Speelgoed dat bijdraagt aan quality time met je kind

speeltent tipi voor kinderen

Hiermee kun je als vader niet meer stuk! Samen met papa spelen. Kinderen vinden het doorgaans fantastisch. Toch is het niet altijd makkelijk om de tijd te vinden, terwijl je dit wel wilt. Met deze twee cadeaus kunnen kinderen én zichzelf vermaken én kun je als ouder meedoen aan het spel.

Speeltent voor een kind

Een top cadeau is een kwalitatieve speeltent voor je kind. Een eigen huisje. Dat vinden ze vaak geweldig. En het mooie is: met een speeltent kun je ontzettend veel. Kinderen hebben zoveel verschillende mogelijkheden. En die verzinnen ze vaak zelf. Voor je het weet is de speeltent een restaurant, een woning, een circus of een school. Elk gebouw komt vast en zeker een keer voorbij.

Als vader kun je een mooie rol spelen door bijvoorbeeld op bezoek te komen in het restaurant, les te krijgen op school of te kijken naar de circusshow. Kinderen vinden het vaak geweldig dit samen te doen. 

Maar een speeltent is ook perfect voor kinderen om zich even te onttrekken aan de drukte van de dag. Veel kinderen hebben hier behoefte aan. Door bijvoorbeeld even een boekje te lezen of gewoon te liggen, komen ze tot rust.

Modderkeuken

Een ander cadeau waar je geen spijt van krijgt is een modderkeuken. Dit is een buitenkeuken voor kinderen met 1 of twee wasbakken waarmee je met water en zand modder kunt maken. En dat is ontzettend leuk voor kinderen. Lekker kliederen. Vies worden mag!

Als vader heb je natuurlijk in eerste instantie een mooie taak om te zorgen voor voldoende zand en water. Maar met die kleine inspanning krijg je een enorme beloning. Al snel zul je de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgen. Die kun je dan als vader een voor een gaan proeven. Of het nu een moddertaart of grassoep is: kinderen verzinnen het wel. Welk gezicht trek jij erbij?

Kinderen vermaken zich echter ook prima alleen met een modderkeuken, maar samen spelen blijft uiteraard leuker. En dat kan dus met een modderkeuken.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *