TAG: Dingen waar ik geen genoeg van krijg!

SquareLite_2018327222930133.jpgEr zijn een heleboel dingen in het leven die je best vaker wil meemaken of waarvan je er nooit genoeg van kan bezitten. Dingen of gebeurtenissen waarvan je geen genoeg krijgt. Daar heb ik er ook wel wat van. Nadia van Happiness from me daagde mij uit om deze tag in te vullen. Hier kan ik geen genoeg van krijgen:

 • Ideeën bedenken
  Mijn hoofd barst altijd van de ideeën. Kleine plannetjes of grote projecten. Heerlijk vind ik het om te brainstormen. Ik weet het, ik sla er vaak in door, maar het leuke is dat er in dat doorslaan soms erg creatieve vondsten komen die ik ergens anders weer in kan gebruiken. Ik fantaseer er gewoon lustig op los.
 • Schrijven
  Schrijven is eigenlijk een deel van dat plannetjes maken. Mijn hoofd legen en zo dingen beter onthouden. Een nalatenschap op (digitaal) papier maken waarbij de lezers een kleine reis door mijn hoofd maken. Hoewel ik niet elke avond wil schrijven, maar dat komt dan meer doordat mijn hoofd dan murw is. Er komt dan niks uit mijn vingers, maar de teksten vliegen door mijn hoofd.
 • Lego
  Als er een nieuw doosje is, wil ik die het liefst meteen bouwen. Tegenwoordig zitten daar ook de computerspelletjes bij en de series op tv. Alleen zo jammer dat die prijzen zo hoog liggen.
 • Fijne momenten
  Knuffels, kusjes van de kids. Even tijd samen met Chantal. Momenten samen doorbrengen. Toch heb ik net als iedereen momentjes voor mezelf nodig, maar er op uit gaan met z’n allen vind ik heerlijk.

Weet je, ik ben ook wel benieuwd naar jouw ‘dingen waar je geen genoeg van krijgt’.
In ieder geval ben ik ook benieuwd naar de antwoorden van Malou, aan jou de beurt.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *