Rondje over de Negenmaandenbeurs 2020 – deel 2

negenmaandenbeurs 2020 deel 2

Gisteren nam ik je al een stukje mee over de Negenmaandenbeurs van 2020. De 35e editie vind momenteel plaats in de RAI Amsterdam. Vandaag is de laatste dag dat je een bezoekje kunt brengen. Gelukkig kun je de exposanten ook buiten deze babybeurs tegenkomen in de winkels of webshops. Vandaag neem ik je mee naar nog meer standhouders waar we tijdens de bloggerstour op bezoek zijn geweest.

Thule Spring

Dit jaar geen bekende Nederlander tijdens de presentatie van Thule, geen lintjes om de stand heen. Wel wat te drinken en een gebakje. Eerlijk, een kinderwagen van Thule heeft geen BN’er nodig, het is al een ster van zichzelf.

Na de Thule Sleek komt het Zweedse bedrijf met een nieuwe buggy, de Thule Spring. Deze kinderwagen is ideaal voor in de stad en biedt veel zitcomfort voor de kleine. Met uitneembare delen is deze wagen goed schoon te houden. Het grootste voordeel zit hem in het gemak van in- en uit elkaar zetten. Met één hand kan een klepje onder de zitting omhoog gehaald worden en trek je met een hendeltje de wagen in één keer in opgevouwen toestand. Met het handvat dat ontstaat kun je de wagen direct optillen om het weg te kunnen zetten of in de kofferbak te tillen.

Als ik kijk naar de andere kinderwagens op de beurs, dan springt deze er voor mij absoluut boven uit.

De Kleine Keuken voor de gezonde trek

Onze jongens snoepen vooral van fruit, al lusten ze ook graag een koekje of snoepje. Het liefst geef ik ze iets gezonds te snacken en daar passen de producten van De Kleine Keuken absoluut bij. Toen ik vorig jaar thuis kwam met een aantal producten, bleven de koekjes niet lang in de kast liggen. Ik heb zo’n vermoeden dat het dit jaar weer het geval zal zijn. Ik nam wat broodbeleg mee (appel-peren stroop) en verschillende soorten koekjes, een tussendoor reep en een zak pap waar ik erg benieuwd naar ben. De laatste tijd vragen de jongens ons vaker om warme pap te maken, dus nu gaan we het proberen met een aarbei-kokos variant.

De Kleine Keuken

Dooky past zich aan aan nieuwe trends

Steeds meer babystoeltjes worden uitgerust met een 5-puntsgordel. De hoezen die Dooky maakt zijn niet geschikt hiervoor aangezien ze altijd uitgegaan zijn van een 3-puntsgordel. Om deze reden heeft het bedrijf een aanpassing gemaakt aan de hoezen. Vanaf nu is Dooky ook geschikt voor de nieuwe veiligere gordel. Ook bij deze nieuwe hoezen geldt dat er leuke printjes beschikbaar zijn waardoor je stoeltje een stuk vrolijker wordt.

dooky

Bulbby voor een persoonlijk tintje

bulbby gepersonaliseerde rugzak

Met Bulbby heb ik al enkele malen samengewerkt en telkens ben ik enorm tevreden over de kwaliteit die ze leveren. Bulbby bedrukt allerlei producten met een print naar eigen wens. Van broodbakjes tot schorten en van rugzakken tot truien. Tijdens de beurs kun je een leuke GIF-animatie laten maken met geinige vlaggetjes, brillen en strikjes. Alle bloggers kregen een superfijne rugzak met daarop hun blognaam. Ik weet zeker dat die weer goed gebruikt gaat worden.

Boekstart, nooit te jong om met te beginnen met lezen

Leren lezen en daar plezier in hebben begint bij voorlezen en contact hebben met boekjes. Vanuit de gemeente krijg je thuis een bon opgestuurd waarmee je bij de dichtstbijzijnde bibliotheek het gratis Boekstart koffertje kunt ophalen. In het koffertje zitten leuke boekjes om voor te lezen en voor de kleine een voelboekje. De inhoud van het koffertje veranderd regelmatig, dus wil je het aanvragen voor je tweede kindje, dan heb je goed kans op andere boekjes. Haal je het koffertje op, wordt dan meteen gratis lid van de bibliotheek. Zo heb je nooit te weinig (voor)leesvoer.

Biologisch katoenen rompertjes van Zeeman

Zeeman is natuurlijk ook te vinden op de Negenmaandenbeurs. Al jarenlang is deze winkel de plek voor betaalbare baby- en kinderkleding. De nieuwe collectie rompertjes is gemaakt van biologisch katoen. Door de stretch in de stof zit het fijn om het lijfje van je baby. Een gratis rompertje is beschikbaar voor alle papa’s en mama’s.

negenmaandenbeurs zeeman

Meer informatie over de Negenmaandenbeurs volgt in een volgende blog.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *