Uitslag: Krijg jij The Force van Bali Clicks?

Vorige week mocht ik een intergalactische winactie aankondigen. Namens Bali Clicks Original kreeg Papa’s wereld vijf verschillende lederen armbandjes met Star Wars thema om weg te geven. Dat de bandjes in de smaak zouden vallen had ik wel verwacht, maar het aantal deelnames was boven mijn verwachting. De tijd om in te schrijven is voorbij, de tijd om bekend te maken wie er gewonnen heeft is nu gekomen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Bali Clicks Original
Bali Clicks Original ontwerp en maakt onder andere lederen armbandjes met gravures, maar ook met speciale clicks. Deze clicks gaan als een soort drukknoopjes op de armband. Voordeel is dat als je een click een keer zat bent, of gewoon een andere afbeelding wilt doen die meer naar je humeur is, dan wissel je het gewoon om. Naast de rechten op Star Wars is er ook een licentie voor Nederlands favoriete konijn Nijntje. Altijd goed om te weten voor de papa’s en mama’s onder ons.

De armbandjes

Wie mag ik blij gaan maken?
Wilde je kans maken op één van de bandjes, dan mocht je een bandje van je voorkeur opgeven. Deze avond heb ik per armbandje een lijst gemaakt en gekeken wie erop ingeschreven hebben. Per bandje heb ik gekeken wie er vaker op de website, Facebook en/of Instagram van Papa’s wereld liken en reageren. Op deze manier probeer ik vaste bezoekers ook een stukje dankbaarheid te tonen voor het lezen van mijn blogs. Hierbij de winnaars:

Bandje 1: cheffis_pastries
Bandje 2: > winnaar heeft niet gereageerd, bandje is opnieuw verloot
Bandje 3: > winnaar heeft niet gereageerd, bandje is opnieuw verloot
Bandje 4: Ruben van Aken
Bandje 5: claudiawallet

Aan de winnaars: van harte gefeliciteerd namens Papa’s wereld en Bali Clicks Original.
Nemen jullie binnen een week contact met mij op zodat ik jullie prijzen kan versturen?

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *