Tommy Hilfiger boxershorts voor elke papa

ondergoed tommy hilfiger

Wat je naar buiten toe wilt uitstralen naar anderen wordt bepaald door allerlei invloeden, maar de belangrijkste is wel dat je zelf lekker in je vel zit. Er dan een beetje appetijtelijk uitzien helpt zeker mee. We besteden dan ook veel tijd aan ons uiterlijk, waarbij kleding een belangrijke rol speelt. Voor mij begint het mezelf prettig voelen voor een deel bij de kleding die ik uit mijn kast pak. Te beginnen bij het ondergoed.

Ouwe mannenslip of shortsmodel

Het klinkt misschien gek dat goede kleding bij ondergoed begint. Zeker als we het hebben over ons mannen. We kennen de karikaturen wel van de oude mannetjes met een witte onderbroek, die iets minder wit is dan de bedoeling. Een hangend bierbuikje er over en misschien zelfs een te lang niet geschoren kop. Aan de andere kant zien we het topmodel met sixpack en een wasbordje dat vrolijk staat te poseren in een vrolijke boxer.

Ik ga voor comfort

Laat ik nou net in beide categorieën niet passen. Tenminste, in die laatste zeker niet en ik hoop van harte dat men mij niet in die eerste vindt thuis horen. Goed, ik heb wel een buikje hoor, geef ik gerust toe. Maar toch, als ik me ’s ochtends aankleed vind ik het wel prettig om te beginnen met een schone onderbroek die lekker zit. Een beetje ruimte, maar genoeg aansluiting. Niet zo’n ding dat direct in je liezen gaat snijden of waarvan de broekspijpen om de haverklap oprollen.

Hoe zit Tommy?

Van HemdVoorHem mocht ik wat boxershorts testen. Niet zomaar een setje huismerk van een willekeurig warenhuis, maar ik mag mijn billen sieren met Tommy Hilfiger ondergoed. Voor mij een kennismaking met dit merk, want heel eerlijk, deze zouden normaal gesproken niet binnen mijn budget vallen. Ik was dus erg benieuwd of het imago van een ‘goed merk’ ook terecht is. Na het openen van de verpakking had ik drie degelijke shorts in handen. Zwart met een vrolijk gekleurde rand waarop duidelijk het merk te lezen is. Een kernmerk voor de ontwerpen van Tommy Hilfiger. Voordat ik ze aantrok zijn ze eerst even de was in gegaan. De eerste keer dat ik er eentje aantrok merkte ik meteen dat ik de juiste maat had uitgekozen. De pasvorm is helemaal prima en er krulde niks op. Wel de tip om de wasvoorschriften even aan de achterkant eraf te halen. Dat had ik in eerste instantie niet gedaan en daardoor begon dat wat te irriteren. Met een klein rukje was dat probleem opgelost.

Liever simpel dan schreeuwen

Wat ik naast de pasvorm erg fijn vind is het simpele kleurgebruik. Gewoon (in mijn geval) een zwarte broek met bovenaan een gekleurde rand. Bij het bekijken van het volledige assortiment op de website van HemdVoorHem viel het me op dat er wel meerdere kleuren beschikbaar waren, maar dat dit telkens in een monochrome kleur is. Eén kleur zonder schreeuwende printjes zoals je die ziet bij een abonnementsservice. Ik houd wel van die eenvoud. Oh ja, had ik al verteld dat Chantal het ook nog leuk vind om er naar te kijken? Staat me dus goed.

Het Amerikaanse merk maakt heren ondergoed wat opvalt door de eenvoud van het ontwerp, wat altijd herkenbaar is door het Tommy Hilfiger logo in de kleuren rood, wit en blauw. Deze kleuren komen ook in veel van de items weer terug.” Staat er te lezen in de omschrijving op HemdVoorHem.

Online bestellen

Als man sta je niet zo snel in een pashokje om ondergoed te proberen. Dat doe je gewoon lekker op je gemak thuis. Online bestellen is dus een prima optie. De webshop van HemdVoorHem staat vol met leuke kleding voor de man. Rondklikken is dan ook een bron van inspiratie voor een leuke complete look. En oh ja, heb je liever een ander merk ondergoed, die hebben ze ook.

Straks ook voor vrouwen!

Wist je dat HemdVoorHem sindskort ook een aparte sectie heeft voor dames? Veel van de merken die ze verkopen voor de mannen, hebben ook vrouwenkleding. Nu nog even als een categorie op deze site, maar er wordt gewerkt een een complete HemdVoorHaar.

Deze blog bevat gesponsorde producten.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *