Winactie: Trust Lyra draadloze muis en toetsenbord voor multitasking

Trust Lyra toetsenbord en muis winactie

Als druk baasje herken je het wel dat je honderd dingen tegelijk aan het doen bent. Berichtje beantwoorden op de telefoon, ondertussen een artikel schrijven op de laptop, snel wat achtergrondinformatie opzoeken op de tablet en reageren op allerlei inkomende meldingen. Je switcht van apparaat naar apparaat en van toetsenbord naar toetsenbord. Trust heeft hier een oplossing voor gevonden door een nieuw draadloos toetsenbord te ontwikkelen dat middels een druk op de knop overschakelt naar een ander apparaat. Zo hoeven je vingers niet meer van het toetsenbord te wijken, behalve voor een slok welverdiende koffie. Lees verder over deze geweldige nieuwe set en maak kans op een exemplaar.

Makkelijk mee te nemen toetsenbord en muis

Een groot toetsenbord is niet echt handig in je rugzak te stoppen. Zodra je buitenshuis aan de slag wilt met schrijfwerk op een tablet, maar het gemak van een toetsenbord erbij wilt, is het handig als deze net zo compact mee te nemen is. Dit geldt natuurlijk ook voor de muis. In je tas heb je maar beperkte ruimte en dan wil je geen knoeper van een hoge ergonomische muis meenemen, maar eentje die in de kleine vakjes past. De Trust Lyra toetsenbord en muis zijn heerlijk compact qua design, maar bevatten tal van mogelijkheden. De symmetrische muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandiger gebruikers.

Je hoeft onderweg overigens niet bang te zijn dat je toetsenbord en muis zonder batterij komt te zitten. De ingebouwde oplaadbare batterij tot 6 maanden meegaan en deze kan opgeladen worden tijdens het werken.

Switchen tussen apparaten

De Trust Lyra is ontwikkeld met het oog op een stijgende vraag naar multi-connectiviteit tussen apparaten. Met één toetsenbord kun je nu draadloos drie apparaten tegelijk verbinden. De draadloze verbinding breng je tot stand via een USB-ontvanger of via Bluetooth. Door middel van functieknoppen op het toetsenbord switch je gemakkelijk tussen aangesloten desktop, laptop en tablet.

Platformondersteuning

De Trust Lyra biedt ondersteuning voor de besturingssystemen Windows, iOS, iPadOs, MacOS, Android en Chrome OS. Met deze range aan platformen is het toetsenbord multifunctioneel inzetbaar en kun je zelfs van besturingssysteem naar besturingssysteem wisselen. Dit is natuurlijk ontzettend fijn als je aan het multitasken bent.

Keyfeatures Trust Lyra

  • 3 niveaus in hoogte verstelbare rubberen voetjes voor het toetsenbord
  • 12 makkelijk toegankelijke multimediatoetsen
  • Aan/uit-schakelaar om batterijduur te verlengen
  • 10 meter draadloos bereik
  • Aanpasbare cursorsnelheid voor de muis (tussen 800-1600 DPI)

Duurzaam ontwikkeld en verpakt

Wanneer je nieuwe randapparatuur aanschaft voor je computer is het goed om te kijken naar duurzame en milieuvriendelijke versies. De Trust Lyra is gemaakt van ongeveer 85% gerecycled plastic. Niet alleen de het toetsenbord en de muis zijn gefabriceerd van duurzaam materiaal, ook aan de verpakking is gedacht. De deskset wordt geleverd in een 100% plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking.

Win een Trust Lyra wireless keyboard & mouse set

Heeft dit artikel jou overgehaald om deze set met een draadloos toetsenbord en muis van Trust te willen gebruiken? Papa’s wereld mag namens Trust een complete Lyra set weggeven aan een van de lezers.

Trust Lyra toetsenbord en muis

Wat je moet doen om deze handige toetsenbord en muis set te winnen? Kijk even naar onderstaand rijtje aan voorwaarden en bezoek de algemene voorwaarden van Papa’s wereld. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • De gewonnen prijs wordt verzonden via Papa’s wereld. Via mail zal worden gevraagd naar je adres voor de verzending. Het adres wordt hierna verwijderd uit het systeem.
  • Meedoen kan tot vrijdag 23 juni 2023 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.

Trust Lyra toetsenbord en muis aanschaffen

Geen zin in een gokje of niet gewonnen? Wil je de Trust Lyra toetsenbord en muis toch graag uitproberen? We maken het je makkelijk, want hier kun je de Trust Lyra toetsenbord en muis kopen.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *