Papa’s wereld deelt zichzelf uit

Vind je ons nieuwe logo ook zo leuk? Wij in ieder geval wel. Zo leuk dat we die het hele land door willen brengen. Wat? Het hele land? Nee joh, de hele wereld. Iedereen moet ons logo kunnen zien. Een goede manier om dat te doen is het op een visitekaartje laten drukken. Laat ik dat nou gedaan hebben. Wil je weten hoe en waar? Lees dan snel verder.

Die oude kon echt niet meer

In mijn kast ligt nog een stapeltje visitekaartjes die niet uitgedeeld zijn. Kaartjes met daarop een zes weken oude Kyran en een Liam van twee en een half. De stapel was al eens een keer op en daarom liet ik er een aantal bijdrukken. Maar ja, dat kaartje kon echt niet meer. Papa’s wereld is een nieuwe weg in geslagen en heeft een neutraler logo gekregen. Die moest echt op het nieuwe kaartje terecht komen.

Tijdens het zoeken naar het oude visitekaartje kwam ik zelfs een nog oudere tegen.

Nieuwe drukker gevonden

Op zoek naar een goede drukker voor onze nieuwe visitekaartjes stuitte ik door een tip op Studentendrukwerk. Ik klikte er een beetje rond naar de mogelijkheden en hoe de eindresultaten er uit zagen. Al snel was ik overtuigd. Dat een drukker niet alleen maar visitekaartjes heeft, maar ook een uitgebreider assortiment vind ik echt een vereiste. Eén van de leukste opties als papa die van een biertje houdt, vind ik de bierviltjes. Hoe gaaf is het om je biertje op een eigen bedrukking te zetten. Oh ja, even voor de duidelijkheid, hoewel de site Studentendrukwerk heet, drukken zij voor iedereen die iets bedrukt wilt hebben.

Online ontwerpen

Ik ben niet zo handig om complete ontwerpen te maken en dat dan weer om te zetten naar een PDF. Om Eduardo te vragen om een mooi kaartjesontwerp te maken van het logo dat we samen maakten, vond ik weer zo’n extra stap. Tja, ik ben nu eenmaal iemand die het soms wat te gemakkelijk wilt. Hoewel, te makkelijk? Wat is er nu heerlijker als het het ontwerpen helemaal in eigen hand kunt nemen. Via de online editor kun je zelf bepalen hoe het kaartje er uit komt te zien. Een afbeelding uploaden, teksten toevoegen, lettertype en kleuren bepalen. Binnen een aantal minuutjes van tikken, slepen en uitlijnen was er een representatief visitekaartje geboren. Wat ik fijn vind bij een kaartje is dat de achterkant blanco is, dan kun je er zelf nog wat informatie aan toevoegen die je bij die persoon wilt. Toch nog even een kleiner zwart-wit logootje onderin plaatsen geeft het dan net iets meer.

Ze kunnen de wereld in

Wauw, wat zijn ze mooi geworden. Mooier dan ik zelf had gedacht. Stevig papier met een heldere opdruk. Dit zijn kaartjes die we met trots uit kunnen delen om Papa’s wereld bekender te maken bij (aanstaande) papa’s, persrelaties voor samenwerkingen en aan wie er dan ook geïnteresseerd is. Standaard zit er een stapeltje in mijn tas in mijn oude telefoonhoesje waar de belangrijkste pasjes in zitten. Als het nodig is haal ik er eentje uit en plaats ik die in de hand van, wie weet, jou.

Deze blog bevat gesponsorde producten.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *