(Win) ‘Set All Your Colors Free’ met Sodastream, cocktails in de kleuren van de regenboog

sodastream, pride box, winactie, winnen

Eind vorig jaar bracht Sodastream een reeks aan nieuwe Sodatream-bruiswatertoestellen op de markt. Vernieuwde modellen die duurzamer zijn en vernieuwde gascilinders bevatten. Via Papa’s wereld liet ik je er al kennis mee maken. Speciaal voor de Pride Month (juni) is er een speciale editie op de markt gekomen van de Sodastream Terra. Een exclusieve Pride Box, met als thema ‘Set All Your Colors Free’ vraagt aandacht voor de LGBTQIA+-gemeenschap en de verkoop ervan ondersteund ILGA World. In deze blog vertel ik je meer over deze box, geef tips voor coctails met bruiswater in regenboogkleuren en geef ik je de kans om een Sodastream Pride Box te winnen.

Ze mogen van mij anders zijn

De laatste jaren is er steeds meer aandacht in onze maatschappij voor mensen die ‘anders zijn’. Waar we al jaren praten over personen die op hetzelfde geslacht vallen, is er nu steeds meer begrip voor personen die voelen dat ze in het verkeerde lijf geboren zijn, voor personen die zich geen man of vrouw voelen en alle andere mogelijke variaties die wij wensen rijk zijn. Een goede zaak dat iedereen steeds meer zichzelf kan zijn, al is dat soms nog steeds moeilijk.
In 2015 schreef ik al een blog voor mijn eerst geboren zoontje, over zijn toekomst als hij ‘anders’ blijkt te zijn en hoe ik dan naar hem zou kijken. Nog steeds deel ik de mening die ik destijds schreef, maar nu geldt deze ook voor mijn tweede zoontje. Aan mij als vader om hen de veiligheid te bieden om, als het zo zou zijn, daarvoor uit te komen en hun leven te leiden zoals zij dat willen.

SodaStream steunt ILGA

SodaStream gaat voor het vierde jaar op rij een samenwerking aan met ILGA World, een wereldwijde LGBTQIA+-vereniging, en zal meer dan 20% van de winst van de ‘Set All Your Colors Free’-editie aan de organisatie doneren. In België is SodaStream opnieuw sponsor van de Antwerp Pride.

“Veel te veel LGBTQIA+-mensen over de hele wereld worden dagelijks geconfronteerd met uitsluiting, discriminatie of geweld”, aldus Luz Elena Aranda en Tuisina Ymania Brown van ILGA. “Dit is een realiteit die we niet mogen aanvaarden. De strijd is pas gestreden wanneer we allemaal dezelfde rechten genieten – niets meer, en niets minder. We zijn er trots op om LGBTQIA+-personen van over de hele wereld samen te brengen, die zich allemaal inzetten om verandering teweeg te brengen. Dankzij dit partnerschap en de steun van SodaStream, kunnen we onze inspanningen verdubbelen om onze gemeenschappen wereldwijd te helpen, met lokale belangenverdediging, trainingen, onderzoek en campagnes om harten en geesten te veranderen.”

Over ILGA World

ILGA World (International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) is een wereldwijde federatie, opgericht in 1978, die bestaat uit meer dan 1700 organisaties uit meer dan 160 landen die campagne voeren voor de mensenrechten van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en intersekse personen. ILGA World werkt aan het bereiken en behouden van erkenning en bescherming van de mensenrechten van regenbooggroepen, bestudeert de wetgeving ten aanzien van haar gemeenschappen, en ondersteunt mensenrechtenverdedigers. Ze geven trainingen en organiseren conferenties, maken mensen bewust van LGBTQIA+-mensenrechten, en ondersteunen de zichtbaarheid van genderdiversiteit.

Speciale Sodastream Pride Box

Net als voorbije jaren ondersteunt SodaStream ook dit jaar de Pride Month (juni) met de lancering van een exclusieve Pride Box, met als thema ‘Set All Your Colors Free’. SodaStream zet zich graag in om van deze wereld een betere plek te maken door ongelijkheid aan te vechten en acceptatie en tolerantie te bevorderen. De lancering van de Pride Box gaat gepaard met een wereldwijde campagne om de boodschap van diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap te onderstrepen, onder andere door samenwerking met ILGA World.

sodastream pride box
Let op, de Sodastream zelf bevat geen print. Je mag de regenboog of iets anders er zelf op tekenen.

Inhoud Sodastream Pride Box

De ‘Set All Your Colors Free’-kit bestaat uit een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur, en een herbruikbare en vaatwasbestendige 1-literfles met een uniek, nog in te kleuren design. Daarnaast omvat de Pride Box een set van acht regenboogkleurige stiften waarmee je het bruiswatertoestel en de fles kunt beschrijven of illustreren met persoonlijke Pride-boodschappen.

SodaStreams limited edition ‘Set All Your Colors Free’ is verkrijgbaar bij Sodastreamstore.nl voor € 99,00.

Méér kleuren

Nu er binnen de LGBTQIA+-gemeenschap meer groepen zijn opgestaan, gaat SodaStream een stap verder in de strijd voor inclusie door méér kleuren dan de traditionele Regenboogvlag aan te bieden: rood, oranje, geel, groen, blauw, lichtblauw, paar en roze. De acht kleurstiften vertegenwoordigen de kleuren van de meeste groepen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar ware kleuren te kiezen.

“Bij Sodastream staan we voor mensen. Ongeacht hun geslacht, afkomst, religie of geaardheid”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Dit jaar gaan we weer een stap verder in onze voortdurende steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap, door een breder scala aan kleuren op te nemen in onze speciale Pride-editie. Zo hebben we meer aandacht voor de diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap, en strijden we voor gelijkheid voor de héle gemeenschap.”

sodastream bottle met stiften

Cocktails in de kleuren van de regenboog

Zodra je Sodastream bubbelwater begint te drinken, ga je ontdekken dat je niet enkel water hoeft te drinken, maar dat je eindeloos kunt mixen zodat je de lekkerste drankjes voor je neus kunt zetten. In de Sodastreamstore en op Bol.com vind je al heel wat siropen om smaak te geven aan jouw sprankelwater. Ik speurde speciaal voor deze blog het internet af om voor elke kleur van de regenboog een lekkere (alcoholische) cocktail te vinden waarbij bubbeltjeswater een ingrediënt is.

Rood – Raspberry Mojito

Een frisse, fruitige mojito met een heldere rode kleur. Wil je deze heerlijke cocktail maken, hier staat de complete beschrijving.

 • 5 cl Witte Rum
 • 2.5 cl limoensap
 • 8 frambozen
 • 0.5 limoenen
 • 10 blaadjes munt
 • 1 theelepel rietsuiker
 • bruiswater
 • crushed ice

Oranje – Royal Orange Spritz

Een combinatie van Oranje Bitter en Aperol die perfect is voor een feestje in oranje sferen. Voor Koningsdag, een wedstrijd van Oranje of welke gelegenheid jij ook bedenkt. Maken? Lees de beschrijving.

 • 15 ml Oranje Bitter
 • 15 ml Aperol
 • Prosecco
 • Bruisend water
 • Ijsblokjes

Geel – Pineapple Mango Margarita

Bij tropische temperaturen is het heerlijk afkoelen met deze gele verrassing. Heerlijke smaken van ananas en mango gecombineerd met een shot Tequila. Lees hier de wijze van mixen.

 • 4 cl Tequila
 • 5 stukjes Ananas
 • 1 schijfje Mango
 • 1 limoen
 • 1 cl suikersiroop
 • ijsblokjes
 • 3 cl bruiswater

Groen – Virgin Mojito

Even geen zin in alcohol, maar wel in een frisse versnapering. Dan is de virgin mojito een heerlijke uitkomst. Lees hier snel voor het recept.

 • Bruiswater
 • Muntblaadjes
 • 1/2 limoen
 • 2 eetlepels rietsuiker
 • IJsblokjes

Blauw – Sparkling blue tea

Een drankje met een mooie blauwe tint kun je natuurlijk maken met blue curacao, maar ook alcoholvrij door vlindererwtbloesems te gebruiken. Zo maak je een soort van ijsthee. Kijk hier voor het complete recept.

 • Vlindererwtbloesems 
 • Kopje of bakje met koud water
 • Bruiswater
 • Evt. vers fruit of verse kruiden zoals bijv. munt, gember, bosbessen 
 • Honing of suiker naar wens

Violet – Wodka frambozen

Een drankje met een mooie violet kleur, dan kom je al snel uit op wodka met frambozen. Lees het recept voor de bereiding.

 • 5 frambozen
 • 5 blauwe bessen
 • 1 theelepel poedersuiker of fijne kristalsuiker
 • 40 ml wodka
 • 80 ml bruiswater
 • Sap van 1 citroen
 • Schijfje citroen als garnering

Win een Sodastream Pride Box

sodsastream pride month
Let op: De Sodastream heeft niet deze print, die mag je er zelf op tekenen.

Van Sodastream ontving Papa’s wereld een Pride Box om thuis lekker aan de slag te gaan met mixen van het bruiswater. We maken er al langere tijd graag gebruik van. De fles van de Pride Box gaan we gezellig inkleuren met de meegeleverde stiften, maar de Sodastream zelf staat als reserve in de kast. Onze oude is nog prima en gaan we zo veel mogelijk gebruiken totdat die helemaal versleten is.

Niet alleen kreeg Papa’s wereld een fraai exemplaar, we mogen ook nog een complete Pride Box weggeven aan een van de lezers. Kans maken op deze box? Hieronder staat precies wat je hiervoor moet doen:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht welke cocktail jij graag een keer wilt maken met behulp van de Sodastream.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot vrijdag 1 juli 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je de prijs via het pr-bureau over de post. Papa’s wereld zal in een mail naar je adres vragen en deze doorsturen.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Deze blog bevat tekst uit het persbericht van Sodastream, teksten van Papa’s wereld en recepten vanuit diverse vermelde bronnen.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Met de sodastream zou ik graag de Groene cocktail willen maken, de Virgin Mojito.
  Omdat ik geen alcohol drink, en met t warme weer lijkt t me heerlijk om met deze vrolijke sodastream heerlijke drankjes te maken voor mijn gezin. Eerst samen de sodastream versieren en daarna genieten van een drankje 🌞

 • Wat een leuk exemplaar. Die wil ik wel graag winnen. Ik ben gek op mojito’s, daar kan deze Sodastream ons wel bij helpen. Of gewoon een lekkere huisgemaakte icetea met bruis. Ik zie het al helemaal zitten!

 • Oehh,
  Toevallig wilde ik binnenkort een cocktail avondje organiseren en dan de mojito met verse munt uit de tuin lijkt me heerlijk of de pineappel, mango… misschien gewoon allebei 🤗🤞 lijkt me leuk en lekker!

 • Wat een superleuke variant! Ik zou voor de virgin mojito gaan, drink geen alcohol, maar alcoholvrije cocktails zijn ook erg lekker!

 • Oooh wat leuk. Ik doe erg graag mee! Ik denk één met vlierbloesemsiroop. Ook gekend als ‘een heerlijke HUGO’. Jam! 🤞

 • Ik doe graag mee en ga voor de Violet – Wodka frambozen. Ten minste als de vogels mijn frambozenstruik nog niet leeggeplukt hebben. 😄

 • wat een leuke winactie
  inmiddels moeder van nummer 3 geworden en geef weer volledig borstvoeding. moet dus veel drinken met name met dit warme weer. dat word met de soda streek wel heel makkelijk.
  en dan gaat de groene cocktail er zeker wel in.

 • Oh, deze SodaStream had ik al via een TikTok-filmpje bij m’n meiden voorbij zien komen. Wat een toffe set en wat goed dat SodaStream hier aandacht aan besteedt.
  Ik ben dol op Aperol Spritz en zou die dan maken ofwel de Oranje – Royal Orange Spritzzoals hierboven beschreven.
  Wordt dit dan mijn verjaardagscadeautje op/rond 3 juli? Dat zou heeeeel tof zijn💞

 • Ik vind het echt enorm goed als een bedrijf aandacht besteed aan dit onderwerp. En ook nog een leuk, creatief idee om de flessen in te kunnen kleuren.
  Ik zou gaan voor de cocktail sparkling blues tea.
  Ik zou deze wel heel graag willen winnen !

 • Wat een toffe giveaway! Een virgin mojito lijkt me echt een heerlijke mocktail! Doordat er geen alcohol in zit kan ik hem lekker doordrinken op een warme zomerse dag…ideaal! Aangezien er voor deze zomer al een extreme hittegolf voorspeld is, klinkt dat als muziek in de oren! Bovendien kunnen de kinderen dan ook gezellig meedrinken, hoe leuk is dat?

 • Oh wat lekker! Ik ben gek op mango dus dat wordt de gele cocktail die ik als eerste wil proberen! Ik loot heel graag mee, wat een gaaf apparaat met dit design

 • Ik maak heel graag kans een heerlijk Tom Collins cocktail te mogen maken met het bruiswater uit deze kleurrijke SodaStream! 😋♥️🍹🏳️‍🌈🎁🤞🏼🍀

 • De sparkling blue tea zou ik als eerste maken, lekker verfrissend en zomers, maar ook leuk door de blauwe kleur en geschikt voor ons hele gezin. En voor dw afwisseling zou ik de Violet wodka Frambozen willen maken, om samen met mijn vrouw van te genieten als de kinderen op bed liggen. Deze regenboog sodastream zou perfect passen in ons regenboog gezin (2 mama’s en 4 kinderen) Denk dat hiermee water drinken nog wat makkelijker zal gaan en ieder glas een feestje wordt.

 • Oeehhh! Dat is tof! Twee van mijn favoriete dingen in 1 winactie! (Cocktails drinken en mooie stiften 😍).

  Een soda stream lijkt me top om te hebben en stiften kan een mens naar mijn idee nooit genoeg hebben, deze Posca’s stonden zelfs al op mijn verlanglijstje 😁

  Ik doe heel graag mee en zou als eerste voor de Margarita gaan. Dat is mijn ultieme vakantie vibe cocktail.

 • Ik doe graag mee. Ik zou voor de SANGRIA BLANCA gaan. Heb een leuk recept gevonden! Wat geinig trouwens, ik wist niet dat je cocktails kon maken met een soda stream.

 • Wauw wat een geweldige winactie ! Ik doe heel graag mee ! Ik ga voor de Groen – Virgin Mojito zonder Alcohol omdat ik verslaafd ben geweest .

 • Ik maak vaak thuis mojitos met rum, mint en spa rood. Binnenkort ga ik ook een poging doen om strawberry mojitos te maken. En wie weet dan met een sodastream😄

 • Hey wat gaaf! Een sodastream staat al een tijdje op ons verlanglijstje.
  De regenboog versie is helemaal geweldig!
  Raspberry Mojito klinkt heerlijk !

 • Ik waag graag een kansje voor deze mooie en handige Pride Sodastream! Als ik win ga ik als eerste de frambozen wodka maken.

  Ik volg je via Instagram (Truusje26, bericht geliked).

 • Violet – Wodka frambozen
  Ik ben gek op Wodka en je kan van alles mixen. En behulp met soda is voor mij totaal nieuw. Ik ben er enorm benieuwd naar.

  Ik doe mee.

 • De “Raspberry Mojito” lijkt mij een lekker verfrissende zomerse cocktail om samen met mijn (GAY-)vrienden van te genieten op een zwoele zomeravond in hartje Amsterdam.

 • Virgin monitors! Groen. Lijkt me heerlijk. ‘s Zomers drink ik veel Spa rood. Met deze vrolijke sodacream kan ik het zelf maken. Dat scheelt veel knaken😉

 • Sinasappelsap wat prik en een scheutje rum heerlijk koel genieten wel met een schijfje citroen aan de rand van het glas natuurlijk

 • Ik doe graag mee aan deze winactie ik zou de violet mix maken. Daarnaast had ik voorheen een sodastream maar die is helaas kapot gegaan. Waardoor ik weer minder water drink daarom zou ik hem graag ook willen winnen

 • Peach gin fizz! 😍 die zou ik graag willen maken met deze mooie editie van soda stream. Goed ook tegen al het plastic!

 • De Raspberry Mojito zou ik wel willen maken. Lekker een zomeravond lang borrelen in de tuin want ook de andere recepten lijken mij heerlijk. En de volgende dag de hele dag bubbelwater drinken is dan met zo’n mooi apparaat geen straf.

 • Violet – Wodka frambozen
  Klinkt als een goede combi en de kleur lijkt me fantastisch!
  Een sodastream lijkt me sws handig om in huis te hebben, nu mijn pubers opeens veel cola, sinas en 7-up drinken.

 • Ik ding graag mee en zou de cocktail Geel – Pineapple Mango Margarita graag willen proeven maar ik mag (wegens ziekte) geen alkohol) dus dat word dan zonder de Tequila.
  Deze leuke sodastream lijkt me geweldig om lekkere bruisende drankjes te kunnen maken.

 • Wauw, wat een gave uitvoering zo zeg, ik doe heeeeeeeel graag mee en de Pineapple Mango Margarita klinkt echt heerlijk, dus die zou ik er graag een keer mee willen maken

 • Wat een gave prijs! Ik maak daar graag kans op 🙂
  Dit zou ideaal zijn voor mijn collega’s en ik op kantoor. Zodat we wat meer gevarieerd kunnen drinken dan alleen koffie, thee en water.
  Het zullen dan uiteraard vooral mocktails worden. En met deze zomerse dagen in het verschiet, zou ik wel open staan voor een Virgin Mojito!

 • De recepten die ik hier zie staan, lijken mij superlekker. Ik zou ze graag een keer willen proberen. Ik loot dan ook graag mee. Mijn eerste cocktail zou Raspberry Mojito worden.

 • Lekker zelf drinken maken leuk voor mijn man want die heeft niets voor Vaderdag
  Gekregen van zijn kinderen.
  Hij werkt op de bouw.
  Dus moet veel drinken met die hitte. 🏖🍻

 • Ik doe graag mee aan deze leuke winactie, de favoriete cocktail hier is: de Limocelle mojito cocktail. Vooral op een mooie zomeravond, weet ik dat ik de volgende dag weer op bezoek mag bij de slijter.

 • Wat een gave actie! Ik wil graag deze bijzondere sodastream winnen om een Raspberry Mojito te gaan maken. Lekker verfrissend voor warme zomerdagen

 • Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee!
  Het lijkt mij erg leuk om tijdens een borrelavond met vrienden een Pineapple Mango Margarita voor ze te kunnen maken.

 • Mijn vriendin en ik maken graag zelf cocktails om lekker af te koelen. Het lijkt me super leuk om samen met sodastream nog makkelijker te kunnen doen . Ik ben vooral benieuwd naar pineapple mango margeritha die klinkt heerlijk verfrissend!

 • Hoi..

  Mijn dochter van 7 is gek op virgin mojito.. We doen dus graag mee.. Voor dochterlief een mojito alcoholvrij en voor papa en mama een met rum..

 • Wat een super mooi set is dat. Heel graag loot ik dan ook mee voor deze lekkere prijs. Ik ben niet van de alcohol en drink als het even kan liters water. Een lekker smaakje zou daarom mooi zijn. Ik zou gaan voor iets fris/tikkeltje zoet, aardbei of citroen met een schijfje limoen. En een extra ijsklontje.

 • Ik doe graag mee en ik zou deze mocktail willen maken: gember-limoen mocktail (2 limoenen (sap), 200 milliliter witte druivensap, 1 stukje verse gember (geschild, in lange dunne plakken),1 liter ginger ale (ijskoud))

 • Hee, wat ontzettend leuk deze winactie! Ik loot ook heel graag mee om een kansje te wagen! Wij hebben sinds dit jaar een moestuin en daar stonden al frambozen- en blauwe bessenstruiken. Die beginnen nu in overvloed vruchten of te geven. Nu heb ik al jaren geen echte cocktail meer gedronken maar ik zou met deze Sodastream toch zeker de Cocktail Violet – Wodka frambozen – eens gaan uitproberen! 🤗🤩

 • Met deze warmte zou ik een. Cocktail maken met bruiswater, mint en limoen en lekkere schijfjes komkommer er in.
  Super wat een leuke actie de soda stream lijkt me fantastisch om zo niet meer te sjouwen moeten met flessen drinken nu de kinderen ook steeds meer bruis limonade
  Dus daarom doe ik graag mee aan deze actie

 • Wij hebben nog geen sodastream maar het lijkt me toch wel erg fijn. Ben erg benieuwd wat ik allemaal ga uitproberen wat smaakjes betreft. Van de cocktails ben ik niet zo al trekt die Pine Apple/Mango me wel met de temperaturen van vandaag. Net als lekker citroenwater.

 • Wow wat zou dat super zijn Sodastream te winnen zeg. Ik heb vaak met mijn buurtjes een vrijmibo en nu kunnen we dan allemaal cocktails met deze handige Sodastream maken. Dus we kijken ernaar uit om deze Sodastream te gebruiken tijdens onze vrijmibo’s :). Gr. Manon

 • Wat een geweldige editie van de Sodastream! Mij mag je echt altijd wakker maken voor een alcoholvrije Sangria! Of het nou warm of koud weer is, dit blijft de lekkerste cocktail! Die zou ik ook zeker als eerste maken mocht ik winnen!
  Hopen op een heel klein gelukje!

 • Oranje – Royal Orange Spritz zou ik willen maken, maar ik hou ook van gewoon water met bubbels maar ook rood, rose of witte wijn spritz. In Oostenrijk worden als je dat wil alle soorten wijn geserveerd met bubbeltjes water. Heerlijk als je niet van sterke alcohol houdt.

 • Wat een toffe actie. Lekker crea bea en ik ben zo erg benieuwd naar de sodastream. Ik zou de Violet – Wodka frambozen gaan maken.

 • Ik doe graag mee en zou dan de virgin mojito maken🤩 Omdat dit mijn favoriete cocktail is. Mijn vriend heeft ook een soda stream op zijn studentenkamer sindsdien ben ik verkocht en wil ik er ook een. Vooral ik nu weet dat je hier cocktails mee kan maken😊🤪

 • Proud to have a pride sodastreammaker op m’n aanrecht! Tenminste…als ik de gelukkige winnaar mag zijn natuurlijk. Ik ga dan gelijk een pornstar martini maken. En deze samen met mijn partner in het zonnetje opdrinken. Te gekke prijs!

 • Dit vindt niet alleen papa geweldig, maar ook de kids! Zeker als er ook nog gekleurd mag worden.

  Zelf wil ik zeker de raspberry moijto proberen. Voor de kids lijkt me de sparkling blue tea geweldig.
  Verder is een goede frisdrank van eigen huis natuurlijk de bom op ieder feestje.

 • De Wodka frambozen cocktail klinkt erg goed! Maar voor 17.00 uur is een glas koud bruiswater met een citroentje, zeker op een warme dag, ook erg lekker.

 • graag zou ik de Raspberry Mojito willen maken met deze bijzondere sodastream. Ik heb altijd al een sodastream willen hebben, maar ik vind ze zo duur. Nu kan ik deze unieke sodastream winnen bij Papaswereld.

 • Gaaf zeg! Ik kan wel een hele lijst gaan typen die ik hiermee zou willen maken, maar als ik moest kiezen ga ik voor de Virgin Mojito! Normaliter drink ik hem met alcohol, maar ben héél benieuwd naar de alcoholvrije!

 • Oooh.. heel graag! Zo lekker voor de zomer! Ik ben helemaal gek op alles met ananas, dus ik ga zeker voor de gele cocktail (om mee te beginnen ;-)). Kom maar op met die Pinapple Mango Margarita! En wat een mooi apparaat, super leuk dat je hem zelf kan customizen naar je zin. Ik weet zeker dat mijn zoontjes de Sodastream heel graag onder handen willen nemen.

 • Moet ik echt kiezen? Ik zou een cocktail party organiseren thuis met een aantal vrienden op een lekkere warme zomeravond en ze allemaal uitproberen! Als eerste zou ik wel voor de Pineapple Mango Margarita gaan: klinkt als dé perfecte manier om eventjes af te koelen.

  Wat is deze sodastream ontzettend gaaf trouwens. echt alles wat goed is in één: Creatief bezig kunnen zijn, aandacht en steun voor de hele LGBTQIA+-gemeenschap, mileubewust én een stuk beter voor mijn rug dan altijd maar met zware flessen te moeten slepen. Ge-wel-dig!

 • Wat leuk, ziet er erg gaaf uit.
  Super voor de mannen.
  Ze drinken graag cola, 7up, en fruit cocktails 😊😊

  Ik doe erg graag mee 😀

  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Ik zou heel graag mee willen doen met deze winactie! Met deze mooie uitvoering zou ik alle soorten cocktails willen maken. Maar het recept wat er voor mij het meest uitspringt is de Raspberry Mojito. Dan kan ik gelijk mijn nieuwe cocktailset uitproberen.

 • De Virgin Mojito lijkt me erg leuk om te doen. Lijkt me een mooie start van onze eerste vakantie met onze twee kleintjes 🙂

 • Wat een supergave actie! Ik zou gaan voor een virgin Mojito, ik kan helaas niet tegen alcohol, dus alles wat virgin is, is goed, haha!

 • Ik doe ook graag mee aan deze winactie! De Virgin Mojito lijkt me het allerlekkerst, maar die Royal Orange Spritz gaat er zeker ook in.

 • Daar wordt je toch helemaal blij van, al die kleurtjes! En de cocktail recepten zien er ook goed uit, de raspberry mojito zou ik dan zeker eens uit gaan proberen, misschien allemaal wel..🙈

 • Aperol spritz, alcohlvrij:
  Snijd 1 mooie plak van de halve sinaasappel en snijd hem doormidden. De rest wordt niet gebruikt. Maak een klein sneetje in het midden van de halve plak.
  Doe de ijsblokjes in het witte-wijnglas. Schenk de Crodino, alcoholvrije mousserende wijn en het bruisend mineraalwater erbij.
  Zet het halve plakje sinaasappel op de rand van het glas en serveer meteen.
  Yummmmm!

 • We doen zeker mee! Ik ga toch voor een alcohol vrije cocktail de virgin mojito. Kun je tenminste lekker samen met de kids drinken als je de fles aan het inkleuren bent. De soda stream is handig voor in de air up als ik met prik wil drinken 😃

 • De Violet Wodka Frambozen is de perfecte cocktail bij ons. Met de frambozen uit eigen tuin, kunnen wij de cocktail heel mooi serveren.