Review en winactie Video van Sint

video van sint, sinterklaas, persoonlijke boodschap, winactie, review

Het is al ruim 13 jaar een begrip in Nederland, de Video van Sint. Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas waarin hij de kinderen aanspreekt en heel wonderlijk van alles weet over iedereen in het huishouden, van kinderen tot ouders en grootouders. Hoe doet de Goedheiligman dit toch? Ik vertel je daarover en geef je een kans om een code te winnen om zelf een gratis Video van Sint te maken voor jullie eigen pakjesavond.

Een Sinterklaas avontuur voor pakjesavond

Wonderlijk hoe Sinterklaas zoveel huisbezoeken kan afleggen op één avond. Het is onderdeel van de geheimen die de Goedheiligman heeft. Toch kan hij niet overal persoonlijk aankloppen, maar laat hij zijn pieten op de ramen bonzen. Speciaal voor de kinderen waar hij niet zelf een bezoekje kan brengen maakt Sinterklaas gebruik van de moderne technieken en spreekt ze toe via het beeldscherm. Via een download of een DVD krijgen de kinderen een avontuur met de pieten te zien en vertelt de Sint allerlei informatie over de kinderen zelf. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”. Een machine uitgevonden door Profpiet, maar of die wel zo goed werkt?

Hoe weet Sinterklaas dat toch allemaal?

Het grote boek van Sinterklaas is een waardevolle bron van informatie. Zijn pieten en de Sint zelf schrijven over elk kind ieder jaar wat op. Zo weten ze of een kind lief is geweest en of het goed zijn best doet op school. In Video van Sint helpen ouders een stukje mee bij het invullen van het boek. Via verschillende invulvelden schrijf je de naam van je kind(eren) en kiest de juiste uitspraak, noteert de leeftijd en geslacht. Vervolgens kun je aangeven wat het lievelingseten van de jongeman of -dame is en selecteert de hobby’s. Tijdens de selectie kun je luisteren wat de Sint gaat vertellen over het gekozen onderwerp. Zo weet je vooraf het verloop van wat Sinterklaas vertelt al een beetje. Wel slim om het even goed af te luisteren, want ondanks de onderwerpen kan het zijn dat het toch niet helemaal de juiste omschrijving is voor bij jouw kind.

Ieder jaar een nieuwe Video van Sint

Elk jaar worden er nieuwe filmpjes gemaakt en beleven de Sint en zijn pieten een geheel nieuw avontuur. Zo blijft Video van Sint elk jaar een leuke verrassing en is geen enkele video hetzelfde. Vorig jaar een filmpje gemaakt, dan kun je dat dit jaar weer doen zonder in herhaling te vallen.

Nieuw in 2021

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”
 • Ruimte voor 8 gaat naar 10 personen per bestelling 
 • Keuze uit ruim 300 Nieuwe onderwerpen.  Ook voor volwassenen is er een ruime keuze
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld (Uniek dit jaar)
 • Klant kan dit jaar 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek (vorig jaar 1)
 • De klant kan dit keer 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto (vorig jaar 2) 
 • Dit jaar nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’
 • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas

Gelijk aan vorig jaar

 • DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
 • Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde
 • Prijs gelijk aan vorig jaar
 • Verzenden binnen 24 uur via Post.nl  (dus niet binnen 24 uur ontvangen)
 • Voor België verzending 3 – 4 werkdagen
video van sint, sinterklaas, persoonlijke boodschap, winactie, review

Extra leuk voor bij de persoonlijke video

Wil je het heerlijke avondje extra leuk maken, dan kun je naast het Sinterklaas filmpje nog enkele leuke opties erbij bestellen:

 • Post van Sint met 5 postkaarten en 1 spoed-envelop
 • Puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. Dit geeft het feest een extra tintje.
 • Bakpiet gaat zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten verklappen.

Sinterklaasfilmpje downloaden

Kies je voor de optie van een download, dan krijg je niet lang na de bestelling een mailtje met daarin de download link. Door op een button te klikken zie je het filmpje, maar een rechtermuisknop-opslaan werkt niet. Dit is de manier waarop je het filmpje wél kunt downloaden:

 • Klik op het filmpje zelf
 • Rechtsonder verschijnen drie punten boven elkaar
 • Klik op de drie puntjes
 • Selecteer Downloaden (zie afbeelding)
 • Sla het filmpje op waar jij wil en geef het een naam waarmee je het makkelijk terug vind.
video van sint, sinterklaas, persoonlijke boodschap, winactie, review

Wat vind ik van Video van Sint?

Al langere tijd heb ik gehoord van deze service voor de Sinterklaastijd. Het stond telkens op mijn lijst om een keer te doen en dit jaar kreeg ik dankzij een samenwerking de kans op dit punt af te vinken. Het samenstellen van het filmpje gaat vrij makkelijk. Een paar muisklikken en wat informatie invoeren is zo gebeurd. Tussendoor krijg je opties om afbeeldingen in te laden die we al snel bij elkaar gevonden hadden. Voordat je de afbeelding upload krijg je de kans om nog wat aanpassingen eraan te maken. Beetje draaien, formaat bijstellen. Heel makkelijk met behulp van wat schuifbalkjes. Ben je niet zo computertechnisch, dan moet dit toch kunnen lukken.

Na de download ben ik het filmpje eens gaan bekijken terwijl de kinderen het huis uit waren. De verrassing moet natuurlijk nog niet verpest worden. Sinterklaas over mijn kinderen horen praten, zelfs al zijn het vooraf ingesproken teksten, in combinatie met hun foto’s die overal tevoorschijn komen in het filmpje, raakten mij stiekem toch wel. Dit ging over mijn kinderen zoals wij dat ingesteld hebben. Eigenlijk kun je zeggen dat het onze blik is hoe wij naar hen kijken, maar dan door een ander uitgesproken. We hebben er bewust voor gekozen om geen opvoedtip aan het einde te laten plaatsen zoals ‘beter je huiswerk maken’ of ‘minder schermpjes kijken’. Naar onze mening is dat niet de taak van Sinterklaas, opvoeding is aan ons en niet aan een ‘buitenstaander’. Op dat punt na, vind ik Video van Sint een enorm leuke service. Benieuwd wat de kinderen op pakjesavond ervan vinden. Zal Liam nu stiekem toch een stukje geloven ondanks dat hij het Sinterklaas geheim kent?

video van sint, sinterklaas, persoonlijke boodschap, winactie, review

Win een Video van Sint code

Wil jij, net als wij, ook een persoonlijke boodschap laten inspreken door Sinterklaas? Ik mag namens Video van Sint een code weggeven voor een gratis download of een DVD met het filmpje. Kans maken op Video van Sint is niet moeilijk, kijk even hieronder in het stappenplan wat je ervoor moet doen:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot zondag 07 november 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij winst ontvang je via Papa’s wereld een code waarmee je gratis een Video van Sint kan maken. Je gebruikt de code nadat je de video hebt samengesteld en vult deze in bij het afrekenen.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. De jongste van bijna 3 begint het nu een beetje te beseffen dus dit zal ze geweldig vinden.

 • Doe graag mee! Paar jaar geleden voor onze dochter zo een leuke video besteld. Was zo geslaagd. Zou het leuk vinden om die nu ook voor ons zoontje van 5 te hebben . Hij is zo druk met sint bezig al. 🙂

 • Wat een mooi stuk over ‘video van Sint’. Heel duidelijk. Het lijkt mij erg leuk om dit te winnen zodat we dit kunnen uitproberen voor onze dochter en zoon. Wij gaan duimen!

 • Wat zou dat bijzonder zijn voor onze 6 kleinkinderen. Ik zie die verbaasde en daarna verrukte gezichtjes al voor me. Geweldige verrassing! Graag loot ik mee!

 • Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart te mogen verrassen met zo’n geweldig bericht van de Sint om pakjesavond nog specialer te maken! 🤩❤️🎁📺🤞🏼🍀

 • Pakjesavond wordt zo wel heel erg leuk en bijzonder! De kleinkinderen komen het gezellig hier vieren. Dit zou een leuke verrassing zijn, ik zie hun verraste koppies als ze zichzelf terug zien in de video al voor me. Ze zijn nu al volop met Sinterklaas bezig.

 • Helemaal leuk zo’n video! Vorig jaar had ik er eentje besteld, en die viel erg in de smaak. Dat willen we dit jaar natuurlijk weer, en een video winnen zou natuurlijk helemaal top zijn!

 • Mijn nichtje heeft nu de leeftijd dat ze het Sinterklaasfeest begrijpt. Ik doe graag voor haar mee, want wat is nou leuker dan een persoonlijke boodschap?!

 • Ow zo te über super kei graag denk dat dit het laatste gelovige jaar is dus dat zit leuk zijn om nog een video van de sint te krijgen 👍😍🍀

 • Dit zouden onze 3 kids geweldig vinden! Het is al een heel spannende tijd omdat we eind november onze 4e verwachten, en ik hoop ze met deze video extra te verrassen!

 • Wat een leuke actie! Ik zou mijn zoontjes heel erg blij mee maken met een videoboodschap van de Sint denk ik. Ze zullen voor het eerst ademloos luisteren als ze persoonlijk worden toegesproken. Hoe weet de Sint dit allemaal over hun? En ik zit ondertussen te gniffelen 🙂

 • Superleuk om de spanning van pakjesavond tot een fantastisch hoogtepunt te brengen voor de kinderen.
  Zal mijn jongste zeker versteld van staan wat Sinterklaas allemaal van hem weet.

 • Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Ik heb 3 kindjes en de oudste 2 zijn zich bewust van het geheim maar de jongste nog niet dus ik vind het erg leuk om dit nog voor hem te doen!

 • Het blijft een magisch kinderfeest en de video van Sint maakt het feest compleet!!! 😍Wij duimen heel hard voor het winnen van deze te gekke winactie, want dit feest is niet compleet zonder de Sint en al zijn Pieten! We kijken nu al uit naar zijn komst…🍀

 • Wat gaaf, ik doe heel graag mee voor mijn 3 lieve kanjers.
  De kleintjes zullen zeer verbaasd en verrast zijn dat de Sint zoveel over ze weet en de oudste puber kunnen wij dan mooi via de Sint op zijn gedrag aanpreken;-)
  Heel erg leuk om pajesavond zo gaaf te beginnen!

 • Onze kleindochter en kleinzoon zijn 6 jaar oud
  Alle 2 geloven nog in de Sint
  Mischien wel het laatste jaar
  Wij vieren dit jaar daarom Sinterklaas met het hele gezin
  Met veel lekkers en natuurlijk Chocolade melk
  De video zou een leuke verrassing zijn

 • Super leuk! Met 2 zoontjes die nog helemaal in Sinterklaas geloven en de dagen aftellen, is dit natuurlijk helemaal te gek! Bovendien wil mijn jongste zoontje graag Piet worden later en hoopt hij al dagen dat hij hierover met Sinterklaas kan spreken. Een persoonlijk video van Sinterklaas zouden ze dus heel leuk en spannend vinden!

 • Bedankt voor het delen van je review. Ik zag een advertentie van Sint op Facebook en was een beetje sceptisch, maar na het lezen van jouw review denk ik toch dat wij hiervoor gaan. Zou fijn zijn om de code te winnen dus ik doe graag mee aan de win-actie.