Populaire cadeaus voor vaders

cadeaus voor vaders, kado voor papa

Wil jij de meest bijzondere man, je vader, in het zonnetje zetten? Dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat het je soms even aan wat inspiratie ontbreekt. Omdat je natuurlijk niet ieder jaar voor Vaderdag, de verjaardag of een andere speciale gelegenheid met het zoveelste potje parfum wilt komen, hebben we een aantal populaire cadeaus voor je op een rijtje gezet. Het leuke aan deze cadeaus, is dat ze geschikt zijn voor ieder type man. Dus, ben jij op zoek naar een origineel cadeau, dan ben je hier op de juiste plek.

Sleutelhanger met foto

Ben je op zoek naar een klein, maar wel bijzonder kado voor je vader? Dan is een sleutelhanger met foto ontzettend leuk. Vooral wanneer de kinderen nog jong zijn, is het ontzettend leuk om je kinderen aan een sleutelhanger altijd en overal met je mee te dragen. Zo kun je kiezen voor een foto van alleen jezelf, maar is een foto van jullie samen natuurlijk nog veel leuker. Is er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid waar jullie samen een foto van hebben, dan is dit misschien wel de foto waar jij je vader mee kunt verrassen.

Scheerset

De meeste mannen scheren zich bijna iedere dag. Een goed scheerapparaat is dus altijd handig. Kies een voor set met hoogwaardige scheermesjes, scheercrème, aftershave en een elegante scheerkwast. Dit geschenk combineert functionaliteit met klasse en zal zeker gewaardeerd worden door elke vader die van een gladde scheerbeurt houdt. Let er wel op dat je vooraf even goed kijkt hoe je vader zich scheert. Het zou zonde zijn dat je straks met een scheermesje komt, terwijl je vader altijd trimt. Overigens is een scheerapparaat niet alleen leuk voor je vader, maar ook wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau voor je personeel. Stel dat je op zoek bent naar leuke kerstpakketten voor bedrijven met een origineel cadeau, dan is een scheerset voor mannen zeker op z’n plek.

Whiskey set

Is je vader een echte whiskey liefhebber? Dan mat een prachtige whisky set natuurlijk niet ontbreken in zijn collectie. Naast dat dit een prachtig cadeau is voor vaderdag, doen dit soort cadeaus het ook altijd ontzettend goed als relatiegeschenk in een kerstpakket. Het voordeel van een whiskey set, is dat deze er in allerlei verschillende soorten zijn. Dus afhankelijk van je budget kun je kiezen voor een relatief eenvoudige whisky zoals een Jack Daniel’s of je toch gaat voor een wat luxere uitvoering, zoals een Black Label van Johnnie Walker.

Maak herinneringen

Wat gaat er nu boven het maken van herinneringen. Hoe heftig het ook klinkt, er komt een moment dat je vervelend genoeg afscheid moet nemen van dierbaren in je leven. Hoe fijn is het dan dat je een herinnering hebt waaraan je altijd kunt terugdenken. Een fles whiskey gaat een keer leeg, maar de prachtige verhalen of geweldige uitstapjes die je samen beleeft, zitten voor altijd in je hart en pakken ze nooit meer van je af. Verleg daarom eens je grenzen en stap met je vader in een stoere sportwagen op het circuit van Zandvoort of ga als een echte waaghals met z’n tweeën de bossen in om daar samen te gaan kamperen.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *