(gesloten) Winactie Sinterklaas Bloghop 2020: Cadeautjes inpakken met Stuff-a-Loons Maker Station

Sinterklaas komt er aan en dus gaan we allemaal op zoek naar de leukste cadeautjes voor onze verlanglijstjes. Hebben we iets gevonden, dan wordt het zweten om alles in te pakken. Klooien met rollen inpakpapier of maken van de meest creatieve surprises. We kunnen het je met deze winactie misschien iets makkelijker voor je maken.

Ballonnen op de kermis

Ik weet nog goed dat ik vroeger op de kermis altijd vol bewondering keek bij de stand met cadeauballonnen. Met een grote gasfles werden ballonnen enorm groot opgeblazen. Als dat al niet bijzonder was, dan was het wel dat er een grote knuffel in de ballon terecht kwam. Ik heb ze nooit gekocht of gekregen die ballonnen, maar ik was erdoor gefascineerd. Voor mijn ogen zag ik ze enorm groeien. Zo groot kon ik ze zelf niet opblazen. Het is inmiddels al een tijd geleden dat ik ze op de kermis gezien heb. Zijn ze er nog wel?

Cadeauballon thuis maken

Tijdens Blogger by Nature dit jaar maakte ik kennis met een thuisvariant van de kermisballon. Tijdens een gesprekje met een vertegenwoordiger van BOTI zag ik de Stuff-a-Loons in werking. Met een speciaal opblaasstation kun je kleine cadeautjes inpakken in een grote ballon. Hoe dat precies in zijn werk gaat, zie je in het instructiefilmpje hieronder.

Instructiefilmpje

Kijk op Stuff-a-Loons YouTube voor inspiratiefilmpjes.

Kleine cadeautjes, groot plezier

In de ballonnen kunnen geen grote cadeaus, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan knuffels of een gedecoreerde envelop met iets er in. Verder kun je de ballon feestelijk versieren met glitters aan de binnenkant of confetti. Hoewel de cadeautjes in de ballon niet zo groot zijn, het plezier zal er niet minder om zijn. De ballon is al een speeltje op zichzelf.

En toen waren ze op?

Om de feestballonnen te maken heb je de Stuff-a-Loons Maker Station nodig. In de set zitten alle benodigdheden om de ballon op te blazen inclusief 12 grote ballonnen en decoratieve vulling. Ben je door je voorraad heen en wil je nog meer cadeautjes uitdelen, dan kun je een navulpakket van tien stuks aanschaffen. Kun je toch weer even vooruit.


Winactie: maak kans op een Stuff-a-Loons Maker Station (gesloten)

Wil jij ook graag je cadeautjes op een originele manier inpakken? Maak dan nu kans op een Maker Station van Stuff-a-Loons. Van BOTI kreeg Papa’s wereld een exemplaar mee om uit te testen of weg te geven. Graag willen wij jou er een plezier mee doen.

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten op het Facebook- en/of Instagram bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot zondag 22 november 2020 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

stuff-a-loons gefeliciteerd

Gefeliciteerd Jessica van Olderen
de Stuff-a-Loons komen jouw kant op.


Sinterklaas bloghop

Deze winactie is onderdeel van de Sinterklaas bloghop georganiseerd door Amanda (KiDDoWz) en Esmée (Website 4Mama). Maar liefst 40 blogsites doen mee aan een waar Sinterklaas cadeautjesfestijn. Op elke blog vind je een andere winactie. Het loont dus de moeite om te hoppen van blog naar blog om kans te maken op de leukste cadeautjes voor jong en oud. Je kwam waarschijnlijk op deze blog uit door een linkje vanuit LeesLeesLees. Heb je bij mij meegedaan, kijk dan ook eens op Coolest Kid On The Blog voor een volgende cadeaukans.

Maak kennis met Papa’s wereld

Op Papa’s wereld wordt het gezinsleven beschreven vanuit het standpunt van de vader. Als papa ervaar je alles rondom kinderen op een andere manier dan moeders. Je vindt hier artikelen over zwangerschap tot bouwen met Lego. Kortweg, alles rondom het gezin komt aan bod. Klik gerust eens rond en laat jouw meningen achter. Lees en maak kennis met Papa’s wereld.


Copyrights afbeelding & filmpje: Stuff-a-Loons / BOTI

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat een leuke hop. Ik zit vandaag nogal wat tijd in de auto bij de sportvelden dus ik vermaak me wel😊. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Super leuk om voor haar slaapfeestje uitnodigen met slaapmasker in te verpakken. En ik denk dat ze het zelf ook heel leuk vindt om zo cadeautjes voor haar besties in te pakken.

 • O wauw super leuk! Ik geef cadeaus graag op een originele manier weg en mijn dochter houd van dit soort speelgoed. Die kan mij daar dus mooi bij helpen

 • Leuk die Sint-hop. We hebben Sinterklaasmuziek opgezet, mijn dochter is bezig met een mooie kleurplaat voor Sinterklaas voor in de schoen vanavond.
  We hebben de reclame voor deze bijzondere ballonnen al een paar keer gezien op tv of pc en het ziet er natuurlijk geweldig leuk uit. Volgens mij vond zelfs de grote broer van 10 het er nog cool uitzien!
  Echt leuk om een cadeaupasje voor een kinderverjaardag zo in zo’n ballon in te pakken met een mini-knuffeltje erbij. En ik lees dat je ook een navulverpakking kunt bestellen, goed om te weten dat vroeg ik me al af.
  Ze zal er heel blij mee zijn, als die Stuff-a-loons met pakjesavond in de zak van Sinterklaas mocht zitten.

 • 🎈🎈🎈Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze Stuff-a-Loons Maker Station win ik heel graag voor mijn dochters. Ik weet zeker dat ze het helemaal geweldig zullen vinden om zelf zulke leuke ballonnen te maken. 🎈🎈🎈 Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!🎈🎈🎈

 • Ja leuk! Deze stond op het verlanglijstje van mijn jongste dochter. Helaas had Sinterklaas al andere cadeautjes uitgezocht, maar hoe leuk als ze dit alsnog zou krijgen 😊

 • omg .. we hoppen en hoppen en kwamen deze prijs tegen, dat was direct stoppen en kansje wagen, voor dochter sharona , ze zou dit te gek vinden , en ook handig ze word in december 10jaar , kunnen we het huisje versieren met zelf gemaakte ballonnen , party in eigen bubbel maar met veel ballonnen en fun .. deze trotse mama gaat duimen

 • Mijn dochtertje wil dit heeel graag voor Sinterklaas, ze had ze gezien op de reclame en nu vraagt ze er elke dag om. Zou dus heeel cool zijn als we ze hier winnen!
  Fingers crossed
  Groetjes kim

 • Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Noa. Ik denk dat onze mannen het ook leuk vinden maar we hebben al zoveel jongens speelgoed voor hen dat dit wel iets aparts is speciaal voor haar!

 • Hier een papa die eens een kansje waagt voor zijn dochter.. ze heeft dit op haar sint lijstje staan.. dus zou top zijn moest deze fiere trotse papa kans maken .. duimen stana alvast omhoog

 • Omg jaaaaaaaaaaa ik heb dit nodig ik heb zojuist een navulpakketje besteld en ik dacht dat ik de makerskit had besteld. Nu zoek ik me rot naar de makerskit en overal uitverkocht of niet leverbaaaar. En via google kwam ik terecht op deze winactiee dus dit zou geweldig zijn!!!!!!

 • Mijn meiden zullen dit zo leuk vinden. Ze zijn gek op ballonnen. En helemaal als ze bijzondere balonnen kunnen maken. Ik doe graag mee.

 • Wat een leuke prijs, stond er gisteren nog naar te kijken. Lijkt me helemaal leuk om samen met mijn dochter te gebruiken en zo heel wat mensen te verrassen

 • Hoi, Super leuk een papa blog. Ik doe graag mee,omdat mijn dochter iedere keer staat te springen als ze de reclame hiervan ziet. Het lijkt me geweldig om met haar samen te doen!

 • Wauw wat een super grappig ding! Zelf ken ik dit helemaal niet van de kermis maar onze kermissen waren ook nooit heel bijzonder 😅 Dit lijkt mij wel heel erg leuk om met mijn dochter en haar vriendinnetjes te doen.

 • Leuke actie! Mijn dochter houdt van knutselen en creatief bezig zijn en ze pakt ook altijd heel graag de cadeautjes in. Dit is een hele originele manier van inpakken!

 • Super leuk Maarten. Ik lees al jouw blogs omdat ik het leuk vind om te lezen wat je allemaal doet. Sommige dingen zijn heel herkenbaar.
  Graag doe ik mee met de actie voor mn dochter zodat ze haar omas en vriendinnen kan verblijden met een leuk en speciaal cadeau.

 • Sinterklaas is gelukkig alweer in ons land 🇾🇪, maar hij is niet de enige die uitdelen kan!!Wat een ACTIE weer helemaal te gek.
  Jaaaaaaa!! Dit is echt superleuk!Hier word ik nou HAPPY 🎉😃 van!! We zijn er allemaal ondersteboven van!!!Zo’n mooie prijs om mijn dochtertje Juno mee te laten stralen!!!!
  We gaan duimen

 • Waarom ik mee wil doen?
  Nou Fay heeft dit op haar verlanglijstje staan maar de Sint heeft het niet gekocht…
  Er stonden namelijk ook een hoop andere dingen op.
  Hoe leuk zou het zijn om dit te winnen zodat ik het alsnog kan geven…
  Of ja, de Sint dan 😉

 • Dit ziet er wel super leuk uit! Ook grappig om cadeautjes in te verpakken. Vooral als kids geld vragen, dan in zo’n ballon!! Ik doe graag mee.

 • Leuk om weer mee te doen met de Sinterklaas bloghop.
  Ieder jaar waag ik weer een kansje.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen, om deze mooie ballonnen te maken.
  Dat vinden ze vast heel leuk om te doen.
  Graag waag ik een kansje.

 • Oh die staat hier op het verlanglijstje! Ik zal gard duimen. Ik zie dat de navulling niet zo heel duur is gelukkig! Echt tof! Nu fingers crossed!

 • Leuk om met de kinderen uit te proberen. Oma is volgende maand jarig dus dan kunnen we een mooie baklon maken net lieve briefjes erin!

 • O, dit zouden mijn meiden fantastisch vinden. Een cadeautje nog leuker om te geven maken door er een gepimpte ballon omheen te doen. 🥰 Ik maak graag kans!

 • Wat ziet dit er leuk uit zeg! Een feestje om te maken en een feestje om aan iemand te geven! Ik doe graag mee, mijn 2 meiden zouden dit heel leuk vinden! 😀

 • Wat een leuke winactie, ik waag een kansje!🍀🤞. Mijn kleine man is binnenkort jarig en zat gelijk te denken aan een superleuke “coronaproef” traktatie😀 voor op school

 • Wauw 🤩hier word ik enthousiast van 🤩
  Ik ben de tantie/meter van vijf meisjes en met het lentefeest /verjaardag laat ik al is zo een ballon maken bij de plaatselijke carnavalshop. Naast heel lang wachten, kost het ook nog is veel geld (12,50) om zo een ballon te laten maken (en dan zit er nog geen cadeau in), Het lijkt mij als kleuterjuf en frullemie 🙈 dan ook leuk om hiermee aan de slag te gaan💕ik zie al veel gezichtjes glunderen als de tantie /meter langskomt en ja, ook ik hoor hier stiekem (of niet zo stiekem) bij😊 ikzelf ben jarig op 17 november en dit staat toch wel op het verlanglijstje van deze kleuterjuf🤩🤩🤩🤩

 • Zalig! Met vele kindjes in ons gezin, familie en vriendenkring is deze heel tof om ze op een originele manier een cadeautje te geven! 😍😁

 • Ik dacht ik hop ook even langs! Wat klink Stuff a loon super tof zeg! Dat lijkt mij wel wat, al denk ik dat mijn zoon het niks vindt, dus sla ik de winactie over… Wel leuk om even langs te hoppen!

