Als een echte Pokétrainer knuffelen met je buddy

pokémon knuffels wicked cool toys

Daar stond ik dan te hannesen bij de grijpkranen op de kermis. De jongens wilden heel graag een Pokémon-knuffel om mee te spelen. Mijn vermoeden kwam uit, de knuffels waren te zwaar om in de grijphaak te blijven hangen. Dag Pikachu, dag Charmander, dag eurootjes. Ondanks dat het leuk is om zo’n knuffel te winnen, haal je ze in de winkel vaak van een veel betere kwaliteit. Wat waren de heren blij toen ze een pakketje thuis kregen met daarin maar liefst vier Pokémon.

De mannen en Pokémon

Vaste lezers van Papa’s wereld weten dat het hier in huis vaak over Pokémon gaat. We kijken samen de verschillende series op Netflix en we spelen Pokémon Go tijdens het wandelen. De jongens doen regelmatig alsof ze hun favoriete Pokémon zijn en houden denkbeeldige gevechten. Het liefst zouden ze zien dat de digitale monsters echt waren. Helaas voor hen moeten ze het dan maar doen met de paar Pokémon kaartjes die ze hebben.

“Ik wil een Pikachu om mee te knuffelen”

Op dezelfde kermis won ik bij een ander spelletje een sleutelhanger met de kop van Pikachu er aan. Aangezien de kwaliteit niet zo denderend was, lag het hoofdje al snel van de sleutelring af. Al snel was het kleine knuffeltje door de jongens ingenomen en werd er mee gespeeld. Maar ja, het was slechts een hoofdje en geen hele met pootjes en al. Ik liet ze het maar opschrijven op hun verlanglijstjes voor Sinterklaas, Kerst of de verjaardag.

Verrassing met de post

Ik had ze via Instagram gezien bij BOTI, originele Pokémon knuffels. Je weet wel, van die goed lijkende met het officiële merk op het kaartje. Goedgekeurde licentieproducten dus. Mijn vingers schoten richting de personal message en vroegen direct of deze knuffels al ergens te verkrijgen waren. Een tijdje later kwam de postbode met een pakketje met een grote verrassing. Onze kids kregen maar liefst vier verschillende pluche vriendjes in huis. Het was nog even een kleine strijd welke knuffels bij wie in bed mochten liggen, maar het is ze gelukt. Charmander en Bulbasaur mogen bij Liam slapen. Squirtle en Farfetch’D hebben een plekje bij Kyran gekregen. Even keken ze mij sip aan, want nu hadden ze er geen voor mij overgelaten. Maar ach, ik knuffel gewoon met ze wanneer ik wil.

Wat zijn ze cool

De knuffels komen van Wicked Cool Toys en zijn officiële Pokémon merchandise. In deze lijn is er een hele serie verschillende Pokémon uitbracht. Van Pikachu tot Eevee en van Mimikyu tot Ditto. De pluche is van goede kwaliteit en kan tegen een stootje. Worden ze vies tijdens het spelen, dan kunnen ze gewassen worden. Met een hoogte van ongeveer 20 centimeter zijn het geen enorm grote knuffels en kun je ze makkelijk overal mee naar toe nemen.

“Ik kies jou!”

Ze vliegen door de kamer als ze in een fantasiespel uit hun Pokébal komen. Klaar voor een gevecht met elkaar of samen tegen een onzichtbare tegenstander. Rake klappen worden uitgedeeld en de speciale aanvallen die elke soort heeft worden uitgeschreeuwd: “Squirtle, doe bubbelstraal!” Onze jongens wanen zich echte Pokétrainers. Ze hebben de smaak van deze knuffels te pakken, want het motto is inmiddels ‘gotta catch them all’.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *