is pakjesavond niet de pakjesavond die hun willen. En ik ook niet. Ik geniet van hun gezichten, dat onze jongste dochter antwoord geeft aan Sinterklaas en mee zingt en danst met de liedjes.

 • Hoi
  Ons gezinnetje bestaande uit 3 belhamels waarvan de oudste net tiener nog volop mee doet aan het spel van Sinterklaas . Hoe leuk zou de video van Sint voor de kids zijn. Dit jaar proberen er voor 100% in te gaan want volgend jaar tellen we wellicht alweer 2 die minder geloven? Het is een super feest! We gaan voor optimaal vieren dit jaar voor de mooiste herinneringen voor later!

 • Ik ken dit nog niet maar ziet er erg leuk uit dus ik maak de kinderen er graag blij mee en dan op pakjesabond kijken met opa en oma. Wat een mooie verrassing!

 • Ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om deze avond feestelijk te mogen starten met de video van Sint. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze dochter nog geloofd, dit zou een mooie afsluiter zijn!

 • Mijn kinderen zijn nu op een leeftijd dat ze dit begrijpen en leuk gaan vknden fus ik verras ze graag met deze Sint dvd. Gezellig om samen te kijken

 • Ik zou graag een video maken voor mijn nichtje, neefje en zoontje voor de gezellig middag die wij met elkaar gaan vieren nog meer sinterklaas sfeer te geven!

 • Ik zou graag winnen om mijn meiden te verrassen. Het is het eerste jaar dat mijn jongste het Sinterklaasfeest een beetje snapt, maar misschien wel het laatste jaar dat de oudste gelooft. Hoe leuk zou het zijn als zij persoonlijk door de Sint verrast worden?!

 • Heerlijk avondje is pas gekomen met een video van Sint erbij! Wat een geweldige winactie is dit!!!
  Wij doen graag mee met deze winactie, zodat wij er weer een fantastisch Sinterklaasfeest van kunnen maken 🎁 Fingers crossed 🍀

 • Wij hebben de dvd een aantal jaren geleden ook gehad en nog steeds pakt onze jongste de dvd uit de kast om terug te kijken, zeker nu het weer die tijd van het jaar is. Hij vraagt zich iedere keer af of hij ooit nog een keer in een film van Sinterklaas komt….Lijkt me dus super leuk om hem dit jaar weer te mogen verrassen met zo’n mooi cadeau en super herinnering voor later!!

 • De video van Sint is zo LEUK!!! Ik doe graag mee voor mijn 3 jongens en dan speciaal voor de middelste. Hij is nu 8 en gelooft nog volledig, maar dat is nu echt wel het laatste jaar. Het zou zo leuk zijn hem nog 1x een boodschap van de Sint te geven 💙

 • Jaa, ontzettend leuk. Een aantal jaren onze tantezeggers dit gegeven toen we nog geen kinderen hadden. En nu we zelf 2 hebben (bijna 4 en 1 jaar + 8 maanden), wil ik dit zo graag voor hun. Dus hier zou ik heeeel blij mee zijn 😀

 • Onze kinderen kennen inmiddels het geheim, maar mijn beste vriendin heeft nog een dochtertje die volledig in de magie zit! Ze zijn onlangs verhuisd naar Duitsland, ik gun haar ook een bezoek van sint aan de (beeldb)huis!

 • Ik maak heel graag kans Pakjesavond nog specialer te mogen maken voor mijn zoontje Bart met een echte videoboodschap van Sinterklaas! 😊♥️📺🎁🤞🏼🍀

 • Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor onze 3 jongens. Ik ben heel benieuwd naar hun gezichtjes wanneer Sinterklaas ze persoonlijk toespreekt… Het is een heerlijke tijd en een Video van Sint zal wat extra magie toevoegen 😁

 • Ja ik doe graag mee! Na al die spanning van het Sinterklaasjournaal denk ik dat het wel fijn is om een persoonlijk bericht van de Sint te ontvangen