Review met een appelsmaakje

Onze kinderen hebben geen probleem met het drinken van water, maar er zijn er zat die nog geen slok naar binnen werken. Die drinken liever allerlei frisdranken of een beker ranja. Nee, onze jongens zijn niet heilig en drinken niet alleen maar water. Aanmaak van het betere merk en melk worden hier graag gedronken. De melk het liefst warm en opgeschuimd. Toch, als je het hen vraagt, zullen ze als eerste water vragen.

Met een smaakje
In april 2017 kwam Sourcy met een nieuw product op de markt: Water met een Fruitsmaakje. Met figuren als Mickey Mouse, Pluto en Donald Duck probeerden ze het jonge publiek te bereiken. Vlak na de lancering mochten Liam en Kyran voor Papa’s wereld een smaaktest doen. Het resultaat daarvan kun je hier nog lezen. Even kort samengevat, het was meteen een hit. Sinaasappel en aardbei vielen goed, banaan iets minder. Blijkbaar waren meerdere mensen het met ons eens, want banaan is verdwenen uit het schap. Donald mag zich nu hard maken voor de nieuwe smaak, appel.

Smaaktest
Onaangekondigd kreeg ik een pakketje in handen. Liam en Kyran zagen een doos en werden meteen nieuwsgierig. Ze wilden echt weten wat er in zat. Na het openen zagen we een koeltasje met daarin enkele pakjes water. De blik op de pakjes was er eentje van herkenning. Na de vorige review hebben we de pakjes een aantal keer in huis gehaald voor uitjes. De handjes graaiden al in het tasje voordat ikzelf kans kreeg om er iets uit te halen. Een foto maken was nog net mogelijk, want beiden wilden ze er meteen eentje opdrinken. Snel maakte ik in de keuken een foto en een paar tellen later stonden er twee ongeduldige jongetjes naast me die wezen naar de pakjes. Twee dopjes los en allebei drinken maar. Van Liam kreeg ik ook een slokje, want papa moet het natuurlijk ook weten. Kyran, de kleine papagaai, bood me ook meteen een slokje aan. Het pakje van Liam was al snel op, heerlijk vond hij het. Kyran was iets minder aan het drinken, maar dat zal ook liggen aan het feit dat hij net een beker drinken op had. De appel was er duidelijk in te proeven, een ietwat waterige variant van appelsap kun je het wel noemen. Voordeel van deze variant is dat er geen zoetstoffen en zuren in zitten, maar enkel natuurlijke appelsmaak. De andere twee pakjes hebben we in de koelkast gezet, maar daar hebben ze die week niet lang gestaan.

Ingrediënten
In een pakje van 0,2 liter bewaakt Donald Duck de nieuwe Sourcy Water met een Fruitsmaakje appel. Het aromatische drankje bevat 99,8% water uit Nederlandse bodem en 0,2% natuurlijke fruitaroma’s. Een snel rekensommetje vertelt ons al dat er geen ruimte meer is voor andere ingrediënten aangezien we al aan de 100% zitten. De natuurlijke aroma zorgt voor zowel de smaak als de geur van het water. Alle drie de smaken bevatten geen E-nummers, zoetstoffen, suiker of zuren die kunnen schaden. Kinderen met een leeftijd van 5-6 jaar worden aanbevolen minimaal 1 liter water per dag te drinken, dit fruitige water kan daar een goed onderdeel van zijn. Als een vervanger of als een extra traktatie.

Het nieuwe smaakje is bij onze jongens een hit en ik zal me niet verbazen als het de weg naar onze koelkast nogmaals vindt.

Zie voor meer informatie www.sourcy.nl.
Deze blog bevat opgestuurde producten

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *