Papa zijn is: Eindelijk een Happy Meal ….

Wie is er niet groot mee geworden, een tegeltje aan de wand met een wijze spreuk? Tegeltjes met de grootste waarheden des levens, met de meest filosofische gedachten die een mens maar kan hebben. Tegeltjes die ontroering, vreugde en stof tot nadenken schenken.
Wat gebeurt er als een papa met deze tegeltjes aan de slag gaat? Welk verhaal schuilt er achter de oneliners? Regelmatig zal Papa’s wereld een nieuwe tegelspreuk plaatsen met een passend verhaal.

Af en toe een vette hap moet kunnen, zo ook voor onze kleine man. Hoewel we er nu eigenlijk niet echt meer heen gaan, hebben we een tijdje gehad dat we veel meer op de weg zaten voor langere ritten. Fatsoenlijk thuis eten zat er dan niet in en dan was een hapje langs de kant van de weg behoorlijk handig. En wat vind je langs de kant van de weg? Juist de grote gele M. Hoewel ik er mijn favoriete hamburger (en dus ook menu) heb, bestelde ik ook wel eens een Happy Meal zodat de kleine meneer ook wat mee kon eten en dus ook een speeltje had. Kreeg hij alles zelf op? Natuurlijk niet, daar moest papa mee helpen. Denk dat het nu wel anders zal zijn en alles in zijn maag verdwijnt. Misschien moeten we dat binnenkort maar eens een keertje gaan testen. De volgende dag wordt het dan weer gewoon gezond eten, een bord vol andijvie ofzo. Oh ja, dat speeltje… stiekem vind ik ze vaak ook wel leuk. Voor een tijdje dan, want je bent er snel op uit gekeken.

Meer tegeltjes en verhalen kun je vinden op de verzamelpagina van "Papa zijn is:"
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *