Unboxing PLUS Kiekeboebox

kiekeboeboxDe kraamtijd is een leuke tijd om cadeautjes te ontvangen. Je krijgt de leukste en gekste dingen van je familie en vrienden voor de kleine. De kraamtijd is ook een goede tijd voor reclameland. Je wordt bedolven onder emails en met gratis producten van allerlei bedrijven. Hier zitten veel dingen bij waar je helemaal niks aan hebt, maar er zijn ook leuke voordeeltjes te krijgen. De Prènatal ‘Blije doos‘ en de Baby Box van Ouders van Nu zijn wellicht de bekendste, maar ook de Kiekeboebox van supermarkt PLUS mag er zeker wezen.
De Kiekeboebox is verkrijgbaar voor alle klanten die binnen het verspreidingsgebied van de folder wonen en pas ouders zijn geworden. Is het kindje maximaal 2 maanden oud en neem je een geboortekaartje mee naar de winkel, dan loop je naar buiten met een doos vol bruikbare producten. De totale waarde van de inhoud ligt rond de veertig euro. Wil jij de box graag aanvragen? Dan kun je naar dit formulier gaan en het invullen.
Papa’s wereld ontving in maart 2016 de Kiekeboebox bij de supermarkt een dorpje verderop. Speciaal voor jou als lezer hebben we de doos uitgepakt voor de camera. Kijk je mee naar de unboxing?

  • De inhoud van de box kan per periode veranderen.
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *