Review: Washimals telkens opnieuw kleuren

Oh help, de verschrikking. Op internet zie ik ze voorbij komen, de plaatjes waarop kinderen met stiften van alles onderkalken. Muren, vloeren, broertjes… Toch liet ik ze met stiften spelen en tekenen op speelgoed. Deze keer mocht het, want dit speelgoed is er speciaal voor bedoeld. We mochten één van de nieuwe sets van Washimals uitproberen.

Kleuren, wassen, kleuren

De Washimals zijn vrolijke diertjes die er graag kleurrijk bijlopen Nadeel, ze zijn van zichzelf hartstikke wit. Jij als baasje mag je creativiteit de vrije loop laten en ze zo kleuren als je zelf wilt. Stippen, strepen, hartjes of superstoere patronen. Je bepaalt het gewoon helemaal zelf. Niet tevreden of wil je toch iets anders uitproberen, dan geef je jouw diertje een douchebeurt. Even laten opdrogen en weer opnieuw beginnen. Zo kun je de Washimals telkens een ander uiterlijk geven.

Safari- of huisdier

Sinds kort zijn er twee nieuwe sets Washimals uitgegeven. Een set met safaridieren uit de Afrikaanse jungle en een huisdierenset. Geef een spannende leeuw kleur of kies voor een aaibare poes. Beide sets bevatten meerdere dieren voor extra kleurplezier.

Onder de douche

Om de diertjes te kunnen wassen hebben ze hun eigen wasplaats. De safari set heeft een zeer toepasselijke waterplaats met palmboomdouche die water sproeit als je pompt. Eenmaal gewassen onder de palmboom kunnen ze met de glijbaan naar beneden. De huisdieren hebben een badkuip met douchekop.

Wat vinden wij ervan

Beide jongens hebben met plezier gespeeld met de safari set. Liam had er wat moeite mee om zijn creatie af te spoelen. Zijn mooie leeuw moest onder de douche om weer wit te worden voor een nieuwe print. De oplossing hiervoor is om tussendoor een foto te maken van de creatie. De Washimals zijn groot genoeg, lekker handzaam en massief gegoten. Door dat laatste knijp je ze niet in en vervormen ze niet. Het biedt een leuke 3D-kleurplaat ervaring.

Kleuren met Crayola

Washimals is een product van Crayola, de uitgever en producent van knutselmaterialen en pakketten. In de verpakking zitten wasbare stiften in verschillende kleuren. Crayola beweert dat de inkt afwasbaar is van huid en kleding, maar heb je echte creatievelingen in huis die blauwe vingers maken, dan duurt het wel een paar daagjes voordat de handen schoon zijn. De afwasbare stiften zijn aan te vullen aangezien deze ook apart verkrijgbaar zijn. Andere stiften van Crayola zijn ook te gebruiken, aldus Crayola.

Washimals aanschaffen

De Washimals productlijn is verkrijgbaar vanaf € 11,99 tot € 39,99. Washimals shop je onder andere bij Bol.com.

Deze blog bevat gesponsorde producten.

Deze blog bevat affiliatelinks.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *