Spellenspektakel 2023 wordt groter dan ooit

spellenspektakel 2023

Het Spellenspektakel is begin november terug in Jaarbeurs Utrecht. Deze keer groter en uitgebreider dan ooit! Spellenliefhebbers kunnen genieten van maar liefst 20.000 m2 vol met de nieuwste bord- en kaartspellen, de klassiekers, demonstraties, en verschillende (Trading Card Game) toernooien. Bovendien is de beurs uitgebreid met het Nederlands Speelgoed Festival, waar gezinnen het nieuwste speelgoed kunnen bekijken en uitproberen. Jong en oud kan zich laten inspireren om de spellen- en speelgoedkast aan te vullen.

Voor ieder een spel op het Spellenspektakel

Jaarbeurs Utrecht staat twee dagen lang in het teken van (bord)spellen en speelgoed. Het is het uitje voor het hele gezin en biedt voor ieder wat wils. Twee hallen zijn gevuld met een divers aanbod van spellen: van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen, en van gezellige familiespellen tot spannende kaartspellen. Neem plaats aan een van de vele speeltafels om een spel te proberen, de aanwezige speldemonstranten helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips. 

Nederlands Speelgoed Festival

In een derde hal vindt het Nederlands Speelgoed Festival plaats. Bekende Nederlandse speelgoeduitgevers zoals Spinmaster, Zuru en Schleich tonen hun nieuwste producten en bezoekers kunnen er uitgebreid mee spelen. Daarnaast zijn de winnende producten van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 te bewonderen, het keurmerk voor goed en veilig speelgoed. Bovendien tonen basisschoolleerlingen hun zelf ontworpen spellen, gebaseerd op hun favoriete kinderboek, als onderdeel van de wedstrijd ‘Ontwerp het Kinderboekenspel‘. Het winnende spel wordt echt geproduceerd. 

Trading Card Games

Trading Card Game liefhebbers kunnen in deze derde hal ook deelnemen aan spannende toernooien, hun kaartendecks uitbreiden en hun strategie verbeteren. Magic, het Japanse One Piece en natuurlijk Pokémon TCG zijn vertegenwoordigd.

Tweede hands spellen en spellen verkopen

Bezoekers die ruimte willen maken in hun kast voor nieuwe aanwinsten, kunnen hun oude spellen verkopen via de Bring & Buy stand. Deze spellen kunnen door andere bezoekers gekocht worden. Hiermee wordt ook Right to Play gesteund, een organisatie die zich inzet voor sport en spel voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. 

Ticketinformatie Spellenspektakel 2023

Voor iedereen die nooit uitgespeeld raakt: bezoek het Spellenspektakel op 4 en 5 november in Jaarbeurs Utrecht! Kijk voor meer informatie op www.spellenspektakel.nl

Een ticket geeft toegang tot zowel het Spellenspektakel als het Nederlands Speelgoed Festival.
Koop hier je tickets.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *