Valentijn onder mijn kleding

Haar voor me winnen hoeft al lang niet meer, ik heb haar al. We zijn inmiddels een mooie trouwdag en twee kinderen verder. Nee, haar hoef ik echt niet meer in het geheim te aanbidden. Geen rozen met mysterieuze kaartjes of anonieme gedichtjes. Valentijn, de dag voor de geliefden is voor ons niet speciaal een bijzondere dag, toch laten we het niet altijd aan ons voorbij gaan. Ik verklap een klein beetje wat ik toch in petto voor haar heb.

Overhemd met een kusje

Na al eerder leuke samenwerkingen gedaan te hebben met Hemd Voor Hem, de webwinkel voor mannen, kreeg ik laatst een mailtje of ik voor Valentijn een review wilde schrijven voor een speciaal Valentijn overhemd van Eterna. Waarom speciaal voor Valentijn? Het kledingstuk bevat een leuk grapje. In de boord zit een rode kus geborduurd, alsof je stiekem aan kusje gekregen hebt. Hoewel ik de gimmick erg leuk bedacht vind, zie ik mezelf er niet in rondlopen. Voor de rest ziet de hemd er hartstikke mooi uit. Het rode streepje over de knooplijst geeft het een speelser karakter. Zonder dat kusje zie ik het graag in mijn kast hangen. Of, nou ja, gewoon aan mijn lijf natuurlijk. Maar geef toe, het is wel een heel leuk overhemd.

Verrassing onder mijn kleren

In eerdere blogs heb ik al wel eens ‘kleren maken de man’ geschreven. Wat je aan kleding draagt beïnvloed je houding en je manier van doen. Precies dat zal mijn Valentijns-verrassing voor Chantal zijn. Mijn eerlijkheid over het overhemd resulteerde in een ander plannetje. De verrassing voor mijn geliefde hoeft niet direct zichtbaar te zijn. Sterker nog, zal voor bijna niemand zichtbaar zijn.

Goed, ik verklap je een bedgeheim. Ik slaap altijd in mijn boxershort. Voor de rest draag ik niks aangezien iemand in ons bed een enorme kachel is waarvan mij het zweet regelmatig uitbreekt. Voor haar is het dan natuurlijk wel leuk als wat ik aan heb er dan ook nog een beetje uitziet. Geef toe, niemand houdt er van om naast een partner te liggen met afgeraffeld ondergoed met ongewenste verkleuringen. De laatste tijd is mijn lade met ondergoed al flink ververst met nieuwe exemplaren, maar er was zeker plek voor een boxershort met wat extra kwaliteit. Hemd voor Hem stuurde mij een Schiesser 95/5 heren boxershort om uit te testen. Stiekem heb ik het ondergoed al even gepast zodat het niet direct van mijn kont afvalt als ik de slaapkamer binnenstap. Wat zit deze lekker zeg. Sluit overal goed aan en geeft ook nog genoeg bewegingsruimte.

Bij de boxershort leverden ze een T-shirt van hetzelfde merk mee. Zo heb ik straks onder mijn kleding een mooi passend geheel verborgen zitten. Hoewel dat shirt ook gewoon gezien kan worden. Een mooi net uitziend shirt met een O-hals. Gezien de winter draag ik nu t-shirts onder een lekkere warme trui. Dat dit shirt een stretch heeft is dan ook extra fijn. Shirts willen namelijk niet altijd lekker meebewegen onder een trui. Yup, dit is een t-shirt wat zich prima om mijn lijf heen weet te wikkelen. In combinatie met de boxershort moet het wel een succes worden. Zal ze de verleiding kunnen weerstaan?

Waar zijn nou die foto’s waarop je het ondergoed draagt? Simpel, die zijn er niet. Dat houd ik lekker voor onszelf. Zeg nou zelf, ik kan toch niet tippen aan al die ondergoedmodellen….

Deze blog bevat gekregen producten via HemdVoorHem.nl
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *