HEMA viert samenwerking met SodaStream met speciaal design

sodastream gaat samenwerking aan met hema

Lekker en gezond een drankje doen kan heel simpel. Met SodaStream maak je met een druk op de knop heerlijk bubbelwater dat je daarna direct kan drinken. SodaStream is in Nederland geen onbekend merk en veel huishoudens maken dan ook graag bruisende water met het apparaat. Sinds 1 januari 2023 is SodaStream een unieke samenwerking aangegaan met de HEMA door flessen uit te brengen met een speciaal design. Daarnaast kun je vanaf nu in de HEMA-winkels de koolzuurpatronen omruilen. Lees meer over deze samenwerking en neem alvast een voorproefje van het design.

Bespaar heel wat lege flessen per jaar

Drink je regelmatig bubbeltjeswater en haal je daarvoor telkens nieuwe flessen in de supermarkt, dan ben je niet alleen duurder uit, maar lever je op jaarbasis flink wat lege flessen in die gerecycled moeten worden. Met de aanschaf van een SodaStream kun je zelf bruisend water maken waarbij je telkens gebruik maakt van dezelfde fles (of meerdere flessen als je die hebt) die je na gebruik gewoon kunt afwassen. De nieuwste modellen SodaStream flessen zijn zelfs vaatwasserbestendig. Door steeds gebruik te maken van dezelfde fles bespaar je heel wat flessen die je in de statiegeldmachine moet plaatsen. Er is zelfs een optie voor de compactere meeneemflesjes, waarvoor je sindskort ook statiegeld moet betalen, aangezien er verschillende maten SodaStream flessen te verkrijgen zijn die allemaal op het SodaStream-apparaat passen.

HEMA nieuw verkooppunt voor SodaStream

SodaStream is in Nederland al langer te koop bij verschillende (online) winkels en daar is sinds 1 januari 2023 een nieuw bekend verkooppunt bijgekomen. Naast onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, en SodaStreamStore.nl is HEMA een nieuwe samenwerkingspartner voor het bruisende bedrijf.

Speciale HEMA SodaStream flessen

Om de nieuwe samenwerking tussen HEMA en SodaStream te vieren zijn er flessen met een speciaal design uitgebracht die geschikt zijn voor het SodaStream-apparaat. De flessen zijn voorzien van vrolijke kleuren en er zijn twee modellen met een extra motief. Koop je nu bij de HEMA een startpakket, dan zit zo’n vrolijke fles er standaard bij. Heb je meer flessen nodig of zijn je oude flessen aan vervanging toe, dan zijn de HEMA SodaStream flessen ook los verkrijgbaar. De flessen zijn gemaakt van co-polyester en zijn vaatwasserbestendig.

SodaStream koolzuurcilinders omruilen bij de HEMA

Zit er bij jou in de buurt een HEMA-winkel dan heb je een makkelijke omruilservice voor de gascilinders die je gebruikt in jouw SodaStreamapparaat. Zodra je fles leeg is, wissel je deze om zodat je snel weer een fles vol bubbelwater kan maken. Naast de Albert Heijn is nu ook de HEMA een fysiek punt waar je lege SodaStream cilinders om kunt ruilen voor een nieuwe volle. Bij het omruilen betaal je enkel voor het gas in de cilinder.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *