Spellenspektakel 2018: spelletjes verzamelen zich in Eindhoven

spellenspektakel2018Op 10 en 11 november 2018 is het Beursgebouw van Eindhoven het Walhalla voor de spelletjesfanaat. Tijdens het 25-jarig jubileum van het Spellenspektakel kunnen jong en oud zich te goed doen een grote hoeveelheid spelletjes van bekende ontwikkelaars als Jumbo, Goliath, Ravensburger en 999Games. Ontdek de allernieuwste games of duik tussen de vele tweedehands spelletjes om je eigen collectie thuis uit te breiden.

Speldemonstraties

Naar het Spellenspektakel gaan en geen spelletje spelen, dat kan natuurlijk niet. Om die reden nemen de uitgevers diverse spelletjes mee die je kunt uitproberen onder leiding van ervaren spelers. Zij kunnen je de regels zo uitleggen zodat je niet eerst alles zelf hoeft uit te zoeken. Direct spelen dus. Met meer dan tweehonderd spellen die aangeboden worden zal er altijd iets tussen zitten wat voor jou de moeite waard is om te spelen. Altijd al over een spel getwijfeld of je het wat vindt? Nu heb je de kans om een potje te spelen en te beslissen of je het spel thuis uit het folie gaat halen.
Twee van de spellen die je er kunt spelen zijn Max de Kat en De Geheime Gang van Sunny Games, één van de favoriete spelletjes hier in huis.

Max de Kat shop je hier

Voor elk speelniveau

Wie denkt dat dit een beurs is voor ingewikkelde spellen heeft het mis. Natuurlijk zijn die er ook bij, maar dit is een festijn voor elke speler, van elke leeftijd. Variërend van behendigheidspelletjes tot partygames en van uitgebreide bordspellen tot snelle kaartspelen.

Preview voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is het Spellenspektakel ook één grote speelgoedwinkel. Test de spellen die je graag op je verlanglijstje wilt zetten of kom op heel nieuwe ideeën. Valt dat spel dat je eigenlijk wilt toch tegen? Dan heb je hier de uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een spel dat helemaal bij je past. En dat ook nog eens onder leiding van de experts.

De Geheime Gang shop je hier

Kinderen spelen volop

Een familie-evenement kun je het zeker noemen, want er is behoorlijk veel voor kinderen te doen. Naast de spelletjes die voor iedereen geschikt zijn is er een speciaal Kinderplein ingericht. Hier kunnen kinderen vanaf 4 jaar de hele dag zelf spelen, zelfs zonder ouders aangezien er professionele kinderopvang aanwezig is. Voor de kinderen zijn er veel bekende spelletjes aanwezig van onder ander Clown Games en HABA.
Bij de stand van Ravensburger zijn de bekende houten treinen van BRIO te vinden, de hele dag kun je de meest fantasievolle treinbanen bouwen. Probeer de hoogste Jenga-toren te bouwen of knutsel en bouw er op los.
Voor de allerkleinsten is er verzorgingsmaterialen, speelgoed en verschoonmogelijkheden aanwezig.

Naar het Spellenspektakel

Wil jij graag naar het Spellenspektakel toe? Zet dan zaterdag en/of zondag 10 en 11 november 2018 in je agenda en bestel je kaartjes. Het spelletjesevenement wordt gehouden in het Beursgebouw van Eindhoven, dat op 2 minuten lopen van het centraal station te vinden is.
Kom je op zaterdag, dan kun je mij en MeesterGamer ook tegenkomen. Zie je ons rondlopen, kom dan gerust even handjes schudden.

Meer informatie:
WebsiteFacebookInstagram

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *