Pokémonchallenge: ik versus hem

SquareLite_20181024211532392.jpgTwee vaders die in hun hart stiekem gewoon een jongetje blijven. Die graag met de knopjes van een gamecontroller spelen of rondlopen met de telefoon om spelletjes te spelen. Soms is het gewoon lekker om even geen vader te zijn, even niet alle verantwoordelijkheid op je te hebben en gewoon wat flauwekullen met een goede vriend. Dat deden ik en MeesterGamer tijdens een vrije dag in de herfstvakantie. We besloten elkaar uit te dagen tijdens een potje Pokémon Go.

Ik versus hem

Je hebt misschien al wel vaker filmpjes van ons gezien. Op zijn YouTube-kanaal bespreekt en speelt MeesterGamer verschillende spelletjes. Laatst deden we bijvoorbeeld samen een review van Scribblenauts. Regelmatig lopen we samen een rondje om Pokémon te vangen en dan is er altijd wel een beetje gezonde competitie. Bijvoorbeeld die ene keer tijdens een Eevee Community Day waarin hij binnen twintig minuten drie speciale varianten ving en ik na anderhalf uur pas mijn eerste pakte. We hakken een beetje op elkaar in, proberen beiden een beetje de beste te zijn en gunnen elkaar ondertussen een mazzeltje. Toch besloten we het deze keer anders te doen:

IMG-20181016-WA0012.jpg

Deze dag zou geen gewone dag worden, het zou een dag van uitdagingen worden. Kijken of we een sterke Pokémon in een gym kunnen verslaan met onze meeste zwakke vechtertjes, wie de meeste weet te vangen (mens of machine) of wie er een foto van de ander kan maken met een Pokémon in AR-functie. Dit en nog veel meer challenges zul je vinden in ons nieuwe filmpje waarin voor het eerst ook mijn speelscherm te zien is. Ben je niet zo van het digitale beestjes vangen, dan is er nog een goede reden om te kijken. Wie wil er namelijk niet zien dat ik word ondergescheten door een vogel:

Jouw challenge onze challenge?

Precies zoals in het filmpje gevraagd wordt: welke challenge zou jij ons graag zien doen?

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *