Twinning sieraden voor vader en zoon

kaya sieraden, armbandje, vader en zoon sieraad

Heel lang heb ik twee leren armbandjes om mijn pols gehad met daarop een gravure met de namen van mijn zoontjes. Dagelijks had ik ze om en zo had ik mijn kinderen altijd symbolisch bij me. Ik zeg bewust ‘heel lang’ aangezien die armbandjes helaas kapot zijn gegaan. Te ver doorgesleten door het vele dragen. Stiekem had ik hier thuis al wel eens een hint gegeven zo rond Vaderdag wat ik graag wilde hebben, maar zonder resultaat. Een tijdje terug kwam ik in contact met Kaya sieraden die ik tot dan toe enkel als een merk zag voor vrouwen, maar dat had ik dus mis. Ze blijken een heel stel mooie sieraden voor mannen in hun assortiment te hebben. Eindelijk heb ik mijn jongens weer aan mijn pols hangen en het leuke is, zij mij ook. Van Kaya kregen wij echt Papa & Zoon Armbanden met gravure.

Op zoek naar een heren armband

Nadat mijn vorige armbandjes kapot zijn gegaan, ben ik een tijdje op zoek geweest naar een nieuw sieraad voor om mijn pols. Weer een of twee met daarop de namen van de jongens. Een paar keer heb ik op het punt gestaan om er eentje te kopen, maar deinsde ik terug vanwege de prijs of kwaliteit ervan. Het moest immers niet zo zijn dat ik na een half jaar weer op zoek moest naar vervanging. Al een paar keer had ik mijn vrouw screenshots gestuurd van bandjes die het toch net niet helemaal waren. Tijdens het Blogger by Nature netwerkevent mocht ik bij Kaya sieraden een kettinkje voor mijn vrouw ophalen als relatiegeschenk. Tijdens een gezellige babbel vertelden ze mij dat ze ook stoere sieraden voor vaders hebben. De volgende dag heb ik hun site bekeken en werd blij verrast.

kaya sieraden, armbandje, vader en zoon sieraad, broertjes

Stoer …

Als je denkt aan armbandjes voor mannen denk je al snel aan stoere sieraden. Stugge leren armbandjes of polsversieringen met grote schakels. Wat robuuster van uiterlijk allemaal en niet zo fijntjes zoals bij de dames. Aangezien ik onder andere in een tingieterij werk, vind ik dat mijn armbanden wat steviger moeten zijn zodat ze niet kapot gaan tijdens het werken. In het sitemenu van Kaya onder Armband heren vond ik een heel stel leuke opties en wist bijna geen keuze te maken. Aangezien ik een Papa & Zoon Armband uit mocht kiezen, besloot ik dat dus samen met de jongens te doen. Alle drie zouden we een armbandje krijgen en dan was het wel zo leuk dat we het ook alle drie gaan dragen en het eens waren over het uiterlijk. Na een minuut of tien waren we er uit. Deze ging het worden.

… en een tikkeltje lief

Voor mij was het belangrijk dat de namen van de jongens er weer op kwamen te staan. Eigenlijk was ik al geneigd om zelf een armbandje erbij te kopen zodat er er twee zou hebben met op ieder één naam. Al snel kwam ik er achter dat dit niet nodig was, omdat je bij deze armband graveren de optie hebt om op twee regels te schrijven. Liam en Kyran mochten zelf kiezen wat ze op de armband wilden hebben staan. Zelf was ik wat aan het puzzelen geweest met de letterruimte en kwam erachter dat ik ook de naam van mijn vrouw erbij kon zetten en op het tweede deel van het slotje onze trouwdatum. Zo heeft mijn armbandje niet alleen een stoer uiterlijk, maar ook een lieve boodschap.

kaya sieraden, armbandje, vader en zoon sieraad

Vlotte levering

Na de bestelling ging het vlot. Al binnen enkele dagen vond ik een brievenbuspakketje in onze brievenbus. Samen met de jongens maakte ik het doosje open en konden we elk een armbandje met de juiste maat om onze polsen schuiven. Het slotje van dit armbandje had ik nog niet eerder gehad. Het in elkaar schuiven kostte dan ook even wat oefening, maar gaat nu eigenlijk heel makkelijk omdat het slotje ‘ingewerkt’ is. Het leverde in ieder geval wel een extra speciaal momentje op, want we moesten elkaar allemaal even helpen bij de eerste keer om doen.

kaya sieraden, armbandje, vader en zoon sieraad

Speciaal cadeautje voor papa’s

Een heren armband van Kaya sieraden is wat mij betreft absoluut aan te raden als cadeautje voor verjaardagen. Als een speciaal presentje op Vaderdag of als kraamcadeau voor de papa. Ik weet in ieder geval dat deze papa er erg blij mee is en heb al wat jaloerse blikken mijn kant op gehad van andere vaders.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *