Samenwerken

Sinds 2015 blogt Papa’s wereld over het gezinsleven en alles wat daarbij hoort. Van opvoeding tot speelgoed en van het huishouden tot dagjes uit. Voor het tot stand komen van artikelen staat Papa’s wereld open voor samenwerkingen met grote en kleine bedrijven. Deze samenwerkingen kunnen bestaan uit barter deals, betaalde blogs en uitnodigingen.

Wat is het leukste speelgoed? Welk boekje moet je zeker samen met je kind lezen? Welke knuffel is er zo zacht dat je alleen nog maar wilt knuffelen? Welk soort drinkflesje lekt niet en welke fiets racet er zo vandoor? Kortom: Welke producten zijn het echt waard om in huis te halen? Papa’s wereld doet speciaal voor jou hier onderzoek naar. Dit doen we in opdracht van bedrijven of gewoon helemaal uit onszelf omdat we daar zin in hebben.

Transparantie naar de lezer

Niet alle verhalen zijn persoonlijke van aard. Ze kunnen ook ontstaan zijn vanuit een samenwerking. Indien dit het geval is zal dit kenbaar gemaakt worden onderaan de blog middels een afbeelding die hoort bij één of meerdere van onderstaande categorieën.

Affiliate
De blog bevat links met verwijzingen naar externe websites zoals bol.com. Indien de bezoeker hier op klikt ontvangt Papa’s wereld een commissie op aangekochte artikelen of diensten.
Op verschillende plekken op de site vind je tevens banners op paid-to-click basis. Indien je hier op klikt, krijgt Papa’s wereld daar een kleine vergoeding voor.

Uitgenodigd
Voor het tot stand komen van de blog heeft Papa’s wereld een uitnodiging gehad voor een evenement, persreis, (korte) vakantie of andere activiteit.

Gesponsord
Voor de geschreven blog zijn producten en/of diensten geleverd ter beoordeling om een blog met eigen mening te schrijven. Voor het schrijven van een tekst kan ook een betaling zijn ontvangen. Een achteraf ingevoegde betaalde link valt hier ook onder.

Advertorial
Betreffende blog is aangeleverd door de opdrachtgever en bevat geen teksten geschreven door Papa’s wereld. Voor het plaatsen van de tekst is een vergoeding ontvangen. Advertorials worden geplaatst onder schrijver ‘gastblogger’.

Adverteren

Op zoek naar meer naamsbekendheid voor jouw merk of product? Laat Papa’s wereld je een stukje op weg helpen middels het plaatsen van een blogpost. Een geplaatste blog wordt tevens gedeeld op Facebook en Instagram. Neem contact met ons op om samen afspraken te maken en om gerichte statistieken te ontvangen. Een pdf-bestand met tarieven is beschikbaar.

Betaalde samenwerkingen met Papa’s wereld worden geregeld via:

fest publishing

Fest Publishing
KvK: 82575223
IBAN: NL17 KNAB 0406 5755 84

Papa’s wereld in cijfers

Weten wat Papa’s wereld in cijfers doet? Kijk dan op deze pagina voor de bezoekersaantallen van Papa’s wereld en social media volgers.