 • Wauw wat een leuk cadeau. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid, ze zou een gat in de lucht springen als ze dit in haar schoentje vindt.

 • Ons schoentje zetten is geklaard
  een wortel, wat raapjes en water voor ’t paard
  Vannacht is de tafel getooid in feestelijke “kledij”
  En versierd met slingers, tekeningen en een lekkernij!

  Wij hielden onze klompen, even van onder het stof
  We kochten een taartje met een kaarsje, kei-tof!
  Ook nog een zalfje voor als je huid is verhaard
  liefste Sint, we hebben kosten nog moeite gespaard
  Daarom gooien we nu alles in de strijd,
  voor een BOTI Stuff-a-loons cadeau en extra speel-tijd!

 • Lijkt me echt super leuk voor onze dochters. Oudste heeft deze al op haar lijstje staan. Zo leuk om een klein cadeautje in een ballon in te pakken

 • Oh ik wist dus niet dat zoiets bestond 😀
  Ik doe zeker mee voor ons meisje die gek is van ballonnen en de 24e 3 jaar wordt. En wanneer zij in bedje ligt, nemen de kittens het spelen met ballonnen over 😂

 • Ik doe graag mee.. .inderdaad nostalgie. Ik heb ze ook niet meer op de kermis gezien. Maar hiermee zelf de kleine variant maken voor mijn dochters van 6 en 3 lijkt mij magisch …..ik zie die koppies al. En de oudste kan het vast ook zelf maken voor als er een vriendinnetje jarig is heel origineel!

 • WOh Ik doe maar wat graag mee om kans te maken op de Stuff-a-Loons Maker Station. Zou fantastisch zijn om elk feestje of gebeurtenis en cadeautje op te vrolijken met vrolijke kleurige feestballonnen. Dit zou mijn kleinzoon echt helemaal geweldig leuk vinden!!

 • Dit lijkt mij supergaaf om te doen met mijn dochter. Een ander verrassen vindt zij ook erg leuk, hiermee zullen we vast wat vriendjes blij kunnen maken!
  En zij zal zo’n ballon zelf ook geweldig vinden, dus ik doe heel graag voor haar mee!

 • wauw. ik denk dat dit wel de ultieme prijs is zeg. wauw. dit gaat zowel onze jarno als onze elise echt te gek vinden, dus ik waag graag een kansje.

 • Wat onzettend leuk! Ik doe dan ook erg graag mee voor mijn dochter van elf die dit echt heel erg leuk zou vinden om te doen, ze vind het namelijk erg leuk om dingen te maken (en ook om te bewaren) dus hangt haar hele kamer vol met knutselwerkjes die er in de loop der jaren gemaakt zijn.
  Gelukkig vinden sommige knutselwerkjes de weg naar opa en oma die het dan ook weer trots ophangen.
  Zeker nu de winter maanden er weer aankomen zullen we een plekje op de keukentafel (die nu als thuiswerkplek dienst doet) moeten vrijmaken voor allerhande knutsel en verf activiteiten, misschien moet ik kijken waar er een mooi bureau verloot word 🙂
  Efin, om even terug te komen zou ik erg graag meeloten voor mijn dochter Jasmijn.
  Helaas heb ik geen facebook om mee te kunnen doen daar, dus ik hoop dat er gekozen wordt uit de reacties.

 • Wat een gezellige bloghop weer.
  Deze staat op het verlanglijstje en maak dan ook dolgraag kans op dezep rijs zodat ik een meisje heel blij kan maken

 • Dit is zoiets wat je zelf toch neit heel snel aan zou schaffen, maar als je het eenmaal hebt je niet meer kunt stoppen met gave cadeaus maken! Ik waag dan ook graag een kansje voor mijn dochters zodat ze hun vriendinnen kunnen verrassen met een hele originele manier van cadeaus geven! Perfect ook voor 5 december :D!

 • Wat leuk is dit! Ik kende het niet.
  Ik heb zo’n dochter die haar eigen feestjes maakt.
  Je kent dat wel, een radio een discobol en dansen maar!
  Maar mochten daar dan nog eens stuffaloons bij kunnen… helemaal dubbelpret!
  Wij wagen een kansje 🙂

 • Wat jij schrijft over de ballonnen herken ik. Vroeger vond ik ze altijd waanzinnig en wilde er altijd 1 hebben. Toen ik een jaar of 16 of 17 was heb ik er 1 zelf gekocht met een beertje erin. Dat beertje heeft er heel lang in gezeten. Vond het zonde om het kapot te maken. Ik maak graag kans op deze mooie prijs. Het is super leuk om zo een cadeau in de pakken en samen met mijn dochters te maken.

 • Jaaa wat leuk, dit gaan mijn kinderen erg leuk vinden. Aangezien wij nog een paar verjaardagen in het verschiet hebben is dit wel een origineel idee

 • Vol verlangen werd al gekeken naar deze Stuff-a-Loons Maker Station (ik heb het even geknipt en geplakt, een hele mond vol) toen daar reclame van te zien was. Echt helemaal iets voor mijn kleine meid.
  Ik waag graag een kansje voor haar.

 • Hey wat leuk zeg. Mijn meiden willen altijd graag alles met sliertjes en pompoms opvrolijken dus deze Stuff-a-Loons maker is helemaal te gek voor ze.

 • Dit lijkt me echt een leuk cadeau voor mijn dochter van 8. Zij houdt zo van het maken van verrassingen. Brieven of kleine cadeautjes. Hiermee kan ze dan weer eens iets anders maken.

 • Wouw, wat gaaf!
  Heb vaak
  Zo’n ballon cadeau gedaan maar dan laten maken bij een speciaal zaak wat toch nog prijzig is!
  Super leuk dat ze deze nu voor kinderen hebben en stiekem ook wel een beetje voor mama’s! Ik zou dit setje graag willen winnen voor onze dochter die 11 december aanstaande jarig is en 8 wordt!

 • Dit lijkt me dus zo leuk! Het lijkt me geweldig om een kadootje voor een kinderfeestje in zo’n ballon te stoppen. Ik kan de verbaasde en verraste koppies nu al zien! 🙂

 • Wat gaaf ! Mn meisje is 18-12 jarig en wilt deze heeeel graag zodat ze der eigen balonnen kan maken! En papa lijkt dit stiekem ook wel leuk😎😎 dit zou ze echt een tegek kado vinden🍀🍀

 • Precies jouw herinnering, heb ik ook. Ik ben een liefhebber voor het verrassingseffect. Als het maar mijn dochters stralende lach opwekt 😊
  Vroeger schreef ik dagboeken vol, na de geboorte van onze dochter Muriëlle wijzigde dat in de liefde voor fotocollages en dikke scrapboeken – die stonden van een enorme hoeveelheid bol. Daarna kwam onze dochter in een pittige fase want ze werd gepest op school. Ik switchte over naar pentekeningen op bananen met positieve spreuken zodra ze kon lezen en rechtop staan op haar schoenzool.
  Met judo, zwemmen en scouting is haar persoontje nu veel sterker gemaakt.
  Als ik nu sneller signaleer dat er iets in haar koppie kraakt
  Schenken we direct alle liefde en aandacht en praten we totdat zij aangeeft dat het weer gaat
  Haar uitlaatklep is buiten ravotten, vies thuiskomen met gaten in haar legging, wat ik juist dan even zo laat.
  Ik ben opgegroeid met een blinde nicht, Voor haar nooit een dag zonder een ballon.
  Niet aan te slepen, ondeugend dat ze er mee was, laten knallen of van die irritante geluiden wat altijd kon.
  Onze dochter is nu 8 en wist in de klimhal Alkmaar tijdens een Halloween thema het weer tot de laatste hekkensluiter te schoppen….
  Ik vroeg me af met welk doel..jawel de pompoenballon om met haar hand dit stevige model lekker aan zo’n groot elastiek heen en weer te kunnen ” hoppen” 😄
  Simpele dingen kunnen zo grote herinneringen creëren.
  Ik zou dit soort onvergetelijke momenten vastleggen met een brief in zo’n verrassings gasballon omdat tevreden zijn en liefde benoemen een groot goed zijn in tijden die soms lijken te keren.

  Dan voor de leuke winactie en deze kans.
  Gezellige feestdagen en succes met dit blog!!

 • Te leuk 😍😍😍😍😍 dit wilt me meisje zooo graag voor haar verjaardag 🤞🤞🤞 en dan maakt ze er ook 1 voor haar beste vriendinnetje ❤️❤️🍀

 • Carmen wil deze al zo lang, zo graag! Maar ik zag er aldoor het nut nog niet van in.. misschien als ze hem wint kan ze mij overtuigen 🙈
  Groetjes Linda

 • Oke ik ga vandaag dus de heledag nog even hoppen😍 want wat een leuke winacties zeg!
  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Ylva die over 2 weekjes haar kinder feestje houd😄 dit zou super leuk zijn om te doen tijdens het feestje 😄
  Ik ga duimen! Groetjes Marijke Horjus

 • Ik ben erg benieuwd of het ook werkelijk door kinderen goed gebruikt kan worden zonder hulp! Het ziet er echt tof uit en erg orgineel!
  Ik doe graag mee met deze winactie.
  Leuk idee die bloghop. Tot nu toe volgde ik alleen papa’s wereld en neem ik moet zoveel tijd voor andere blogs… Maar nu toch maar eens rondkijken 😉

 • Wat een leuke actie! Succes met de actie en het kiezen van een winnaar❤️ dat degene die wint maar een hoop kinderen blij mag maken met zo’n mooie verpakking om hun cadeau’s🍀

 • Een van de dingen op het wensenlijstje van mijn meisje. We hebben er een pittig, woelig jaar opzitten en creativiteit is een van de manieren waarop ze zich uit. Vooral ook dingen maken en kado geven aan vriendinnetjes. Wat zou ze blij zijn om deze te winnen.

 • Dit lijkt mn meisje zo leuk! Ze word iedere keer helemaal wild als ze de reclame ziet haha! Dit staat dus ook bovenaan haar verlanglijstje voor sinterklaas. Wat zou ze hier veel plezier aan beleven, het lijkt me een echt feestje om te mogen maken! 😀

 • Wat een geweldige actie van de Stuff a Loons! Onze dochter wordt 10december 7 jaar. Helaas zit er geen verjaardagsfeest in dit jaar. Dit uiteraard door de Corona. Ook ben ik 5 december uitgerekend van ons zoontje. Julia is best verdrietig/teleurgesteld dat er geen visite mag komen. Dit zou dan wel een hele leuke verrassing voor haar zijn! Het lijkt haar zo leuk!

 • Oh dit is zo herkenbaar van vroeger toen ik zelf nog kind was fantastisch om te krijgen. Nu heb ik zelf 2 kinderen en wat zal dat leuk zijn om dit samen met ze te doen. Wij doen graag mee met de actie.

 • Ik doe graag me voor onze jongste kleindochter die elke keer helemaal gek wordt als ze de reclame op tv ziet . In haar ogen kan echt alles in de ballonnen haha .En als ik zo kijk krijgt ze aardig gelijk 😉